- 18 Kasım 2014
- 2.238
- 5.903
- 168
- Konu Sahibi pelinsubahar
-
ehuehe, sadece erkekler hatun düşürmeye girmiyor ki azizim.
Valla arkadaşım hiç de öyle yorumlar yapmıyor, dediğiniz türden hanımlar da vardır elbette ama ''Ne sitede gadın mı vaaaar? Nerede nerede?'' diye yaklaşılan da çok hemcinsim var. :)
Bin tane beğen butonu olsa keşke..Çok sıkıntılı zamanımda bile artık buraya başvurmuyorum hakaret duymaya hiç ihtiyacım yok çünkü...merhaba kızlar
çok özür dileyerek ve kendinmi bayadır tutarak su konuyu açma gereği duydum.
bu siteyi çok seviyorum ilk başvurdum yerlerden.
ama şu BDV bölümünde bazı kalsik tipler beni sinirlendiriyor.
mesela kadın kocasının dağınıklığını anlatıyor.hemen başlanılıyo aaa benim kocam çok düzenlidir seninkide tam bir hödükmüş!!!!sanki sana kocanı sordu
kendiside zaten hata yaptığını kabul ettiği bişeyde dertleşiyor.konu sahibi yerden yere vurluyor.ne namussuzluğu kalıyor ne cahilliği konusuna göre.
arkadaşının buna yaptığı bir haksızllığı yada arkadaşına yaptığı bir iyiliği anlatıyoraa sende görüşmeyi kesseydin zorlamı yaptırdı sana bunu diyenler.
birde klasik mesela konu sahibi kayınvalidem bana şunu yapmadı diyor(altın eşya vs.)çok bilmiş enteeler çıkıyor hemenaaa bu zamnada böle şeylermi olurmuş diye çıkıyolar.sana onu sormuyor ki.
hayır konuyu açan dertleşmek istiyor ama illa herşeyi çok iyi bilgiğini zanneden yada çok akıllı kocasının dünyanın en iyisi,namuslu ,entel guya,senin kocanda ne biçimmiş ailen nasılmışdiyen tipler
sanarsın herkes aynı ailede çevrede yaşıyor.
mesela bi tip vardı burda.kendisi boşanmış güzelce anlayışla kocasıyla.ailside arkasındaydı.
bunun her koca kayınvalide konusunda klasik cümleleri zorlamı evlendin nasıl evlenirsin böyle bir insanla evlenmeden önceden bilmiyordun,boşan ??olan olmuş hata yapılmış çözüm aranlıcağüı yerrde böyle yerden yere vuruluyor.r
Yok artikkk
Bu arada kalemin iyi. Blog yazsan okurumBence bu gelip "ay çok kötü bir yazı ıykk" demekten daha iyi gerçekten.
Bu arada kalemin iyi. Blog yazsan okurum
Ya esimin yazilari gorsen dersin bunun kizla uzaktan yakindan alaksi yok. Adam baya bilgili, akilli. Gel gor ki ozelden yardiriyormusHehehe ama genelde "ayy bana mesaj atıyorlar yaa pis sapıklar" modunda takılırken içten içe sevinç çığlıkları atanlar erkekler olmuyor :)
Elbette safi kız düşürmek için kullanan da var ama o kadar abazan bir oluşum da değil Ekşi'yi de bu kadar harcamayalım lütfen :) Hatta sivilceli ergenlerini bir kenara bırakırsak benim Türk siteler içinde en iyi yazarlara sahip olduğunu düşündüğüm forumvari oluşumdur.
