• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

burcuözgenizin Nikahı Kıyıldı..Hadi Fotolara..

tebrikler allah gülerek başladığınız evliliğinizi her daim gülerek devam ettirmeyi nasip etsin :Saruboceq: yalnız bisiklet olayı süper ve değişik olmuş....

Ayyy canım canım..hihoyyyt
Ne kadar tatlısınız ya maşallah..:nazar:
Hayırlı uğurlu olsun inşallah:Saruboceq:
Allahım düğün fotoğraflarınızı görmeyi nasip etsin inşallah..:teytey:

ya sız super bı çıftsınız ınan çok yakısmısınız bırbırınıze inş hayatınız boyunca boyle mutlu boyle neselı olursunuz gulen yuzunuz hiç solmaz

çok eğlenceli görünüyo çok güzel yaaa
allah bır yastıkta kocatsın süper fikşr hayat boyu unutulmaz bu resımlerı olabildiğince çoğaltın....

hayat boyu mutluluklarrrrrrrrrrrrr

Allah bir yastıkta kocatsın inşallah burcucum mutluluklar...Allah herkese sizinki gibi kahkahalarla renklenecek bir yuva nasip etsin inşallah

çooook çılgınca bir nikah serüveni hoş anlatılası gerçekten kişilik yansıması türünde bir nikah töreni olmuş:)
herkesin yapacağı türden değil sıradışı...artık düğünde giyeceğin gelinliğini de merakla bekliyoruz bizi orda da şaşırtırsın eminim
Allah mutlu etsin topitoplar kadar tatlı bir hayatınız olsun emi:)

çok güzel olmuş allah bir ömür boyu mutluluklar versin inşallah şimdi senin gelinliğinde rengarenk olmasınhihoyyythihoyyyt

Ayyy canım canım..hihoyyyt
Ne kadar tatlısınız ya maşallah..:nazar:
Hayırlı uğurlu olsun inşallah:Saruboceq:
Allahım düğün fotoğraflarınızı görmeyi nasip etsin inşallah..:teytey:

teşekkür ederim lalişimmm :1hug:

inşşallahhh gelinlikler içinde de fotolarım olacak burda boy boyyŞeniz

çooook çılgınca bir nikah serüveni hoş anlatılası gerçekten kişilik yansıması türünde bir nikah töreni olmuş:)
herkesin yapacağı türden değil sıradışı...artık düğünde giyeceğin gelinliğini de merakla bekliyoruz bizi orda da şaşırtırsın eminim
Allah mutlu etsin topitoplar kadar tatlı bir hayatınız olsun emi:)

çok güzel olmuş allah bir ömür boyu mutluluklar versin inşallah şimdi senin gelinliğinde rengarenk olmasınhihoyyythihoyyyt

beni takip etmeyi bırakmayın anacımmmm :roflol: bakalım düğünde ne süprizler bekliyor bizi :1rolleyes: :asigim:

diger tarafa yazdım ama gene burayada yazayım resimlerine bakmak cok keyifliydi herkes gibi bende cok mutlu oldum. mutluluklar dilerim arkadasım hersey gönlünüze göre olur umarım.

allah mesut bahtiyar etsin,çok renkli bir fikir bende çok beğendim...
gülen yüzünüz hiç solmasın...:nazar:
bir yastıkta kocayın emi...:nazar:

:nazar::nazar::nazar:
çok sempatiksiniz canım.
ağzım kulaklarımda baktım fotolara,mutluluğunuzu hissettim.
çok orjinal, çok sempatik.
Allah bir ömür boyu mutluluğunuzu bozmasın :Saruboceq:

Back