• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

burcuözgenizin Nikahı Kıyıldı..Hadi Fotolara..

burcummmmmmmm..
canım bebeğimmmmmmmmmm..
bugün nete girmeyecektim..
o kadar işimin arasında sırf seni merak ettiğim için geldim girdim..
ve gördüm ki burcum rüya gibi bir gün geçirmiş..
murluluğunuz daim olsun hayatım:asigim::asigim::nazar:a.s.

canım arkadaşım.... inan varya sabah kalkar kalkmaz hemen sizin için foto ekledim. biliyordum merak edeceğinizi. ki nitekim dün bol bol kaynatmışsınız. biran evvel detaylarda buluşalım tatlımmmm :sm_cool:

çok farklı ve renkli bi düğün olmuş gerçekten ömür boyu mutluluklar canıma.s.:nazar:
teşekkürler fıstıkımm Şeniz
super olmuş.muthıssınız.....................ne denerkı baska.mutlulklar
:1hug: bişiy demene gerek yok balımm yanımda olmanız yeterliii Şeniz
hersey hos guzelde neden 9 ay sonra olan dugununuzun nıkahını sımdı yaptınız ona anlma veremdım cnm

tatlım aşkımın işi nedeniyle erken nikah yaptık. a.s lojman puanımız artsın ayrıca aşkımın maaşında biraz değişim olacak biz de bu durumu kaçırmayalım dedik. izin tarihinde nnikahımızı kıydık.
tebrikler. bir yastıkda gocayın. cok hoş resimlerdi ve cok hoş farklı bir nikah olmuş.
amin tatlım... çok teşekkür ederimmm balımmmŞeniz

:lepi: valla tebrık ederım arkadaşım şahene olmuş film gibi valla allah mesut etsınkaydirigubbakcemile5

sağol tatlişimmmm a.s.

Evet haklisn sekerim olmaz zaten cok guzel olmus ama gercekten ama bizim bole seyler yapamicamizi bilyiorum aileler her seye sokar burnunu kesin kesinlikle kendi basimiza bisi yapamayiz eminim buna

valla en güzelini yapmışsınız ömür boyu mutlu olun hep böyle yüzünüz gülsün inşallah

süper ya :D valla gülerek baktım resimlere.resimlere bakmak ne kadar sevindirdiyse bizi bu gününüze canlı olarak tanık olanlar kim bilir ne kadar sevinmişlerdir :D inşallah evlilik hayatınızda bu kadar renkli olur canım.buarada t-şortlarda süper :)

valla en güzelini yapmışsınız ömür boyu mutlu olun hep böyle yüzünüz gülsün inşallah

teşekkür ederim ablacım tatlı yorumun içinnn Şeniz
süper ya :D valla gülerek baktım resimlere.resimlere bakmak ne kadar sevindirdiyse bizi bu gününüze canlı olarak tanık olanlar kim bilir ne kadar sevinmişlerdir :D inşallah evlilik hayatınızda bu kadar renkli olur canım.buarada t-şortlarda süper :)

aynen canım enerjimiz herkesi nikah memuruda dahil herkesi sarmıştı... çok eğlenceliydi.... :içelim:

mutLuLuklar dilerim :) darısı bekleyenlerin başına :)

amin darısıı tüm bekleyenlerin başınaaa canımmm :asigim:

muhabbetini yaptığımız tişörtleri giymişsiniz..
çok tatlısınız ya,inan heveslendim..
Allah size birlikte çok güzel bri ömür versin,hakediyorsun bunu tatlım..
böyle kıza böyle adam işte.. tam bulmuşsunuz birbirinizi ben ikinizide çok sevdim çok sempatiksiniz..​

ay canim nekadar tatlisiniz kizz Şeniz
resimlere bakinca oh beeeeeeeee dedim :sm_cool:
o sIKIci bunaltici, nisan veya nikahlar gibi olmamis, :dilcikar:
gerim gerim gerilir millet. heycandan napacagini sasirir :delphin:
ne güzel tam benlik güle oynaya :dance: :1rolleyes:
en iyisini yapmisiniz bacim
allah tamamina erdirsin dicem cünkü daha dügün olmamis :jeyyar:

Resimlere bakarken içim kaynadı resmen,gözlerinizdeki yanan o ışıltı hiç bir zaman sönmesin.:1hug:Mutluluğunuz daim olsun a.s.

helal olsun ama ben boyle bıseye cesaret edemezdm sanırım..

dugun felan olcak mı?

canım arkadaşım burcucum ne kadar renklibir nikah olmuş öyle
hele o tişörtlere bayıldım kuzum kimin fikriydi bu ?
üzerinizdeki o sıkıcı takımlar yerine o LO - VE yazan tişörtler müthiş olmuş yaaa
ben senin evinide merak ediyorum kuzum çok renkli ve sıradışısın
gözlerinizdeki o mutluluk hiç eksilmesin öptümm

Back