• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

burcuözgenizin Nikahı Kıyıldı..Hadi Fotolara..

canım burcucum herşey çok şirin çok güzel siz süpersinizz:nazar:
gözlerinizde ki ışıltı hiç kaybolmasın ömür boyu mutluluklarr canım:nazar::nazar:

canım inş bir ömür boyu böyle renkli bir hayatın olur eşin ve ilerde dogacak bebişlerinle mutluluklar dilerim..allah nazarlardan korusun :nazar:

canım yaa fotolara bakarken bile içim mutlulukla doldu umarım ömür boyu böyle mutlu renkli güzel bir hayatınız olurra.s.a.s.a.s.

canım çok teşekkür ederim.... Şeniz

çok güzel yaaaa içim açıldı valla. Allah mutluluğunuzu bozmasın. bu fotolardan sonra düğün fotolarınızı sabırsızlıkla bekliom:))))

tek kelimeyle harika diyorum..hayatımda bu kadar pozitif bi çift görmedim ben..dilerim hep böyle gülün eğlenin ömrünüz boyunca peşinizi bırakmasın kahkahalar

amin canım teşekkür ederim tatliş duan için :1hug:
işte süper çift bayılıyorum bu kadar uyumlu çiftlere allah mutluluklar versin

Çok tatlısınız, ömür boyu mutluluklar

çok sağoll canımm a.s.

canım burcucum herşey çok şirin çok güzel siz süpersinizz
gözlerinizde ki ışıltı hiç kaybolmasın ömür boyu mutluluklarr canım:nazar::nazar:

perleci teşekkür ederim arkadaşım... kaydirigubbakcemile5 darısı tüm arkidişlerimin başına....

bu aralar çok yoğun olduğum için nete giremiyorum falza arkadaşlar. tek tek yorum yazıp teşekkür etmeyi isterdim ama malesef yetişemedim. bakan gözlerinize sağlık çok çok teşekkür ediyorum herkese.... a.s.

bencede harika olmuş hatta fevkaladenin fevkinde :) Allah hep mutlu etsin sizi :)

bizimde dün düğün günümüz kesinleştiiii 17 temmuz 2009 kına - 18 temmuz 2009 düğünnnnn
Allahım herşeyin en güzelini yaşatsın hepimizeeeeeeeeee

bencede harika olmuş hatta fevkaladenin fevkinde hihoyyyt Allah hep mutlu etsin sizi :dance:

bizimde dün düğün günümüz kesinleştiiii :lepi:sositosositosositososito
17 temmuz 2009 kına - 18 temmuz 2009 düğünnnnn hihoyyytsositososito
Allahım herşeyin en güzelini yaşatsın hepimizeeeeeeeeee :teytey:

bencede harika olmuş hatta fevkaladenin fevkinde :) Allah hep mutlu etsin sizi :)

bizimde dün düğün günümüz kesinleştiiii 17 temmuz 2009 kına - 18 temmuz 2009 düğünnnnn
Allahım herşeyin en güzelini yaşatsın hepimizeeeeeeeeee

ay insanlar hayatı nası böylr planlı yasarlar hiç anlamam 10ay onceden dugun gunu belırlemek haaa bravo benim eşimle tanışıp evlenmem toplam bu kadar sürmedi bileme

ay insanlar hayatı nası böylr planlı yasarlar hiç anlamam 10ay onceden dugun gunu belırlemek haaa bravo benim eşimle tanışıp evlenmem toplam bu kadar sürmedi bileme

son zamanlara bırakıp istemediğim bi yerde yapmak zorunda kalmayı hiç istemem doğrusu...herşeyin istediğim gibi ve kusursuz olması için epeyce bi zaman öncesinde hazırlık yapmak BANA GÖRE çok mantıklı (ha o zamana kadar allah korusun bi terslik çıkarsada o da şansımız)

çok hoş çok sıcak ve çok içten..çok hoş gerçekten allahım gözlerim doldu bakarken..mutluluğunuz daim olsun..

bencede harika olmuş hatta fevkaladenin fevkinde hihoyyyt Allah hep mutlu etsin sizi

bizimde dün düğün günümüz kesinleştiiii :lepi:sositosositosositososito
17 temmuz 2009 kına - 18 temmuz 2009 düğünnnnn hihoyyytsositososito
Allahım herşeyin en güzelini yaşatsın hepimizeeeeeeeeee :teytey:

tatlım benim kocaciğim diyim artık :roflol: kocacığımda asker olduğu için 1 sene evvelinden herşey planlıydı. tayinler,izin tarihleri falan filan.... işte lojman falan için nikahı erken yaptım ama düğünümüz 25 temmuz 2009 seninkine çok yakın... :1hug: dediğin gibi inşş mutluluk paçalarımızdan akar a.s.

tatlım benim kocaciğim diyim artık :roflol: kocacığımda asker olduğu için 1 sene evvelinden herşey planlıydı. tayinler,izin tarihleri falan filan.... işte lojman falan için nikahı erken yaptım ama düğünümüz 25 temmuz 2009 seninkine çok yakın... :1hug: dediğin gibi inşş mutluluk paçalarımızdan akar a.s.

ben daha kocacıığm diyemiyorum ama olsun bigün dicem -tatlicadiarzu- işte nişanlım şuan askerde allahın izniyle ocakta gelicek bizde ne zaman gitmesi gerektiğini falan hep planlamıştık şimdilik aksamadan işliyo inşallah böle devam eder :Saruboceq: senden bi hafta önceymişş ne güzelll :teytey::dance:

burcuözge çok yakışıyosunuz maşallah nazar değmesin:nazar: ikiniz de birbirinizden çılgınsınız belli :dance:

Bu arada sanırım eşin de subay senin.. Ben de askerle evlencem şu lojman olayları çok karışık..O diyo ki nikahı erken yapalım bi kaç ay öncesinden.. Yaza da düğün yaparız diyo.. Ama bu olayı bana bi türlü kabul ettiremedi kaydirigubbakcemile4 Hayalimde hep düğünle aynı anda nikahı salonda kıydırmak vardı..Ama bi yandan da lojman olayı da çok önemli..Offf karar veremedim bi türlü yaa

Senin de olay aynı olmuş sanırım..Bana bi önerin filan var mı bu konuda acaba?

Back