burda bi dert sıkıntı anlatılamayacakmı?

ya da esi hakkinda once kendi verip veristiriyor.
Siddetle ilgili, bir sey denince de aaa, benim kocam aslinda oyle deyildir ben oyle demek istemedim deniyor.
Biz nerden bilelim ne tur yorum istedigini.

Benim derdim de bir sıkıntının uzun ve süslü anlatılmasına "kısaca yaz geç şov mu yapıyorsun!!" tepkileri gelmesi. Çok dertliyim çok!

O an öyle hissedip içinden gelerek uzatanlar neyse de ki net, az ve öz olması tercihimdir...

Uzun ve süslü dertlere övgüler geldikçe...

Benzer övgülere mazhar olmak isteyen kadınlarımız...

"Yemeğin tuzu fazla olmuş, ne yapsam?" diye sormak yerine...

"Dışarıda esen rüzgar sanki camları değil ruhumu dövüyordu, tuz fasulyeyi değil benliğimi esir almıştı adeta, bunu tattığında eşimin hezeyanları iç dünyamdaki devinimleri kamçılayacaktı, ne yapacağımı bilemez halde doğruldum, çare olur mu, ocağın ateşinin kavurduğu dudaklarımı usulca ıslatıp bir de size sorayım dedim, içine patates atsam faydası olur mu?" şeklinde yazmaya başlıyor.

Okuyana da yazık...

ya da esi hakkinda once kendi verip veristiriyor.
Siddetle ilgili, bir sey denince de aaa, benim kocam aslinda oyle deyildir ben oyle demek istemedim deniyor.
Biz nerden bilelim ne tur yorum istedigini.
Ben bunu yazmistim bir konuda. Sinir aninda konu açıldığında yazılan yazilar ile eş ile barışıldıktan sonra yazılan yorumlar farklı oluyor diye. Konu sahibinin fikri degisiyor ve eşini savunmaya başlıyor çoktan gaza gelmiş kk uyeleri kadina sarıyor bu sefer. :))

Konu sahibine harfiyen katılıyorum her konuya atlayan ''popüler'' üyelerden ses yok neden acaba? Diyodumki gördüm

Ya eşim ekşide yazar(Artık girmiyor ) ne işin var ya orada dediğimde verdiği cevap hala başımı döndürüyor. Aynen yazıyorum. Çok karı kız düşüyor oradan
Benim orada yazan kız arkadaşlarımdan biri de özel mesajla yapılan sulanmalardan çok şikayetçi. Ne zaman kadın olduğunu belli eden bir entry girse -regl sancısı, makyaj, etek vs ile ilgili- mesaj kutusu doluyormuş.
Ekşi hakkında çok şey anlatıyor bu da.
Mahalle aralarında daha kaliteli muhabbetlerin döndüğüne şahit olmuştum. :)

Son düzenleme:
bence bir kullanicinin yazdiklari sizi incitiyorsa ya da rencide ediyorsa, ki baska uye icin olsa bile, bence uyarabilirseniz orda uyarmalisiniz.
Burda simdi ortaya konu acmanin bir seyi deyistirecegini dusunmuyorum.
Ama eyer uyaramam ben diyorsaniz gozardi edersiniz.
Bence boyle ortaya konu acmak kk uyeleriyle ilgili cok ta sIk deyil.
Bazi uyeler can sIkici cevap yazmis olsa bile.
Cevabinizi o an vermelisiniz.

Esimin uyeligiyle girip tum ucuk kacik dusuncelerimi ekşide kusasim geldi birden. Hani marjinal bizdik olayina donecek diye korkuyorum sonra ; D

Benim şöyle bir tavsiyem var uzun yazıları okumak istemeyenlere ya da gereksiz uzatıldığını düşünenlere, okumayın :)

Okumaya başlayıp bırakamadıysanız merak ettirmiş, kendini okutmuş demektir o yazı, değil mi? Bu durumda okumak vakit kaybıydı da diyemeyiz.

Şahsi fikrim yemeğin tuzuyla ilgili derdini uzun ve süslü cümlelerle anlatabiliyorsa kişi bunu böyle yazmaktan çekinmesin. Burada hayat kurtarmıyoruz ne bileyim ne acelemiz var, okuyalım uzun uzun ne zararı var?

Bu arada icimde kalmasin..
BDVye uygun olmayan konular uygun yere tasinirken,
dinle alakali konular dua bolumune tasinmayip niyeyse direk kapatiliyor..
Simdiye kadar hic "sacim ne renk olsun" gibi bir konunun bdv de kapatildigini gormedim, konu tekrari degilse tabi o zaman kapatiyorlar..
Yasak fln deniyor da oburleri tasiniyorken bunlar neden direk kapatiliyor tam bir muamma.
Kismett

Benim kocam hödükse başkasının kocasına hödük diyemeyecek miyim?
Hödük her yerde hödüktür işte lamı cimi yok.
Hah bir de bu var. Çok güzel bir noktaya parmak basmışsın. Konu sahibesinin kocasını yerdiğinde birileri gelip
-Sizin kocalarınız mükemmel mi sanki???
-Nuriye senin kocan senin doğum gününü unutmamı mıydı?
-Ya peki Hayriye sana kocan herkesin içinde bağırmamış mıydı?
-Ya Remziye senin kocan beyaz elbisenin üstüne çilek reçeli dökmemiş miydi? '' moduna giriyor.

Ne yani bizim kocalar mükemmel değil diye, karısını evire çevire döven adam için ''Amaaan şekerim ne olmuş yani, kocanın vurduğu yerde gül biter'' mi diyelim?

Bazen hayat kurtarılıyor.
Çok olmuştur kendimi işe yaramaz, b.k gibi hissettiğim ve yok olsam kimse sallamaz diye düşündüğüm zamanlarda "ne kadar iyisin" diyen insanların şu üç kelimesine tutunduğum. Eşimden duymamışım, ailemden duymamışım, şurada yüzümü görmeyen insanlardan duyuyorum. "Vay be" diyorum, "beni iyi bulan birileri var dünyanın bir köşesinde", güç buluyorum ve daha sağlam basıyorum.
Belirteyim istedim.

Forum yöneticilerinin din düşmanı oldugunu zannetmiyorum.
Muhtemelen o bahsettiğiniz bölüm "dua" bölümü oldugu ve "din" bölümü olmadıgı içindir.

Katiliyorum. Mesela ben senin actigin konulari okumuyorum fazla hikayelestirdigin icin. Kotu yazdigin ya da cekemedigimden degil sadece hikayelestirilmis konu okumayi sevmiyorum. Gerceklikle bagi yok gibi geliyor bana. Sirf hikaye yazmak icin yazilmis gibi. Tutupta senin konunda şov yapma demedim sadece okumuyorum şoyle bir goz gezdirip kapatiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…