• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

burcuözgenizin Nikahı Kıyıldı..Hadi Fotolara..

Süper olmuş bayıldım....
Allah mutluluğunuzu daim etsin...
Her günününüz bir önceki gününüzden daha güzel olsun...

Ayy bayıldım :))
Hayalimdeki nikah diyebilirim.. Darısı başımıza inşallah..
Bundan sonraki hayatınız da böyle mutluluk dolu ve renkli geçer inşallah :))
Düğününüzü sabırsızlıkla bekliyorum
delikafadulden
çok az kaldı canım azcık daha sabır :sm_cool: dün son gelinlik provama gittim :1rolleyes:

Süper olmuş bayıldım....
Allah mutluluğunuzu daim etsin...
Her günününüz bir önceki gününüzden daha güzel olsun...

teşekkür ederim canım amin :1hug:

Çok farklı ve güzel olmuş ya süper alkisalkisalkis Aileleriniz nasıl karşıladı peki bu durumu hihoyyyt kaydirigubbakcemile3

düğün resimlerini görmüştüm
nikahını yeni görüyorum cnm
çok güzell ya
tebrik ederim
ömür boyu mutluluk dilerim
rabbim sizi nazarlardan korusun
maşallah...:nazar:

bayıldım alışılagelmişin dışında her zaman farklı bir tebessümle anacağınız çocuklarınıza anlatacağınız çok orjinal bir nikah olmuş yüzünüzdeki gülümsemelerin daim olacağı uzun bir ömür diliyorum sizlere

ay masalllah ya walla baktım su anaaaaa kadarrrrkıı en mutlu cıft sanırım sız oldunuz cok gusel ya

çok şekersiniz. Allah ömür boyu ağız tadı versin. hiç ayırmasın sizii. mutluluklar.

maşallahhh resimlerde süper farklı ama en çok ruh ikizini bulmana maşallahh:nazar:

Çok farklı ve güzel olmuş ya süper alkisalkisalkis Aileleriniz nasıl karşıladı peki bu durumu hihoyyyt kaydirigubbakcemile3

:nazar:hey yarabbim bisikletin guzelligine bak hele evleniyoruz yazio bidekaydirigubbakcemile3 harikasiniz cnm yaa...

bende böyle evlenecem la çok orjinalsositososito:lepi:

harikasınızzz yaaa :) bayıldım allah hep mutlu kılsın sizii

anamm ne orjinal kızsın sen ya :D tamam ben düğünümden önce senin kapını çalarım artık :) çok tatlısın ya..mutluluklar dilerim.

düğün resimlerini görmüştüm
nikahını yeni görüyorum cnm
çok güzell ya
tebrik ederim
ömür boyu mutluluk dilerim
rabbim sizi nazarlardan korusun
maşallah...:nazar:

bayıldım alışılagelmişin dışında her zaman farklı bir tebessümle anacağınız çocuklarınıza anlatacağınız çok orjinal bir nikah olmuş yüzünüzdeki gülümsemelerin daim olacağı uzun bir ömür diliyorum sizlere

ay masalllah ya walla baktım su anaaaaa kadarrrrkıı en mutlu cıft sanırım sız oldunuz cok gusel ya

Arkadaşlar opuyorumnanaktan

Bu fotolar ekleneli 1 seneyi geçmiş olmasına rağmen hala görmeyen arkadaşlarımız yorumlarını yazıyor. Baktım gene gündeme gelmiş. Ve diğer topiklerimden teşekkrülerimi her ne kadar iletsemde burdan yazan arkadaşlarımada haksızlık etmek istemedim. Evimi ve düğünümün fotolarına bakan arkadaşlarımdan ayırmak istemedim ve nacizane böyle toplu bir teşekkür yazmak istedim. Sanılmasınki yazılanları okumuyorum. Hepsini bir bir takip ediyor ve çok mutlu oluyorum. Ama sürekli aynı konuyla insanların canını sıkmamak adına çok fazla yazarak gündeme getirmek istemediğimden uzun zamandır yazmamışştım... a.s Herkese binlerce kez teşekkürler bu cici cümleler için. >Beni ne kadar mutlu ettiğinizi tahmin bile edemezsiniz... Şeniz

çok şeker süperde bir nikah olmuş ya maşallah çopk şeker siniz çokta yakışmışsınız allahım hep böyle çılgın ve mutlu etsin ikinizi bir ömür mutluluklarrr

Back