- 13 Mayıs 2009
- 18.455
- 103
- 413
- Konu Sahibi Burcuxoxzge
ayy çok tatlısınız ya masal gibi bir ömür boyu mutluluklar canım opuyorumnanaktan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gerçekten harika ve renkli fotolar izledim.birbirinize çok yakışmışınız ,rabbim sevginizide saygınızıda bir ömür boyu bozmasınnnn inşallahhhhhhh(aminnnnnnn)
mutluluklar sizinle olsunnnnnnnnn
gel,n arabanıza bayıldım thişörtler zaten yakıyoo duvak desen ayrıı bi mesele çılgınlar siziii çok güzelsinizz bayıldıımmm tebrik ederim bacımmmmm
allah gönlünüzdeki güzellikleride mutlulukla yaşamayı nasip etsin bu nasıl eğlencedir nasıl hoşluktur tyek kelime ile mükemmel ruh eşini bulmuşsun demekki doğru karar allah ayırmasın
Hayirli Olsun :) Resimlere bakarken gülümsedim cok güzel :)
Allah bi yastikta kocatsin
tebrikler mutluluğunuz daim olsun herşey müthiş güzel olmuş..
Allah tamamına erdirsin ..ömür boyu mutluluklar..
süper canım tebrikler bir ömür boyu renkli ve mutlu geçirin inş. herşey gönlünce olsun a.s.
Çok tatlı yaaa harikasınız Hep mutlu olun..
ne renkli bir karaktersiniz valla umarım evliliğiniz de renkli ve mutlu geçer
ayy canım gerçekten çok orjiii olmuşsunuz.....delikafadulden
mutluluklar dilerim....
harikasınızz yaaa :lepi:
ne kadar doğal ve eğlencelisiniz delikafadulden
maşallah maşallah mutluluklar dilerim
Düğünede faytonla yada at üstünde gidersin artık kaydirigubbakcemile3
ya çok tatlısınız, hep mutlu olunuz e mi
Çok hoş,çok güzel,çok cici.
Rabbim bir ömür mutlu etsin sizi :)
süpermiş ya çok mutlu olun...........
gerçekten süper yaa ..
allah daim mutluluklar versin
Süper olmuş canım allah mutluluğnuzu sonsuzadek daim etsin
bayıldım çok talı olmuşsunuz bir ömür boyu mutluluklarr
süpermiiişşşş rabbim mutlulunuzu ömür boyu sürdürsün a.s.
hayırlı olsun canım
gerçektenden renkli bir nikah olmuş
bir ömür boyu mutluluklar
opuyorumnanaktan
çok şirinsiniz :))) hayatınız bpyunca böyle eğlenip gülün inşallah
süper vallaa :):)
bır omur boyu mutluluklar cılgın cıft :)) aminnn..
çok şirin gözüküyorsunuz ta bende istiyorum o tişörtlerden nereden aldınnn acık adres verırmısın?
çok eğlenceli olmuş süperkaydirigubbakcemile2
ayy çok tatlısınız ya masal gibi bir ömür boyu mutluluklar canım opuyorumnanaktan
çok am çok güzel çıkmışsınız resimlerde...allh nazarlardan saklasın sizi bir ömür boyu mesut olun...
Hayran kaldım ne diyim =) mutlulukla dilerim :) bisikletinizde sizde harikasınız :) bir ömür mutlu olmanız dilegiyle :)
tebrik ederim çok şekersiniz allah daim etsin inşallahh
süpersin canım her daim mutlu ol inşallahhh
Neşelenmek istedikçe ben bu topiğe geliyorum...kaydirigubbakcemile3
İçim açılıyor sizi gördükçe...a.s:sm_cool:
Mutluluğunuz daim olsun...:Saruboceq:
Yuvanızdan huzur neşe eksilmesin inşallahzemuszemusopuyorumnanaktan
super yaaa coook tatlisiniz canim.mutluluklar
süpersiniz valla
bu fikir kimden çıktı
ne kadar iyi yapmışssınız
tebrik ederim cnm
mutluluklar dilerim
bu arada çok yakışıyorsunuz
Kızlar yaklaşık 13 gündür yoktum marmarise evimi yerleştirmeye gitmiştim tabi burayıda takip edemedim. öyle güzel öyle candan şeyler yazmışsınız ki içimden kelebekle havalandı vallahi :1rolleyes: hepinize sonsuz teşekkürler. Şeniz 12 gün sonra allahın izniyle inş gelinlikler içinde fotolarımı ekliycem :Saruboceq: üzerinden 9 ay geçmiş olmasına rağmen bakan beğenen yorum yazan gözlerinize sağlık kızlar. hepinizi kucak dolusu öpüyorum Şeniz
hee bu fikrin kimden çıktığını soran arkadaşım başlangıç fikri benden çıktı ama sonrasını aşkımla birlikte geliştirdik. yola çıkarken bildiğimiz tek şey resmi bir nikah istemediğimizdi. ve sadece gönlümüzden geldiği gibi davrandık hepsi bu opuyorumnanaktan
canımm benim yaa Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin evinizde düğünede bişi kalmamamış zaten öpüyorum kib opuyorumnanaktan
burcuözge düğün fotolarını da görelim şekerim
Kızlar yaklaşık 13 gündür yoktum marmarise evimi yerleştirmeye gitmiştim tabi burayıda takip edemedim. öyle güzel öyle candan şeyler yazmışsınız ki içimden kelebekle havalandı vallahi :1rolleyes: hepinize sonsuz teşekkürler. Şeniz 12 gün sonra allahın izniyle inş gelinlikler içinde fotolarımı ekliycem :Saruboceq: üzerinden 9 ay geçmiş olmasına rağmen bakan beğenen yorum yazan gözlerinize sağlık kızlar. hepinizi kucak dolusu öpüyorum Şeniz
hee bu fikrin kimden çıktığını soran arkadaşım başlangıç fikri benden çıktı ama sonrasını aşkımla birlikte geliştirdik. yola çıkarken bildiğimiz tek şey resmi bir nikah istemediğimizdi. ve sadece gönlümüzden geldiği gibi davrandık hepsi bu opuyorumnanaktan
amin inşallah canım :1hug: teşekkür ederim Şenizçok orjinal olmuş ya maşaallah gerçekten tüm hayatınız böyle renkli geçer inş:) mutluluklar:)
Şeniz sağol kuzum allah ayırmasın en kötü günümüz böyle olsun inşllaha.s.harikasınız ya :) Rabbim birleşen ellerinizi hiç ayırmasın ömür boyu mutluluklar diliyorum
iyi bir şey demişsindir inşllah:roflol:das ist so interessant yanı
İkinizde gerçekten çok renkli kişiliklersiniz allah bir ömür boyu mutlu etsin inşallah...O kadar hoşuma gittiki anlatamam şirkette olmasam kahkahayla gülerdim...