burcuözgenizin Nikahı Kıyıldı..Hadi Fotolara..

hani demişsinya... yüzünüzde biraz tebessüm oluştuysa diye........ aynı dediğin gi önce tebessüm sonra gözyaşı........ okadar aşık ,mutlu, doğal ,içten ,aşk dolu gözüküyorsunuzki şöyle bir gün için neler verilmezki...... Allah sizi kötülüklerden korusun ...bir ömür boyu sevginiz hiç bitmesin.

helal olsun ama ben boyle bıseye cesaret edemezdm sanırım..

dugun felan olcak mı?

evet düğün olcak canım temmuzda yerimseniben

fikir benden çıktı ama fazlasıyla uyumlu bir sevgilim var :asigim: bu tarz olaylarda uyum çok önemli....

:1hug: teşekkürler canım demek amacıma ulaşmışım... a.s.

Allah mutlu etsin İnşallah bir ömür çok hoş yaaa ne güzel aferin size fotolarınız falan ileride ne güzel hatırlarsınız bu anları gerçekten evliliğindede hep yüzünü güldürsün Rabbim

burcu ozge ne zamandır bırlıktesınız anlatsana bıraz hıkayenızı:asigim:

Tebessüm ne kelime harbien çok neşeli eğlenceli çok mutlu edici fotolar bunlar.Rabbim yüzünüzdeki gülümsemeyi mutluluğunuzu eksik etmesin.İnşallah hergününüz böyle olsun.İkinizde Allah a emanet olsun.Her geçen gün mutluluğunuz daha da artar umarım.Amin amin amin amin.Çok tatlısınız

bayıldım...
yüzünden gülümsemeniz hiç eksik olmasın canım...
harikasınız siz cidden...

burcu ozge ne zamandır bırlıktesınız anlatsana bıraz hıkayenızı:asigim:

canım biz dün nikahlandık.... ama neden nikah için dünü seçtik biliyor musun? çünkü 2. senemizin bitiş yıl dönümüydü... 3. yıla böyle özel bir güne evli girmek hayalimizdi ve gerçek oldu. :asigim: ve anlatsam burdaki sayfalara sığmayacak kadar büyük ve renkli bir aşk yaşadık bu geçtiğimiz 2 yıl içinde... Şeniz

süper olmus ya....
bu fikre bayildim gercekten orginal bir sey....
dilerim gülen yüzün hic solmaz canim.....
hergün dahada büyüyen askla sürsün evliliginiz....

ne şekersiniz yaa
nede renkli tatlı
Allah bozmasın inşallah
mutluluğunuz daim olsun
Allah nazarlardan saklasın
bayıldım size a.s.

Herşey çok orijinal..Harika görünüyorsun..Bir ömür mutlu ol inşallah

kaydirigubbakcemile5maşalah maşşallah allaf bozmasın..ömür boyu mutlu olursun inşallah...çok güzel çok neşeli bi nikahmış

Ikinizde çok tatlisiniz canim mutlulklar
gülen yüzünüz solmasin

cok tatlısınız yaa
tisortlerde süper yerimseniben
allal mesut bahtiyar etsin
en kötü gününüz böyle olsun a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…