burcuözgenizin Nikahı Kıyıldı..Hadi Fotolara..

canım tebrik ederim çok güzelsin ve çok yakışmışsınz.
bende kocaelideyim acaba tişörtlerinizi nerden aldınz?a.s.
mutluluklar a.s.

Burcu, müthişsiniz, aferin size valla ya, böyle olmalı işte insan, deli dolu, farklı...
Bi gün yeniden evlenmeye karar verirsem benim de danışmanlığımı yapar mısın? :))
Gözünüzdeki o ışık hiç sönmesin inşallah.

Çok beğendim ilginç bir nikah olmuş.
İnşallah yüzünüz hep güler.
Hayırlı uğurlu olsun. Mutluluklar Şeniz

Çılgın burcumuzun çılgın nikahı hihoyyyt
Canım arkadaşım mutluluğunuz daim olsun a.s.

ayy canım yaaaa yaparım tabi... :roflol: bende fikir bitmezzz :1rolleyes: iyi dileklerin içinde teşekkür ederim canım.... Şeniz

takdir ettim walla..insanın böyle içinden geldiği gibi yaşayabilmesi harika bi özgüwen örneği..mutluluklar diliyorum..ömür boyu..

Süper gerçektende fotoğraflardaki gülümsemeniz mutluluğunuz insanın içini ısıtıyor bir ömür boyu mutluluklar

Alemsiniz valla şekerim çok güldüm.Acaip farklı olmuş çok şeker olmuş.Mutluluklar dilerim...

burcummmmmmmm..
canım bebeğimmmmmmmmmm..
bugün nete girmeyecektim..
o kadar işimin arasında sırf seni merak ettiğim için geldim girdim..
ve gördüm ki burcum rüya gibi bir gün geçirmiş..
murluluğunuz daim olsun hayatım:asigim::asigim:a.s.

tebrikler. bir yastıkda gocayın. cok hoş resimlerdi ve cok hoş farklı bir nikah olmuş.

:lepi: valla tebrık ederım arkadaşım şahene olmuş film gibi valla allah mesut etsınkaydirigubbakcemile5

tebrikler ya ne kadar eğlenceli bir gündü senin için kimbilir bayıldım vallaha allah bir ömür boyunca mtlu mesut etsin bir yastıkta kocayın.ikinizde de bu enerji bu espirili yürek varken bir ömür boyunca güle oynaya geçecek evliliğiniz ben öyle inanıyorum.çılgınsınız ikinizde.tebrikkklerrr.bebeğiniz olduğunda ne gibi bir çılgınlık yapacaksınız gerçekten merak ettim şimdiden:roflol:

takdir ettim walla..insanın böyle içinden geldiği gibi yaşayabilmesi harika bi özgüwen örneği..mutluluklar diliyorum..ömür boyu..
içimizden böyle yaşamak geldii vede yaşadık canım. düşünüyorum da etek döpyesle gitsem ve aşkımda takım giyseydi ister istemez kıyafetin ciddiyetine bürünecektik... ama ben sana ne kadar eğlendiğimizi güldüğümüzü anlatamamm...allah herkese böyle mutlu günler nasip etsin....

canım tarif edermisin mağazayı?.............

tatlım nasıl tarif etsem bilmiyorum ki... fisfisfis karınca bujiteriyi biliyormusun. değirmendere durağında inince. belki öyle tarif edebilirim.

Süper gerçektende fotoğraflardaki gülümsemeniz mutluluğunuz insanın içini ısıtıyor bir ömür boyu mutluluklar

çok teşekkür ederim canımm benim.. öyle tatlı yorumlar gelmişki cevap vereye yetişemiyorum... Şeniz
Alemsiniz valla şekerim çok güldüm.Acaip farklı olmuş çok şeker olmuş.Mutluluklar dilerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…