- 22 Şubat 2023
- 9.659
- 10.731
- 37
-
- Konu Sahibi kirmizi puantiye
Sarılalım sıkı sıkı (referans: teletabiiss)Ya sizi çok seviyorum yaaa ne güzel insanlarsınız hepiniz gelin sizi öpeyimsevgi pıtırcığı diye beeğn
Müsait oldukça bakarsın aşkım dert etmeYaaa buna üzüldüm işte zaten takip edemiyomm aklım sizde gün içinde
Adını da daha yakında değiştirdi 3 ay değişmeme süresi varArkadaşımızın kendisi direkt sansürlü onu napcaz acep
Ayyyy çocukluğumun programıSarılalım sıkı sıkı (referans: teletabiiss)
He evet sen sansürsün onu napcazMerhabaaaNickimi okuyunca kendimi sansürleyesim geliyor yaa
Karnından tv izlerlerdi yaAyyyy çocukluğumun programı
Olsundu tam bizim gruptan beklenecek tezatlıkta bir hareket olduAdını da daha yakında değiştirdi 3 ay değişmeme süresi var
Yaa hepizini çok seviyorummMüsait oldukça bakarsın aşkım dert etme
Ayyy valla ne güzelmiş ya izleyesim geldi yatmadan bakıyım birazKarnından tv izlerlerdi yabir de yedikleri pembe puding gibi şeyi çok canım isterdi
Ay bi ara açıp izlemek istedim, canım çekti teletabisi. Bi de tatlı hayat vardı. Haluk Bilginerle Türkan şorayın oynadığı onları da çok severdimKarnından tv izlerlerdi yabir de yedikleri pembe puding gibi şeyi çok canım isterdi
Ayyyy sen deyince aklıma geldi benimde canım isterdi çokk en çokta poo yu severdimKarnından tv izlerlerdi yabir de yedikleri pembe puding gibi şeyi çok canım isterdi
Nerdeyse 1.5 ay var.Adını da daha yakında değiştirdi 3 ay değişmeme süresi var
Bizde seni seviyoruzYaa hepizini çok seviyorumm
Ben bunu arada izliyorum gerçekten hala komikAy bi ara açıp izlemek istedim, canım çekti teletabisi. Bi de tatlı hayat vardı. Haluk Bilginerle Türkan şorayın oynadığı onları da çok severdim
Galiba ben de artık ara ara açacağım aklıma düştü.Ben bunu arada izliyorum gerçekten hala komik
Tatlı hayat çok iyiydi ya ahh o eski diziler..Ay bi ara açıp izlemek istedim, canım çekti teletabisi. Bi de tatlı hayat vardı. Haluk Bilginerle Türkan şorayın oynadığı onları da çok severdim
Ve günümüz dizileri gibi 2 saat değil 40 dk falan maksimum sevdiriyor kendini vallaGaliba ben de artık ara ara açacağım aklıma düştü.