- 22 Şubat 2023
- 9.659
- 10.730
- 37
- Konu Sahibi kirmizi puantiye
Kız ben fena oldum ya. Hep yatmak istiyorum. Demirim mi düştü ki benim yine ya. En son kışın böyle olmuştum. Demirim yerlerdeydi.Kız ne uykusu bu saate
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız ben fena oldum ya. Hep yatmak istiyorum. Demirim mi düştü ki benim yine ya. En son kışın böyle olmuştum. Demirim yerlerdeydi.Kız ne uykusu bu saate
Ay ona baktır çok ilket bişey o bendedir vardı yaşayan ölü gibi geziyordum ortalıktaKız ben fena oldum ya. Hep yatmak istiyorum. Demirim mi düştü ki benim yine ya. En son kışın böyle olmuştum. Demirim yerlerdeydi.
B12 de yapar ona da baktır kuzum kendimden biliyorumKız ben fena oldum ya. Hep yatmak istiyorum. Demirim mi düştü ki benim yine ya. En son kışın böyle olmuştum. Demirim yerlerdeydi.
Valiz hazırlıyorumBugün sessiz buralarrr
Kız nereye gidiyonnnValiz hazırlıyorum
İstanbula biraz gezip kafa dağıtcamKız nereye gidiyonnn
Ben de ben de aşığımYok canım herkes sevmeyebilir takip etmeyebilir Harry Potter’ı. Benim gibi bazıları da ezbere bilir
ay bir videoya denk geldim gülmekten kahveyi püskürttüm. Size de atayım boşluğunuzda izleyin
ay efsane ya hayal güçlerine hayranım yok artık diyorum her seferindeKız ne kadar güldüm çok güzel anlatıyor mimiklerlebenim kaynanam bu saçma Hint filmlerine bakıyor her defa gidince eşim diyor anne yinemi
Aynen öyle şimdi yeni dizileri çok komik zaten oyuncularda tanınan birileri diğilama eski dizileriyle ben büyüdüm şimdi oyuncuların baya yaşları var o diziler bir ayrıydı benim içinay efsane ya hayal güçlerine hayranım yok artık diyorum her seferinde
Yok ya şimdiki diziler eskilerle yarışamaz Onlar bir başkaydıAynen öyle şimdi yeni dizileri çok komik zaten oyuncularda tanınan birileri diğilama eski dizileriyle ben büyüdüm şimdi oyuncuların baya yaşları var o diziler bir ayrıydı benim için
Ben zaten yatıyorum diye Avrupa yakasına başladımYok ya şimdiki diziler eskilerle yarışamaz Onlar bir başkaydı
Ay ben daha izlemedim onuBen zaten yatıyorum diye Avrupa yakasına başladım
Aaaa başla kuzum çok eğlenceliAy ben daha izlemedim onu
Tamam canım bşr ara başlayımAaaa başla kuzum çok eğlenceli