burda bi dert sıkıntı anlatılamayacakmı?

ehuehe, sadece erkekler hatun düşürmeye girmiyor ki azizim.

Hehehe ama genelde "ayy bana mesaj atıyorlar yaa pis sapıklar" modunda takılırken içten içe sevinç çığlıkları atanlar erkekler olmuyor :)

Valla arkadaşım hiç de öyle yorumlar yapmıyor, dediğiniz türden hanımlar da vardır elbette ama ''Ne sitede gadın mı vaaaar? Nerede nerede?'' diye yaklaşılan da çok hemcinsim var. :)

Elbette safi kız düşürmek için kullanan da var ama o kadar abazan bir oluşum da değil Ekşi'yi de bu kadar harcamayalım lütfen :) Hatta sivilceli ergenlerini bir kenara bırakırsak benim Türk siteler içinde en iyi yazarlara sahip olduğunu düşündüğüm forumvari oluşumdur.

Bin tane beğen butonu olsa keşke..Çok sıkıntılı zamanımda bile artık buraya başvurmuyorum hakaret duymaya hiç ihtiyacım yok çünkü...

gerçekten hatta eşime portakal yedirdim günde 20 kez oluyo bittim artık diyen vardı eski üyeler hatırlar

ah şu kk da neler okudu bu zavallı gözlerim ne şaşkınlıklar şoklar yaşadı zavallı beyin hücrelerim ama şunu anladım ki bin farklı kadın bin farklı hayat tarzı-felsefesi var o yüzden bu tarz açılan konular bana pek anlamlı gelmiyor.hatta burada hayatıma anlam katan bi kelime bile öğrendim;BACİŞKO

anlamlı gelmiyo da neden yorum yapıyosun derseniz kambersiz düğün olur mu hiç derim

Ya esimin yazilari gorsen dersin bunun kizla uzaktan yakindan alaksi yok. Adam baya bilgili, akilli. Gel gor ki ozelden yardiriyormus ) simdi ben devi ralicam kk gbi olucak kadinlar hamami gibi toplayacagim bacilari etrafima

katılıyorum size.bazı konularda konu sahibinin çok üstüne gidiliyo, saçma sapan yerlere çekiliyo, amaç yardım etmekten sapıyo.bende konu açarken hazırlıklıyım artık birileri farklı amaçlarla yazıcak diye sakinliğimi koruyorum.ama çok güzel destek olanlar oluyo.sinir bozmaya çalışanlar azınlıkta.

Ya esimin yazilari gorsen dersin bunun kizla uzaktan yakindan alaksi yok. Adam baya bilgili, akilli. Gel gor ki ozelden yardiriyormus ) simdi ben devi ralicam kk gbi olucak kadinlar hamami gibi toplayacagim bacilari etrafima

Tamam özelden yardırıyordur ama aynı zamanda akıllı, kalemi güçlü bir insan değil mi? :) Yani sadece kız düşürme peşinde sivilceli ergen olarak da tanımlamak haksızlık olur :)

Tamam özelden yardırıyordur ama aynı zamanda akıllı, kalemi güçlü bir insan değil mi? :) Yani sadece kız düşürme peşinde sivilceli ergen olarak da tanımlamak haksızlık olur :)
Yok bildigin oyle tanimla. Girme amaci kiz dusurmekmis cunku kendi soylemisti :) herkes ayni degil tabi .. ah ah eseysiz ureyen tenyalara ozenmiyor degilim eseyli miydi yoksa unuttum :))

Hahaaa baciskoo iyimisss

Ya ben bekar oldugum icin o tarz konular beni pek sarmiyor..
Kocanla iliskiye giremiyorsan ben ne yapayim modunda oldugum icin direk es geciyorum daa neler neler varmis oralarda yaaa
Oralarda takilmamak buyuk hata

Yok bildigin oyle tanimla. Girme amaci kiz dusurmekmis cunku kendi soylemisti :) herkes ayni degil tabi .. ah ah eseysiz ureyen tenyalara ozenmiyor degilim eseyli miydi yoksa unuttum :))

Tenya eşeysiz ürer :) Kız düşürmek amaçsa da araçları iyi diyelim. Yani eşiniz için konuşmayayım genel anlamda söylüyorum amacın kız düşürmek olması iyi yazarların olduğu gerçeğini değiştirmez :)

