- 30 Kasım 2014
- 380
- 205
- 48
- Konu Sahibi pelinsubahar
-
evet bu yuva yıkıldı zaten..alıştım inan ki..üzülmeyide çoktan bıraktım..kurtulduğuma seviniyorum..bundan sonra avukatlarıyla avukatım çarpışacakÇeyizler zaten sizin kendi emeğiniz,onları vermek zorunda zaten..
Bu ablayı evire çevire dövmek lazım cidden,akıl alacak cinsten değilmiş bu kadın..
Hakkınızda hayırlısı olsun yinede,çok ta fazla üzmeyin kendinizi..
evet bu yuva yıkıldı zaten..alıştım inan ki..üzülmeyide çoktan bıraktım..kurtulduğuma seviniyorum..bundan sonra avukatlarıyla avukatım çarpışacak
bence de ablaya dava açman yerinde olur.az önce avukatı aradı..anlaşma sağlamak için arıyorum dedi..evet neymiş dedim anlaşmaları ...çeyizlerim ve 5 bin tl vereceklermişdedim yok yaaaaaaaaaaa..kolaymı öyle dedim...avukatta ben aracıyım hanım efendi dedi...dedim ki söyleyin ona ben uzlaşmıyorum..ha birde sinirlerimi bozan bişey olmuş...avukatın yanına abla kardeş gitmişler..eşim hiç konuşmamış..hep görümcem yerden yere vurmuş beni.. gerizekalı kadın...ve avukatın bana söylediği şey şu..lavinya hanım eşiniz ablasının etkisinde dedim zaten yuvamı yıkan o kadın..onada dava açacam dedim ve kapattım
konunu biliyorum dinden imandan çıkarır böyleleri yeminlen ağız burun dalasım geliyoraz önce avukatı aradı..anlaşma sağlamak için arıyorum dedi..evet neymiş dedim anlaşmaları ...çeyizlerim ve 5 bin tl vereceklermişdedim yok yaaaaaaaaaaa..kolaymı öyle dedim...avukatta ben aracıyım hanım efendi dedi...dedim ki söyleyin ona ben uzlaşmıyorum..ha birde sinirlerimi bozan bişey olmuş...avukatın yanına abla kardeş gitmişler..eşim hiç konuşmamış..hep görümcem yerden yere vurmuş beni.. gerizekalı kadın...ve avukatın bana söylediği şey şu..lavinya hanım eşiniz ablasının etkisinde dedim zaten yuvamı yıkan o kadın..onada dava açacam dedim ve kapattım
açacamda somut delilim yok canım ya..sadece canlarını yakmak isityorum..çok hırslıyım..6 aylık yuvamı yıktı görümcembence de ablaya dava açman yerinde olur.
utanmaz arlanmaz namussuzlar...boynumdaki kolyeyi istemiş görümcem..kendi takacak kadın..valla şeytana uymama az kaldıkonunu biliyorum dinden imandan çıkarır böyleleri yeminlen ağız burun dalasım geliyor
Benim kocam hödükse başkasının kocasına hödük diyemeyecek miyim?
Hödük her yerde hödüktür işte lamı cimi yok.
utanmaz arlanmaz namussuzlar...boynumdaki kolyeyi istemiş görümcem..kendi takacak kadın..valla şeytana uymama az kaldı
Bansız gün yapalım demediğinizin farkında olarak yazdım yukardakini yahu, ben kişisel olarak size yazmadım zaten. "Yapılsaydı ortalık şenlenirdi" demişsiniz ya hani, ben de "şenlenmese anormal olur, böyle şeyler her yerde var" falan dedim.KKda bansiz gün yapalım demedim ben. Bakın cidden söylediğimi bile anlamıyorsunuz. Ekşi çok küfürbaz deniliyor. Ekside gg dışındaki küfürlere çok karışılmadığı için öyle. Eğer burda da bani kaldırırsanız burası da küfürbaz olur diyorum. Umarım anlatabilmişimdir ne demek istediğimi.
Bu arada nacizane bir şey demek istiyorum. Ben sizin ilk üye olduğunuz zamanlarınızı hatırlıyorum. Beni etkileyen bir üslubunuz vardı. Kesin blog yazıyor ya da bir yerde yazıyor diyordum. Ama son zamanlarda hiç o günlerdeki gibi değil.
Peki o gozardi edilen uyeler sizin yazdiginizi gorebiliyor mu ?Bu geyik tayfasına benim çözümüm çok basit.
Hepimiz kendi hesabımızda kara listemize onları tek tıklama ile ekleyerek kurtulabiliriz.Böylece onların yazdıklarını hiç görmüyorsunuz.
Benim bu şekilde göz ardı ettiğim üyeler var.
Madem herkes içini döküyor ben de dökeceğim.
Burada ne zaman bir konuda konunun ana temasıyla uzaktan yakından alakası bile olmadan bir yerinde cinsellik geçiyorsa, bütün herkes o noktaya takılıp konuyu boşveriyor ya ben de buna sinir oluyorum. Kız size cinsellikle ilgili mi sormuş sorusunu?
Konu sahibesi: Kızlar merhaba, nişanlım şu an işte, kendisine şöyle güzel bir zeytin yağlı biber dolması yapayım diyorum. Güzel tarifi olan var mı?
Gelen cevaplar:
-Neeee nişanlınla mı yaşıyorsun?
-Allah belanı versin senin!
-Rezilsiz iffetsiz, namussuz, kaşar seni!
Konu sahibesi: Kınamayın, kınadığınız başınıza gelir.
Mune: Hanımlar konuyu kapatıyorum. Konu sahibesi konunun tekrardan açılmasını isterse bizlere özel mesaj aracılığıyla ulaşabilir.
Valla bizim kadınların sekse bir zaafı var. O seks lafını duyan konuyu unutuyor.
Peki o gozardi edilen uyeler sizin yazdiginizi gorebiliyor mu ?
Menopoz döneminde calcium eksikligi, akabinde osteoporoz olursun.kalsik nedir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?