• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

burda bi dert sıkıntı anlatılamayacakmı?

Şöyle diyim, sadece bir gün KK küfre ve belaltı yazmaya izin versin. Sadece bir gün ve sen o zaman seyreyle şenliği. Bazen bizi tutan sadece ban korkusu. Yoksa burda mahalle arası kavgalarına şahit olurduk bence. Bir ara sadece banler hafifletildi, o zaman bile seviye düştü.

Neydi o zamanlar hakaretin biri başlayıp biri bitiyordu..

rahatsız olduğum konulardan biride bu işte linç.
birde olan olmuş geçmişe dönmenin imkanı yokken bunu nasıl yaparsın yaparken düşünseydin daha önce göremedinmi tanıyamadınmı tarzı yaklaşımlar
Adam nişanlıyken kızı hırpalıyormuş, evlenmiş şiddet boyutuna taşınmış olaylar. Ben buna "ah canım kıyamam sana" diyemem. Bu adamla evlenirken aklın nerdeydi derim.
Bunu sadece burda demem ayrıca. Gerçek hayatımda da örneği çoktur. Ablama nişanlandığı herifle evlenmemesi için yalvardım, değişir diyerek evlendi 3 sene sonra boşandı. Hala derim ona kendin ettin kendin buldun, hiç sızlanma diye.

Linç konusuna ben de kızıyorum, ama yönetici değilsin bir şey değilsin milleti tembihleme, bildiri yapma hakkını nereden buluyorsun. Gerekli duyarsa gelir Mune herkesi uyarır zaten. Şimdi bu konunun işlevini bana söyleyecek olan var mı?
İşlevi yok. Böyle oturup tartışalım, eğlenelim diye açmış konu sahibi.

O zaman arkadaştık yoksa boğardım :D Dalga geçme be dedim, o da yemin etti vala çok düşüyor diye. İlişkimiz başlayınca yasakladım tabi oraya girmesini :)))))))))) Evet bildiğin yasakladım :D
Ay ben evliyyken öyle Söyledi sandım
ve cevabı merakla bekledim
içim rahatladı valla :D

canım bende ilk konumu açmıştım..eşimle olan sorunlarımı..banada çok fake adres sahtesin diyen oldu..ama hiç bakmadım onlara:63:kim kimsenin ne yaşadığını bilmez..tabi çok yardımcı olan dostlarım oldu sonradan

Yav iyi de bi de, burada hem KK için, hem de diğer platformlar için falan yazılan tüm mesajlar şu an, sadece KK'ya veya o diğer platforma özgü şeylermiş gibi yazılıyor.
KK'da bansız bi gün yapalım, ortalık nası şenleniyor falan, yahu neden şenlenmesin? Burda ortaokul öğrencileri bile takılıyor be. O mahalle kavgası çıkar dediğiniz mahalle var ya, zaten ordaki kadınlar da burda. Onun yanında akıllısından delisine, sorunlusundan paranoyağına. Herkes burda olm? İnternet burası çünkü, niye sadece KK olarak bakıyonuz, her platformda var bu bahsettikleriniz. O yüzden son derece yersiz şu an bence yazılanlar, oturalım çay içelim bence.

Adam nişanlıyken kızı hırpalıyormuş, evlenmiş şiddet boyutuna taşınmış olaylar. Ben buna "ah canım kıyamam sana" diyemem. Bu adamla evlenirken aklın nerdeydi derim.
Bunu sadece burda demem aytamam rıca. Gerçek hayatımda da örneği çoktur. Ablama nişanlandığı herifle evlenmemesi için yalvardım, değişir diyerek evlendi 3 sene sonra boşandı. Hala derim ona kendin ettin kendin buldun, hiç sızlanma diye.
tamam canım da görünen köy kılavuz istemez o adamla evlenmesi açık beyan aptallık olduğu görülüyor.ama telkin edip v tamam yaptığının hata olduğunu söyleyerek linç etmeden iyice üstüne gitmeden zaten üzgün iyice pişman etmeden yol gösterilebilir.

ayrıca şu konuyu açıp biyere tabiki varamayız herkes istediği gibi yorum yapıp eleştirecek yine. sadece rahatsız olduğum bi konuyu dile getir tartışmak istedim

Linç konusuna ben de kızıyorum, ama yönetici değilsin bir şey değilsin milleti tembihleme, bildiri yapma hakkını nereden buluyorsun. Gerekli duyarsa gelir Mune herkesi uyarır zaten. Şimdi bu konunun işlevini bana söyleyecek olan var mı?

Ben bu konunun işlevini anlamadığım kadar bu konuya yapılan yorumların işlevini de anlamıyorum. Bazı konularda böyle bu. Erkek üye konu açıyor. Normalde olması gereken altında hiç yorum olmaması ve kiblenmesi. Ama bakıyorsun o günün en popüler konusu. İnsanlar hem erkek üye buraya konu açamaz demek hem de o konuda tartışmak için kendini paralıyor. Normalde bu konuda olması gereken ne. BDV ile ilgili değil ya da şahşa açılmış topik diye kiblemek. Ama bu konuyu 20 sayfa yapan insanların çoğu böyle bi konu olmaması gerektiğini düşünen insanlar. Yorum yapılmasa kapanıp gidecek.