Ya esimin yazilari gorsen dersin bunun kizla uzaktan yakindan alaksi yok. Adam baya bilgili, akilli. Gel gor ki ozelden yardiriyormus) simdi ben devi ralicam kk gbi olucak kadinlar hamami gibi toplayacagim bacilari etrafima
Yok bildigin oyle tanimla. Girme amaci kiz dusurmekmis cunku kendi soylemisti :) herkes ayni degil tabi .. ah ah eseysiz ureyen tenyalara ozenmiyor degilimTamam özelden yardırıyordur ama aynı zamanda akıllı, kalemi güçlü bir insan değil mi? :) Yani sadece kız düşürme peşinde sivilceli ergen olarak da tanımlamak haksızlık olur :)
Hahaaa baciskoo iyimisssgerçekten hatta eşime portakal yedirdim günde 20 kez oluyo bittim artık diyen vardı eski üyeler hatırlar
ah şu kk da neler okudu bu zavallı gözlerim ne şaşkınlıklar şoklar yaşadı zavallı beyin hücrelerimama şunu anladım ki bin farklı kadın bin farklı hayat tarzı-felsefesi var o yüzden bu tarz açılan konular bana pek anlamlı gelmiyor.hatta burada hayatıma anlam katan bi kelime bile öğrendim;BACİŞKO
anlamlı gelmiyo da neden yorum yapıyosun derseniz kambersiz düğün olur mu hiç derim
Yok bildigin oyle tanimla. Girme amaci kiz dusurmekmis cunku kendi soylemisti :) herkes ayni degil tabi .. ah ah eseysiz ureyen tenyalara ozenmiyor degilimeseyli miydi yoksa unuttum :))
Ben de okimmm miiTeşekkür ederim :) Blog yaz diyenler oldu daha önce de ama üşengeçliğin doruklarında bir insan olduğum için elim bir türlü gitmiyor. Açarsam bir gün haberdar ederim.
Ben de okimmm mii
Hah bir de bu var. Çok güzel bir noktaya parmak basmışsın.Konu sahibesinin kocasını yerdiğinde birileri gelip
-Sizin kocalarınız mükemmel mi sanki???
-Nuriye senin kocan senin doğum gününü unutmamı mıydı?
-Ya peki Hayriye sana kocan herkesin içinde bağırmamış mıydı?
-Ya Remziye senin kocan beyaz elbisenin üstüne çilek reçeli dökmemiş miydi? '' moduna giriyor.
Ne yani bizim kocalar mükemmel değil diye, karısını evire çevire döven adam için ''Amaaan şekerim ne olmuş yani, kocanın vurduğu yerde gül biter'' mi diyelim?
Elbette safi kız düşürmek için kullanan da var ama o kadar abazan bir oluşum da değil Ekşi'yi de bu kadar harcamayalım lütfen :) Hatta sivilceli ergenlerini bir kenara bırakırsak benim Türk siteler içinde en iyi yazarlara sahip olduğunu düşündüğüm forumvari oluşumdur.
ya kadın aldatıldığını yazmış dengesizin biri gelmiş okuduklarıma inanamadım benim kocam yapmaz bir daha aşık oldum yazmış. ölür müsün öldürür müsün. görgüsüzlerAynen ya ben de buna deli oluyorum bence buraya yazilan çizilen her şeyden daha kötü ve düşüncesizce...
anasi babası olmayan biri bu derdini actiginda "ah caniimm bizimkiler yaşıyor çok şükür" demiyorsak kocasini sevgilisini çocuğunu dert edene de yapilmamali.
Çok doğru nokta bahsettigin sey
kesinlikle herkes beni tanısın her konuda ismim olsun şeklinde:)Haklısın benim ilk konumda araba mevzusu vardı. Otomatik zor çok dikkat istiyor gibi bir cümle kurmustu birisi mesela. Alakaya maydanoz olmuştu.
Ama engelleyemeyiz, engelleyemiyoruz işte yapacak birşey yokki. Zaten bazı kişiler yazmış olmak için yazıyor. Aktif üye, Popüler üye durumlarından sanırım.
her resime girmeye çalışan tipler gibi..:)))))))))))))))))))))))))))kesinlikle herkes beni tanısın her konuda ismim olsun şeklinde:)
neyse diyecek bir şey yok sonuçta gerçek hayatımızda da bu tipler öyle çok ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?