- Konu Sahibi Burcuxoxzge
Çok tatlısınız, ömür boyu mutluluklar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım yaa fotolara bakarken bile içim mutlulukla doldu umarım ömür boyu böyle mutlu renkli güzel bir hayatınız olurra.s.a.s.a.s.
çok güzel yaaaa içim açıldı valla. Allah mutluluğunuzu bozmasın. bu fotolardan sonra düğün fotolarınızı sabırsızlıkla bekliom:))))
tek kelimeyle harika diyorum..hayatımda bu kadar pozitif bi çift görmedim ben..dilerim hep böyle gülün eğlenin ömrünüz boyunca peşinizi bırakmasın kahkahalar
işte süper çift bayılıyorum bu kadar uyumlu çiftlere allah mutluluklar versin
Çok tatlısınız, ömür boyu mutluluklar
canım burcucum herşey çok şirin çok güzel siz süpersinizz
gözlerinizde ki ışıltı hiç kaybolmasın ömür boyu mutluluklarr canım
bencede harika olmuş hatta fevkaladenin fevkinde :) Allah hep mutlu etsin sizi :)
bizimde dün düğün günümüz kesinleştiiii 17 temmuz 2009 kına - 18 temmuz 2009 düğünnnnn
Allahım herşeyin en güzelini yaşatsın hepimizeeeeeeeeee
ay insanlar hayatı nası böylr planlı yasarlar hiç anlamam 10ay onceden dugun gunu belırlemek haaa bravo benim eşimle tanışıp evlenmem toplam bu kadar sürmedi bileme
bencede harika olmuş hatta fevkaladenin fevkinde hihoyyyt Allah hep mutlu etsin sizi
bizimde dün düğün günümüz kesinleştiiii :lepi:sositosositosositososito
17 temmuz 2009 kına - 18 temmuz 2009 düğünnnnn hihoyyytsositososito
Allahım herşeyin en güzelini yaşatsın hepimizeeeeeeeeee :teytey:
tatlım benim kocaciğim diyim artık :roflol: kocacığımda asker olduğu için 1 sene evvelinden herşey planlıydı. tayinler,izin tarihleri falan filan.... işte lojman falan için nikahı erken yaptım ama düğünümüz 25 temmuz 2009 seninkine çok yakın... :1hug: dediğin gibi inşş mutluluk paçalarımızdan akar a.s.