• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

burcuözgenizin Nikahı Kıyıldı..Hadi Fotolara..

kot, spor ayakkabisiyle nikaha gidenide ilk defa gördüm gercekten cok ilginc nikah memurunun dedigi gibi renkli olmus, allah mesut etsin dügünün resimlerinide görmek isterim olduktan sonra... cok degisik güzel bir nikah tebrikler

burcucuğum youğun uraşlarımdan sonra buldum fotolarını
heheh ben dier topiğe koydun sanmıştım ara ara yok hehehe:)
çok tatlı olmuşunuz maşallah, bisiklet, şekerler, heleki tşhirtler mükemmel... harika düşünülmüş ayrıntılar... çok neşeli ve renkli olmuş herşey... farkın farkedilmiş gerçekten hehehe... tebrik ediyorum tatlım umarım düğünde de herşey yolunda gider we bukdr eğlenceli bir düğünün olur. Allah bu mutluluğunuz hiç bozmasın tatlım. çok yakışıyorsunuz birbirinize...Allah hiç ayırmasın sizi... çooookkk öptüüümm kuca dolusuuu mutluluklarrrrr

ne kadar şanslısınız bu zamanda karşılıklı olarak sevmek sevilmek aşkın tadını çıkarmak muhteşem bişey olmalı inanın resimlerinize bakarken gözlerim doldu mutlulugunuzun daim olmasını diliyorum

:dance:ayyy çok güzel valla yeni evlenecek:teytey: olsaydım bende böyle çılgınlıklar sositosositoyapardın harikasınız ömür boyu mutluluklarrra.s.

cok guzel yaaa gorunce sasirdim inan....)))
ben cesaret edemezdim heralde bu sekilde nikaga gitmeye,supersiniz valla....:hooray:

tebrik ederim canim,:nazar:
seninde dedigin gibi umarim ogunki kadar nese dolu gecer tum omrunuz,,,,:Saruboceq:
Allah bi yastikta kocatsin simdiden............
a.s.

Tebrik ederim canım çok değişik ve süper olmuş. Allah bir ömür boyu mutlu etsin canım.

ayyy ne güzel, ne şeker, ne değişik, ne fark edilir bi nikah olmuş:nazar:ALLAH sizi bir yastıkta kocatsın, yaşlandığınızda da böyle çılgınlıklar yapın:nazar: tebrik ederim canım...

(evlenesim geldi birden:utangac:)kaydirigubbakcemile3

kızım seni bırakırmıyız hic
bakalım dügünde bize ne süprizler yapacaksın.
azıcık ders alalım senden bizede böyle hos fikirler verirsin artık

diger tarafa yazdım ama gene burayada yazayım resimlerine bakmak cok keyifliydi herkes gibi bende cok mutlu oldum. mutluluklar dilerim arkadasım hersey gönlünüze göre olur umarım.

canım benimmm çok teşekkür ederim :1hug: ne zaman hangi konuda fikir istersen yanındayım balımm Şeniz herkesin tarzı farklı işte :lepi:

çok tatlı olmuşunuz maşallah, bisiklet, şekerler, heleki tşhirtler mükemmel... harika düşünülmüş ayrıntılar... çok neşeli ve renkli olmuş herşey... farkın farkedilmiş gerçekten hehehe... tebrik ediyorum tatlım umarım düğünde de herşey yolunda gider we bukdr eğlenceli bir düğünün olur. Allah bu mutluluğunuz hiç bozmasın tatlım. çok yakışıyorsunuz birbirinize...Allah hiç ayırmasın sizi... çooookkk öptüüümm kuca dolusuuu mutluluklarrrrr

tatlım benimm ayy kimse söylemedimi arkadaşıma konunun yerinii kaydirigubbakcemile3 neyse bulmuşsun allahtan :1hug: Hep söyledim yine söylüyorum allah herkese eğlenceli,gerginlikten uzak, bol kahkahaların havada uçtuğu,görenlerin yüzünü güldüren bir nikah nasip etsin.... a.s. tekrar teşekkür ederim balımmm

tatlım benimm ayy kimse söylemedimi arkadaşıma konunun yerinii kaydirigubbakcemile3 neyse bulmuşsun allahtan :1hug: Hep söyledim yine söylüyorum allah herkese eğlenceli,gerginlikten uzak, bol kahkahaların havada uçtuğu,görenlerin yüzünü güldüren bir nikah nasip etsin.... a.s. tekrar teşekkür ederim balımmm

cok mutlu gorunuyorsunuz omur boyu yuzunuzdekı gulucukler eksık olmasın..
Allah mesut etsın a.s.

çok güzel yaaaa içim açıldı valla. Allah mutluluğunuzu bozmasın. bu fotolardan sonra düğün fotolarınızı sabırsızlıkla bekliom:))))

ayyy tişörtlerinizi de giymişsinizzzz süper olmuş süper anlatamam feci bayıldım ne kadar güzel olmuş ya :):):):):)allah mutlu etsin

tek kelimeyle harika diyorum..hayatımda bu kadar pozitif bi çift görmedim ben..dilerim hep böyle gülün eğlenin ömrünüz boyunca peşinizi bırakmasın kahkahalar

Back