G
gelecekkorkusu
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Burcuxoxzge
degisik ama ben gelinlik giymek isterim mutlaka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
burcummmmmmmm..
canım bebeğimmmmmmmmmm..
bugün nete girmeyecektim..
o kadar işimin arasında sırf seni merak ettiğim için geldim girdim..
ve gördüm ki burcum rüya gibi bir gün geçirmiş..
murluluğunuz daim olsun hayatım:asigim::asigim:a.s.
teşekkürler fıstıkımm Şenizçok farklı ve renkli bi düğün olmuş gerçekten ömür boyu mutluluklar canıma.s.
:1hug: bişiy demene gerek yok balımm yanımda olmanız yeterliii Şenizsuper olmuş.muthıssınız.....................ne denerkı baska.mutlulklar
hersey hos guzelde neden 9 ay sonra olan dugununuzun nıkahını sımdı yaptınız ona anlma veremdım cnm
amin tatlım... çok teşekkür ederimmm balımmmŞeniztebrikler. bir yastıkda gocayın. cok hoş resimlerdi ve cok hoş farklı bir nikah olmuş.
:lepi: valla tebrık ederım arkadaşım şahene olmuş film gibi valla allah mesut etsınkaydirigubbakcemile5
degisik ama ben gelinlik giymek isterim mutlaka
valla en güzelini yapmışsınız ömür boyu mutlu olun hep böyle yüzünüz gülsün inşallah
süper ya valla gülerek baktım resimlere.resimlere bakmak ne kadar sevindirdiyse bizi bu gününüze canlı olarak tanık olanlar kim bilir ne kadar sevinmişlerdir inşallah evlilik hayatınızda bu kadar renkli olur canım.buarada t-şortlarda süper :)
mutLuLuklar dilerim :) darısı bekleyenlerin başına :)