Off ekleme yapmak istedim bu duruma, üyenin eski konusunun sıcaklığı hala yerinde, fazla uzağa gitmiş değil yani ama bir başka konuda o da ne Onun kocası/sevgilisi/derdi yokmuş ya!! Minik cimcime bir aşk perisiymiş meğersem, "hanım hanım yalan mı söylüyordun az önce? Yoksa yalanı şimdiye mi sakladın!! demek istiyorum o zaman.
** demem, o ayrı **

Kocası herkesin içinde 6 ay önce bağırmış ve barışmış olabilirler tabi ki bunu yeni konuda dile getirmek bence de bel altı vurmaktır ama yazan da bir düşünsün yani, "benim ne yazdığımı gözlerim görüyor mu? 5 dakka önce ağlıyordum ben yahu, gidip başka konuda bebişim özünde iyi bir insandır yazmayayım en azından, bir sinirim geçsin öyle yazayım nasıl olsa bu saflar her seferinde yardımcı olmaya çalışıyor diye bu kadar da insanların özveri duygusu suistimal edilmez diyerek kendine bir çeki düzen vermesi lazım. Yoksa bana göre hava hoş, havayı koklayıp yazmamayı seçiyorum çoğunlukla, okuyunca yetiyor.

Ben hepinize katılıyorum ama bakın bu topikte bile geyik yapılmış, sonraaa üye konu açarken eleştirilere açık olmalı denilmiş, evet açık olmalı ama eleştiriyle hakareti, aşağılamayı karıştıranlar ne olacak?

Peki sahte bu konu, fakeee fakeee diye topiklerde sayfalar dolusu sahte konu bu yazanlara ne demeli?
Sahteyse buton var bassana bacım, milyon tane konu var, topikte yazınca biz nasıl görüpte aaa bu konu sahte diyorlar, dur inceleyelim diyemiyoruz çünkü bildirmezseniz görme ihtimalimiz düşük.

Siteyi kurallara uyarak kullanır, gerektiğinde K.İ.B butonunu kullanırsanız birçok şeyinde önüne geçersiniz.

KİB yapamam yazık diyenler oluyor, üye orda ağzına geleni sayıyor nesi yazık?

Yani kısaca topiklerde geyiklerden, polemiklerden, hakaretlerden dertli misiniz?
Çözüm K.İ.B ve eli cımbızlı bir müdire

Nitelikli yazarları olduğu doğru, ama oranları populasyonun tamamına vurulduğunda düşük olduğundan herhangi bir ekşi başlığını açtığınızda o ''sivilceli ergenlerin'' yorumlarına denk geliyorsunuz çoğunlukla.
Yani bir başlığı açtığınızda 10 tane kaliteli yorum okumak için 90 tane ergence yoruma tahammül etmeniz gerekiyor. Kimsenin de o ''kutsal 10 yoruma'' ulaşmak için saatlerini bir başlıkta harcayacak vakti ve sabrı olduğunu sanmıyorum. En azından benim yok. O sebepten ekşi kaliteli bir ortamdır diyemeyeceğim. Modası da geçti bence artık. Esprileri falan şöyle bir 5-10 sene önce komikti artık bayat ve tahmin edilebilir.
Problem belkide ''forumvari'' sözcüğündedir. Orası bir sözlük olarak kurulmuştu, ama resmen bir foruma, bir bloğa, internet güncesine dönüştürüldü yazarlarının yordam bilmezliği ve moderatörlerinin umursamazlığı sebebiyle. :)) Neyse konu daha fazla dağılmasın. :))
Ya o değil de konu ekşiye nasıl geldi? Kim getirdi? Bir adım öne çıksın hemen.

ya kadın aldatıldığını yazmış dengesizin biri gelmiş okuduklarıma inanamadım benim kocam yapmaz bir daha aşık oldum yazmış. ölür müsün öldürür müsün. görgüsüzler

kesinlikle herkes beni tanısın her konuda ismim olsun şeklinde:)
neyse diyecek bir şey yok sonuçta gerçek hayatımızda da bu tipler öyle çok ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…