Ben bu konunun işlevini anlamadığım kadar bu konuya yapılan yorumların işlevini de anlamıyorum. Bazı konularda böyle bu. Erkek üye konu açıyor. Normalde olması gereken altında hiç yorum olmaması ve kiblenmesi. Ama bakıyorsun o günün en popüler konusu. İnsanlar hem erkek üye buraya konu açamaz demek hem de o konuda tartışmak için kendini paralıyor. Normalde bu konuda olması gereken ne. BDV ile ilgili değil ya da şahşa açılmış topik diye kiblemek. Ama bu konuyu 20 sayfa yapan insanların çoğu böyle bi konu olmaması gerektiğini düşünen insanlar. Yorum yapılmasa kapanıp gidecek.
İşte açan da hatalı zaten. Hayır üyenin derdi bdv! Kimi kime şikayet ediyorsa artık, sizce de komik değil mi?
Bilmiyor mu bunları buraya yazarken, aynı görüşte olmayanları kışkırtacağını ?
Yine bu iyi, fazla sıkıntı çıkmamış 20 sayfada. Ama çıkanlar da oldu, bir düzine banlı üye oldu sonucu yani.
Alttan alttan millete entel diye laf sokarken pek masum oluyor hanımefendi maşallah! Güya mağduru oynuyor onun da aşağı kalır yanı yok ki...

Şu anda nasılsınız bir gelişme varmı..
az önce avukatı aradı..anlaşma sağlamak için arıyorum dedi..evet neymiş dedim anlaşmaları ...çeyizlerim ve 5 bin tl vereceklermiş :KK70:dedim yok yaaaaaaaaaaa..kolaymı öyle dedim...avukatta ben aracıyım hanım efendi dedi...dedim ki söyleyin ona ben uzlaşmıyorum..ha birde sinirlerimi bozan bişey olmuş...avukatın yanına abla kardeş gitmişler..eşim hiç konuşmamış..hep görümcem yerden yere vurmuş beni..:KK62:gerizekalı kadın...ve avukatın bana söylediği şey şu..lavinya hanım eşiniz ablasının etkisinde :KK20: dedim zaten yuvamı yıkan o kadın..onada dava açacam dedim ve kapattım

Yav iyi de bi de, burada hem KK için, hem de diğer platformlar için falan yazılan tüm mesajlar şu an, sadece KK'ya veya o diğer platforma özgü şeylermiş gibi yazılıyor.
KK'da bansız bi gün yapalım, ortalık nası şenleniyor falan, yahu neden şenlenmesin? Burda ortaokul öğrencileri bile takılıyor be. O mahalle kavgası çıkar dediğiniz mahalle var ya, zaten ordaki kadınlar da burda. Onun yanında akıllısından delisine, sorunlusundan paranoyağına. Herkes burda olm? İnternet burası çünkü, niye sadece KK olarak bakıyonuz, her platformda var bu bahsettikleriniz. O yüzden son derece yersiz şu an bence yazılanlar, oturalım çay içelim bence.

KKda bansiz gün yapalım demedim ben. Bakın cidden söylediğimi bile anlamıyorsunuz. Ekşi çok küfürbaz deniliyor. Ekside gg dışındaki küfürlere çok karışılmadığı için öyle. Eğer burda da bani kaldırırsanız burası da küfürbaz olur diyorum. Umarım anlatabilmişimdir ne demek istediğimi.
Bu arada nacizane bir şey demek istiyorum. Ben sizin ilk üye olduğunuz zamanlarınızı hatırlıyorum. Beni etkileyen bir üslubunuz vardı. Kesin blog yazıyor ya da bir yerde yazıyor diyordum. Ama son zamanlarda hiç o günlerdeki gibi değil.

tamam canım da görünen köy kılavuz istemez o adamla evlenmesi açık beyan aptallık olduğu görülüyor.ama telkin edip v tamam yaptığının hata olduğunu söyleyerek linç etmeden iyice üstüne gitmeden zaten üzgün iyice pişman etmeden yol gösterilebilir.

ayrıca şu konuyu açıp biyere tabiki varamayız herkes istediği gibi yorum yapıp eleştirecek yine. sadece rahatsız olduğum bi konuyu dile getir tartışmak istedim
Konuyu ilk açtığınızda yazdıklarınızla şu an yazdıklarınız kesinlikle aynı değil. Kimse kimseyi linç etmesin, rencide etmesin, hakaret etmesin tabi ama isteyen de istediği yorumu yapabilsin. Ki halihazırda forumun ortamı bu şekilde zaten. Linç dediğimiz olay çok çok nadir yaşanıyor.

az önce avukatı aradı..anlaşma sağlamak için arıyorum dedi..evet neymiş dedim anlaşmaları ...çeyizlerim ve 5 bin tl vereceklermiş :KK70:dedim yok yaaaaaaaaaaa..kolaymı öyle dedim...avukatta ben aracıyım hanım efendi dedi...dedim ki söyleyin ona ben uzlaşmıyorum..ha birde sinirlerimi bozan bişey olmuş...avukatın yanına abla kardeş gitmişler..eşim hiç konuşmamış..hep görümcem yerden yere vurmuş beni..:KK62:gerizekalı kadın...ve avukatın bana söylediği şey şu..lavinya hanım eşiniz ablasının etkisinde :KK20: dedim zaten yuvamı yıkan o kadın..onada dava açacam dedim ve kapattım

Çeyizler zaten sizin kendi emeğiniz,onları vermek zorunda zaten..
Bu ablayı evire çevire dövmek lazım cidden,akıl alacak cinsten değilmiş bu kadın..
Hakkınızda hayırlısı olsun yinede,çok ta fazla üzmeyin kendinizi..

Back