- 5 Aralık 2022
- 1.840
- 1.464
- Konu Sahibi pervin7862
burada çoğu insan öyle gerçek hayatta 2 kelimeyi bir araya getirmekte zorlanır buraya gelince yargı dağıtır. Her telden insan var işte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
burada çoğu insan öyle gerçek hayatta 2 kelimeyi bir araya getirmekte zorlanır buraya gelince yargı dağıtır. Her telden insan var işte
Soruma cevap vermedin?Engelleyen sevgiline millet ne desin adamın aklını kim okuyabilir ki.? Ağzınla demişsin manyak diye. Mesaj atma amacın neydi?
Kendi başlarına gelse onlarda aynı duruma düşerler sanki herkes birbirinden üstün üş havasına girmeye grk yokİnsanların ne yasadıgını durumunu bilmeden klavyeden yazmak kolay cidden insanlar cok acımasıZ
Onu bunu boşver de düğünü ne yaptınburada çoğu insan öyle gerçek hayatta 2 kelimeyi bir araya getirmekte zorlanır buraya gelince yargı dağıtır. Her telden insan var işte
Yahu ne yasamis olabilirsiniz? Ayrildiginiz erkek arkadasiniza kendinizi engelletecek pozisyona gelmissiniz, acinca da neden actigini sormussunuz bi de, tam rezillik. Bunu boyle yapmak bizi kaba yapmiyor iste onu anlamiyorsunuzİnsanların ne yasadıgını durumunu bilmeden klavyeden yazmak kolay cidden insanlar cok acımasıZ
Napcan davet edersem gelcen mi onu söyleOnu bunu boşver de düğünü ne yaptın
Birde ben 18 yasınfa biriyim yani hata yapmıs olabilirşm hatalarımdan ders çıkarmaya calısıyorumKendi başlarına gelse onlarda aynı duruma düşerler sanki herkes birbirinden üstün üş havasına girmeye grk yok
Yemekli olacaksa olabilir.Napcan davet edersem gelcen mi onu söyle
Naptığını bilmiyorum eski konunu da okumadımBirde ben 18 yasınfa biriyim yani hata yapmıs olabilirşm hatalarımdan ders çıkarmaya calısıyorum
Tamam yer belli olduğunda mesaj atarım gelirsinYemekli olacaksa olabilir.
Ay gerçekten merak ettim kız. Söyledin miTamam yer belli olduğunda mesaj atarım gelirsin
Hayatta ne yasadıgımı ne bileceksin sen ya?ailemle ilgili benimle ilgili ne kadar bilgiye sahipsin hala konuşuyorsunYahu ne yasamis olabilirsiniz? Ayrildiginiz erkek arkadasiniza kendinizi engelletecek pozisyona gelmissiniz, acinca da neden actigini sormussunuz bi de, tam rezillik. Bunu boyle yapmak bizi kaba yapmiyor iste onu anlamiyorsunuz
Söledim ama hoş olmayacak bir üslupla söylemedim. Kibar bi şekildd çıtlattım tamam az kişiyle olabilir fln dedi de bakalım biAy gerçekten merak ettim kız. Söyledin mi
Burda kimse kimse hakkında bilgiye sahip değilHayatta ne yasadıgımı ne bileceksin sen ya?ailemle ilgili benimle ilgili ne kadar bilgiye sahipsin hala konuşuyorsun
Tabiki de.. Kendi dertlerine bakmayıp coğu milleti boşatma derdinde.. Kendi hayatları dört dörtlükmüş gibi.. Burada havalanıyorlar başka bir şey yok. Aklı başında insanlar da var. Onları zaten seçiyorsun.Burda neden herkes bu kadar kaba önceki yazdıgıma gelen yorumlara inanamadım acıkcası insanlar gercek hayatta yapamadıgını mı yapıyor?kaba olmayanlara sözüm yok ama çoğu kisi öyle