- Konu Sahibi Burcuxoxzge
süper olmuş ömür boyu mutluluklara.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin canımm :Saruboceq:çok şekersiniz ya bayıldım ben bu nikaha allah hep yüzünüzü güldürsün inşallah
:roflol::roflol::roflol:sen bendende cilginmissin :roflol:
yakıştıran gözlerinize sağlıkkk Şenizçok şeker süperde bir nikah olmuş ya maşallah çopk şeker siniz çokta yakışmışsınız allahım hep böyle çılgın ve mutlu etsin ikinizi bir ömür mutluluklarrr
teşekklerr:1hug:canım gercekten cok yakımışınız ıkıncısıde cok cılgınca bır yontem yanı supersınız
Şenizay çok alemsiniz
maşallah size
bir ömür boyu mutluluklar
a.s.süper olmuş ömür boyu mutluluklara.s.
süperrr tebbriklerrr
kızlar hepinize teşekkür ederim yüzünüzde biraz olsun tebessüm oluşturduysam ne mutlu bana.... Şeniz
cok yakismissiniz mutluluklarrr
çok güzel ya :) baya eğlenceli bir nikah olmuş tebrik ederim
çok süper ya kızkardeşime önereceğim
çok renkli bi nikah gerçektende içinizi tüm güzelliğiyle yansıtmışsınız.ömrünüz hep böyle mutluluklarla geçsin. fotolara bakarken bile insan gülümseyerek seyrediyo...hep gülün ve gülümsetin inşallah
nazar değmesin size allah mutluluğunu daim etsin neşeniz hiç kaçmasın inşallah
hayırlı olsun
Çok şekersiniz,harika bir başlangıç yaptığınız hayatınızda sonsuz mutluluklar dilerim...........opuyorumnanaktanvereliniortak
ayy çok tatlısınız inşallah hep böyle mutlu olursunuz içim bir hoş oldu bakarken bile çok doğal çok güzel olmuş
bebişim çok harikasınız allah mutluluğunuzu daim etsin inş. ben bişi sorcam resimlerin nasıl liste halınde çıkmasını sağlıyosun ben ekledığımde hep resmin linki yazıyo oraya gır bırdaha resmi aç falan bakanlar için zorluk bana yardımcı olabılırmısınız :kedi:
allah bir ömür boyu sürdürsün mutluğunuzu canım içinizdeki aşk dışarı vurmuşş
Şaka gibisiniz. D: Çok tatlısınız sizin evladınız olacak bebek çok şanslıı..
:))beni bundan 15 yıl öncesine götürdün canım aynen ben de spor ayakkabılarla bu şekilde evlenmiştim ama bir resim çekilmeyi bile düşünmemişiz şimdi ona yanıyorum:)sonradan düğün oldu tabii tam bir yıl sonra:)
vallahi limüzinle saraylarda yapılan düğünlere bin basar.süperrrrrrrrrr.mutluluklar.