• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

burcuözgenizin Nikahı Kıyıldı..Hadi Fotolara..

düğüne kalmış üç ay.
aman ne güzel yapmışsınız.şimdi genç olsam bende böyle yapardım eminim.
tüm formalitelerden uzak ve özgürce.oohhh aklınıza sağlık.
helede tşörtlerinize bayıldım.orda bile sıra dışılık var. onda LO -sende VE yazıyor.
LOVE allah ömür boyu sevginizi eksik etmesin canım.mutluluklarrrrrr...a.s.

çılgınsın sen... farklı olmuş... o anın nasıl olduğu da pek önemli diil aslında sonunun nasıl olduğu önemli... sen belli ki her anından keyif almışsın... mutluluklar diliyorum :)

hakkaten çılgınmışsın..........:roflol:...........mutluluklar...........Şeniz..

valla süpersin ne yaratıcı bir fikir
çokta yakışmışsınız yaa

ÇOK GÜZEL OLMUŞ YAAAalışılmışın dışında bende farklı bişiler istiyorum yaaaaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile5

bayıldım yaaa ne kadar güzel bişey yapmuışsınız siz öyleee.mutluluklarr...

hiç böyle bişey görmedim yaaa -tatlicadiarzu-

mirmirmirmir vavvvv süper yaaaaaa

düğüne kalmış üç ay.
aman ne güzel yapmışsınız.şimdi genç olsam bende böyle yapardım eminim.
tüm formalitelerden uzak ve özgürce.oohhh aklınıza sağlık.
helede tşörtlerinize bayıldım.orda bile sıra dışılık var. onda LO -sende VE yazıyor.
LOVE allah ömür boyu sevginizi eksik etmesin canım.mutluluklarrrrrr...a.s.

çılgınsın sen... farklı olmuş... o anın nasıl olduğu da pek önemli diil aslında sonunun nasıl olduğu önemli... sen belli ki her anından keyif almışsın... mutluluklar diliyorum :)

harika olmuş gerçekten:D:D

ben resimlere bakarken eğlendim sizi hayal bile edemiorum tebrikler arkadaşım

hakkaten çılgınmışsın..........:roflol:...........mutluluklar...........Şeniz..

gercekten nasil akliniza geldi böyle bir sey...
cok güzel olmus tebrikler... :)

vallahi bende yaşarken eğlenmiştim kızlar... :1rolleyes:
büyük bir anı olarak yazıldı hafızalarımıza. Gazetelerde çıktık onları hatıra diye sakladık göstericez inşallah torunlarımıza.:1rolleyes: çılgın olduğumu düşünen arkadaşlarım herkes öyle söylüyor bende inanmaya başladım galiba buna:roflol: ama o an yaşarken çılgınca bile gelmemişti bize:roflol: heyy gidi günler heyyy:1rolleyes:

cok ilginc....ben cok begendim ama keske t-shirtleriniz beyaz olsaydi ve ya baska bi renk...bilmiyorum belki bunun da sizin icin bi anlami var.......1 omur boyu mutluluklaaaaaaaaaaaaaaaaar

cok ilginc....ben cok begendim ama keske t-shirtleriniz beyaz olsaydi ve ya baska bi renk...bilmiyorum belki bunun da sizin icin bi anlami var.......1 omur boyu mutluluklaaaaaaaaaaaaaaaaar

süper olmus yaaa tebrık ederımmm allah mutlu etsınnn...

gerçekten harikasın ve cok pozitifsiniz...o sevinç ve gülücükler yüzünüzden hiç olmasın...

tek kelimeyle süper bayıldım:nazar:

hayırlı olsun çok şeker gözüküyorsunuz:):):)

süpersiniz ya bayıldıııııım.tebrik ederim mutluluklar diliyorum

cılgınsınız ....nikah sekerinize ve arabanıza bayıldım

Hepinize teker teker teşekkür ediyor bakan gözleriniz iyi dileklerde bulunan yüreğiniz dert görmesin diyorum.... Şeniz yanacıklarınızdan öpüyorummmmŞeniza.s.:nazar:

Gerçekten harika ve renkli fotolar izledim.birbirinize çok yakışmışınız ,rabbim sevginizide saygınızıda bir ömür boyu bozmasınnnn inşallahhhhhhh(aminnnnnnn)
mutluluklar sizinle olsunnnnnnnnn

gel,n arabanıza bayıldım thişörtler zaten yakıyoo duvak desen ayrıı bi mesele çılgınlar siziii çok güzelsinizz bayıldıımmm tebrik ederim bacımmmmm

allah gönlünüzdeki güzellikleride mutlulukla yaşamayı nasip etsin bu nasıl eğlencedir nasıl hoşluktur tyek kelime ile mükemmel ruh eşini bulmuşsun demekki doğru karar allah ayırmasın

Back