- 27 Mayıs 2013
- 4.845
- 8.803
- 248
- Konu Sahibi pelinsubahar
Hıı, bilirim.Benim derdim de bir sıkıntının uzun ve süslü anlatılmasına "kısaca yaz geç şov mu yapıyorsun!!" tepkileri gelmesi. Çok dertliyim çok!![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hıı, bilirim.Benim derdim de bir sıkıntının uzun ve süslü anlatılmasına "kısaca yaz geç şov mu yapıyorsun!!" tepkileri gelmesi. Çok dertliyim çok!![]()
takacak :)Yok artık ne yapacakmış kolyeyi tövbe yarabbimm..
b enim de merak ettiğim bir durum var.bir üye kocasıyla ilgili konu açıyor verip veriştiriyor ve diğer üyeler de adama demediğini bırakmıyor,aşağılıyor.eee sonra konu sahibi kocasıyla yaşamaya devam ediyor hiç mi aklına gelmiyor burada yazılanlar.kocam hakkında onca olumsuz laf edilse ben soğurum her halde.o nedenle kocam hakkında kimseyi konuşturmam![]()
Hıı, bilirim.
takacak :)
Benim derdim de bir sıkıntının uzun ve süslü anlatılmasına "kısaca yaz geç şov mu yapıyorsun!!" tepkileri gelmesi. Çok dertliyim çok!![]()
Uhuu, daha dün yaptım hem de.Nerden biliyorsun sen de mi ŞOV YAPIYORSUN???!
Ben bunu yazmistim bir konuda. Sinir aninda konu açıldığında yazılan yazilar ile eş ile barışıldıktan sonra yazılan yorumlar farklı oluyor diye. Konu sahibinin fikri degisiyor ve eşini savunmaya başlıyor çoktan gaza gelmiş kk uyeleri kadina sarıyor bu sefer. :))ya da esi hakkinda once kendi verip veristiriyor.
Siddetle ilgili, bir sey denince de aaa, benim kocam aslinda oyle deyildir ben oyle demek istemedim deniyor.
Biz nerden bilelim ne tur yorum istedigini.
Uhuu, daha dün yaptım hem de.
Benim orada yazan kız arkadaşlarımdan biri de özel mesajla yapılan sulanmalardan çok şikayetçi. Ne zaman kadın olduğunu belli eden bir entry girse -regl sancısı, makyaj, etek vs ile ilgili- mesaj kutusu doluyormuş.Ya eşim ekşide yazar(Artık girmiyor ) ne işin var ya orada dediğimde verdiği cevap hala başımı döndürüyor. Aynen yazıyorum. Çok karı kız düşüyor oradan![]()
Esimin uyeligiyle girip tum ucuk kacik dusuncelerimi ekşide kusasim geldi birden. Hani marjinal bizdik olayina donecek diye korkuyorum sonra ; DBenim orada yazan kız arkadaşlarımdan biri de özel mesajla yapılan sulanmalardan çok şikayetçi. Ne zaman kadın olduğunu belli eden bir entry girse -regl sancısı, makyaj, etek vs ile iligili mesaj kutusu doluyormuş.
Ekşi hakkında çok şey anlatıyor bu da.
Mahalle aralarında daha kaliteli muhabbetlerin döndüğüne şahit olmuştum. :)
O an öyle hissedip içinden gelerek uzatanlar neyse de ki net, az ve öz olması tercihimdir...
Uzun ve süslü dertlere övgüler geldikçe...
Benzer övgülere mazhar olmak isteyen kadınlarımız...
"Yemeğin tuzu fazla olmuş, ne yapsam?" diye sormak yerine...
"Dışarıda esen rüzgar sanki camları değil ruhumu dövüyordu, tuz fasulyeyi değil benliğimi esir almıştı adeta, bunu tattığında eşimin hezeyanları iç dünyamdaki devinimleri kamçılayacaktı, ne yapacağımı bilemez halde doğruldum, çare olur mu, ocağın ateşinin kavurduğu dudaklarımı usulca ıslatıp bir de size sorayım dedim, içine patates atsam faydası olur mu?" şeklinde yazmaya başlıyor.
Okuyana da yazık...![]()
Hah bir de bu var. Çok güzel bir noktaya parmak basmışsın.Benim kocam hödükse başkasının kocasına hödük diyemeyecek miyim?
Hödük her yerde hödüktür işte lamı cimi yok.
Bazen hayat kurtarılıyor.Benim şöyle bir tavsiyem var uzun yazıları okumak istemeyenlere ya da gereksiz uzatıldığını düşünenlere, okumayın :)
Okumaya başlayıp bırakamadıysanız merak ettirmiş, kendini okutmuş demektir o yazı, değil mi? Bu durumda okumak vakit kaybıydı da diyemeyiz.
Şahsi fikrim yemeğin tuzuyla ilgili derdini uzun ve süslü cümlelerle anlatabiliyorsa kişi bunu böyle yazmaktan çekinmesin. Burada hayat kurtarmıyoruz ne bileyim ne acelemiz var, okuyalım uzun uzun ne zararı var?
Forum yöneticilerinin din düşmanı oldugunu zannetmiyorum.Bu arada icimde kalmasin..
BDVye uygun olmayan konular uygun yere tasinirken,
dinle alakali konular dua bolumune tasinmayip niyeyse direk kapatiliyor..
Simdiye kadar hic "sacim ne renk olsun" gibi bir konunun bdv de kapatildigini gormedim, konu tekrari degilse tabi o zaman kapatiyorlar..
Yasak fln deniyor da oburleri tasiniyorken bunlar neden direk kapatiliyor tam bir muamma.
Kismett![]()
Buna gücü kötüye kullanmak denir.Esimin uyeligiyle girip tum ucuk kacik dusuncelerimi ekşide kusasim geldi birden. Hani marjinal bizdik olayina donecek diye korkuyorum sonra ; D
Katiliyorum. Mesela ben senin actigin konulari okumuyorum fazla hikayelestirdigin icin. Kotu yazdigin ya da cekemedigimden degil sadece hikayelestirilmis konu okumayi sevmiyorum. Gerceklikle bagi yok gibi geliyor bana. Sirf hikaye yazmak icin yazilmis gibi. Tutupta senin konunda şov yapma demedim sadece okumuyorum şoyle bir goz gezdirip kapatiyorum.Benim şöyle bir tavsiyem var uzun yazıları okumak istemeyenlere ya da gereksiz uzatıldığını düşünenlere, okumayın :)
Okumaya başlayıp bırakamadıysanız merak ettirmiş, kendini okutmuş demektir o yazı, değil mi? Bu durumda okumak vakit kaybıydı da diyemeyiz.
Şahsi fikrim yemeğin tuzuyla ilgili derdini uzun ve süslü cümlelerle anlatabiliyorsa kişi bunu böyle yazmaktan çekinmesin. Burada hayat kurtarmıyoruz ne bileyim ne acelemiz var, okuyalım uzun uzun ne zararı var?