- 5 Mart 2023
- 89
- 27
- 24
- Konu Sahibi pervin7862
Burda neden herkes bu kadar kaba önceki yazdıgıma gelen yorumlara inanamadım acıkcası insanlar gercek hayatta yapamadıgını mı yapıyor?kaba olmayanlara sözüm yok ama çoğu kisi öyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Az önceki yazdıgım seyde sizde demistinçz mesela dövecek gibi konusmus biriNasıl mesela ?
Herkesin mizacı farklıdır.Az önceki yazdıgım seyde sizde demistinçz mesela dövecek gibi konusmus biri
o yorumlar size göre sert degilse sizde. Kabasınız demektirBaktim konunuza kimse sertlesmemis yaptiginizdan siz acaba utanc duyup yorum yapanlari mi kotulediniz ic dunyanizda
Hic degilimdir ya beni neden kiriyosunuz su anL
o yorumlar size göre sert degilse sizde. Kabasınız demektir
Al iste bir kanıtı dahaOyy çen incindin mi ücüldün mü çeeeeyn.
Bana her sey denebilir ama kaba lafini asla kabul etmem. Cok realistim sadece, hayatta kimse kaba dememistir bana ki degilimBurda neden herkes bu kadar kaba önceki yazdıgıma gelen yorumlara inanamadım acıkcası insanlar gercek hayatta yapamadıgını mı yapıyor?kaba olmayanlara sözüm yok ama çoğu kisi öyle
Engelleyen sevgiline millet ne desin adamın aklını kim okuyabilir ki.? Ağzınla demişsin manyak diye. Mesaj atma amacın neydi?L
Kaba değiliz doğrular acıtıyor. Ağlayacaksan oynamayalım? Ayrıca üyeler hakkında konu açmak yasak, üye olurken kabul ettiğin sözleşmeyi de okumamışsın..L