burda bi dert sıkıntı anlatılamayacakmı?

evet bu yuva yıkıldı zaten..alıştım inan ki..üzülmeyide çoktan bıraktım..kurtulduğuma seviniyorum..bundan sonra avukatlarıyla avukatım çarpışacak

bence de ablaya dava açman yerinde olur.

konunu biliyorum dinden imandan çıkarır böyleleri yeminlen ağız burun dalasım geliyor

konunu biliyorum dinden imandan çıkarır böyleleri yeminlen ağız burun dalasım geliyor
utanmaz arlanmaz namussuzlar...boynumdaki kolyeyi istemiş görümcem..kendi takacak kadın..valla şeytana uymama az kaldı

üyeler hakkında konu açmak yasak ve açılan konuya da herkes istediğini yazmak da düşüncesini yazmak da özgür ne yazsınlar nasıl akıl versinler ki tamam dertleşiyor insanlar da düşüncesini söylüyor nasıl bir adam diye ve olması gerekeni söylüyorlar nedir yani siz neden bu verilen cevapları kafanıza takıp sorun yaptınız hayatta başka derdiniz kalmadı da bir bunu dert ettiniz ya enteresan. Konunuz kapanacak bu arada.

Bansız gün yapalım demediğinizin farkında olarak yazdım yukardakini yahu, ben kişisel olarak size yazmadım zaten. "Yapılsaydı ortalık şenlenirdi" demişsiniz ya hani, ben de "şenlenmese anormal olur, böyle şeyler her yerde var" falan dedim.
Blog hala yazıyorum, fakat blogta yazıyorum diyelim. :)

Madem herkes içini döküyor ben de dökeceğim.
Burada ne zaman bir konuda konunun ana temasıyla uzaktan yakından alakası bile olmadan bir yerinde cinsellik geçiyorsa, bütün herkes o noktaya takılıp konuyu boşveriyor ya ben de buna sinir oluyorum. Kız size cinsellikle ilgili mi sormuş sorusunu?
Konu sahibesi: Kızlar merhaba, nişanlım şu an işte, kendisine şöyle güzel bir zeytin yağlı biber dolması yapayım diyorum. Güzel tarifi olan var mı?
Gelen cevaplar:
-Neeee nişanlınla mı yaşıyorsun?
-Allah belanı versin senin!
-Rezilsiz iffetsiz, namussuz, kaşar seni!
Konu sahibesi: Kınamayın, kınadığınız başınıza gelir.
Mune: Hanımlar konuyu kapatıyorum. Konu sahibesi konunun tekrardan açılmasını isterse bizlere özel mesaj aracılığıyla ulaşabilir.
Valla bizim kadınların sekse bir zaafı var. O seks lafını duyan konuyu unutuyor.

Peki o gozardi edilen uyeler sizin yazdiginizi gorebiliyor mu ?

Daha cazip geliyorda ondan,hanımlar napsın dolmayı yani

Peki o gozardi edilen uyeler sizin yazdiginizi gorebiliyor mu ?

Göremiyorlar diye biliyorum..

Benzer şikayetle konu çok kez açıldı.

Bir yere varılamadı.
Varılacağını da sanmıyorum.
İnsanlar çeşit çeşit ve onları değiştirmek çok zor.

Bu kurduğum cümle nereye gider, nelere sebep olur düşünülmeden yazılan çok yorum var evet.

Herkese sen haklısın demek gerekmiyor, ama dert sahibi bir insanı da yerden yere vurmak şart değil.

Genelde yorumlarımı gerçek anlamda yardımcı olabilmek adına yaparım.
Uzun uzun, detaylı yazarım üşenmeden.

Laf olsun, mesaj sayım coşsun diye yazdığım mesaj yoktur.

Ama olur ya insanlık hali, benim de kendime hakim olamadığım konular oluyor.

Şu evli adama aşığım diye ağlayanlara ve sevgilisiyle birlikte olup terkedilince beddua edenlere,
her şeyimi aldı ühühüü diyen tiplere tahammül edemiyorum gerçekten.

O konulara sert yazdığımı kabul ediyorum.. Ve bence hakediyorlar

Benim derdim de bir sıkıntının uzun ve süslü anlatılmasına "kısaca yaz geç şov mu yapıyorsun!!" tepkileri gelmesi. Çok dertliyim çok!

Ne yazıldığı değil, nasıl yazıldığı önemli.

Konuyu açanlar da yorum yapanlar da üsluplarına dikkat etseler olay çözülür.

Mesela sevdiği adama hislerini açma konusunda kararsız bir kadına...

Ona "Sevdiğini söyle de yollu olduğunu düşünsün, ne biçim kadınsın sen!" demek var.

"İlk adım sizden gelirse devamını da sizden bekler, en iyisi bunu yapmayın" demek var.

Bu kadar uzun yazmaya zahmet etmek istemeyen "Yapma" yazıp geçebilir mesela...

Sayfalarca alay etmekten daha zahmetsiz değil mi?

KK turnusol kağıdı gibi...

Kişinin terbiye, görgü ve incelik vasıfları olup olmadığını...

Nasıl bir çevrede yetiştiğini rahatça anlayabiliyorsunuz.

Bu anlamda ideal bir gözlem alanı, o nedenle farklı mecralarda ele alınıyor zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…