burcuözgenizin Nikahı Kıyıldı..Hadi Fotolara..

çok şekersiniz ya bayıldım ben bu nikaha allah hep yüzünüzü güldürsün inşallah
amin canımm :Saruboceq:

sen bendende cilginmissin :roflol:
:roflol::roflol::roflol:

çok şeker süperde bir nikah olmuş ya maşallah çopk şeker siniz çokta yakışmışsınız allahım hep böyle çılgın ve mutlu etsin ikinizi bir ömür mutluluklarrr
yakıştıran gözlerinize sağlıkkk Şeniz

canım gercekten cok yakımışınız ıkıncısıde cok cılgınca bır yontem yanı supersınız
teşekklerr:1hug:
ay çok alemsiniz
maşallah size
bir ömür boyu mutluluklar
Şeniz
süper olmuş ömür boyu mutluluklara.s.
a.s.
süperrr tebbriklerrr

Kızlar gene benim nikah fotoları hortlamışş :roflol::roflol::roflol:
yazdıklarınızı okumadığım annetmeyin hepsini keyifle okuyorummm:1hug:
çok çok teşekkür ediyorumm Şeniz

çok renkli bi nikah gerçektende içinizi tüm güzelliğiyle yansıtmışsınız.ömrünüz hep böyle mutluluklarla geçsin. fotolara bakarken bile insan gülümseyerek seyrediyo...hep gülün ve gülümsetin inşallah

Çok şekersiniz,harika bir başlangıç yaptığınız hayatınızda sonsuz mutluluklar dilerim...........opuyorumnanaktanvereliniortak

ayy çok tatlısınız inşallah hep böyle mutlu olursunuz içim bir hoş oldu bakarken bile çok doğal çok güzel olmuş

bebişim çok harikasınız allah mutluluğunuzu daim etsin inş. ben bişi sorcam resimlerin nasıl liste halınde çıkmasını sağlıyosun ben ekledığımde hep resmin linki yazıyo oraya gır bırdaha resmi aç falan bakanlar için zorluk bana yardımcı olabılırmısınız :kedi:

cok yakismissiniz mutluluklarrr

çok güzel ya :) baya eğlenceli bir nikah olmuş tebrik ederim

çok süper ya kızkardeşime önereceğim

nazar değmesin size allah mutluluğunu daim etsin neşeniz hiç kaçmasın inşallah

Çok şekersiniz,harika bir başlangıç yaptığınız hayatınızda sonsuz mutluluklar dilerim...........opuyorumnanaktanvereliniortak

ayy çok tatlısınız inşallah hep böyle mutlu olursunuz içim bir hoş oldu bakarken bile çok doğal çok güzel olmuş

allah bir ömür boyu sürdürsün mutluğunuzu canım içinizdeki aşk dışarı vurmuşş

Şaka gibisiniz. D: Çok tatlısınız sizin evladınız olacak bebek çok şanslıı..

KızlAAR hepinize bibir kere teşekkürr ediyorum....
gerçekten yazdığın cici sözler için minnettarım size...
üzerinden 1 sene geçti bu nikah ftolarımızın üzerine birde düğün fotoları geldi yinede bu fotograflara ilgi bitmediii opuyorumnanaktan çok çok teşekkür edyorum....:kedi:

hopenotevent canım senin soruna gelince dilim döndüğünce cevap vermeye çalışayım
Şimdi linki aldıkya o linki cevap yazma yerinde bir dağ resmi var üstünde güneç var hani. kalın yazma eğik yazma yazıyı ortalama kenara yaslama seçeneklernin olduğu sırada sondan dördüncü imge bak. ona tıklayacaksın. orda çıkan yazıyı sileceksin buraya yazın diyor. oraya kopyaladığın linki yapıştırıp tamam diyeceksin. resmin direk resim çeklinde çıkacak. yerimseniben inşallah anlatabilmişimdir canım.... :kedi:

:))beni bundan 15 yıl öncesine götürdün canım aynen ben de spor ayakkabılarla bu şekilde evlenmiştim ama bir resim çekilmeyi bile düşünmemişiz şimdi ona yanıyorum:)sonradan düğün oldu tabii tam bir yıl sonra:)

gerçekten seneler geçse bl hatıra kalacak çok güzel anlardı
bizimde sonradan düğünümüz oldu 9 ay sonra. oda çok eğlenceliydi belki onunda fotolarını görmüşsünüzdür bilmiorum ama nikah stresten uzak bambaşkaydı...a.s
şte bizi şansımızda foto çekmiş olmamızz:1hug:

vallahi limüzinle saraylarda yapılan düğünlere bin basar.süperrrrrrrrrr.mutluluklar.

valalhi eğlence bakımından kesnlikle öyle... a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…