günaydınlarzemuszemus
çok ağır yazmış yaaa hala bi entrika çıkmadı kitaptaki kadın şizofren galiba ben mi öyle düşünüyorum ne dersiniz
İyi akşamlar kızlar...
Sarissa diğer topicte rep veremedim ama duyarlılığın için tebrik ederim seni...
Kitabı haftasonu temin edeceğim inşallah.
Görünüşe bakılırsa biraz sıkıcı sanırım..
selamlar kitap kemirgenleriii delikafadulden ya cidden iyice3 önyargı oldu bende hiç devam edesim gelmiyor,hiç yapmadığım bir şey olmasına rağmen bazı satırları atlamak geliyor içimden ama zorluyorum kendimi okuyorum yine de
sağ ol canım
yok önyargı oluşmasın
ben sabırla okumaya çalışıyorum
yalnız atlamak değil de hızlı okuma tekniği uyguluyorum:))
özünü alıyorum yani
nasılsa kaçıracağım, anlamayacağım bir olay olmuyor :hulya:
selamlar kitap kemirgenleriii delikafadulden ya cidden iyice3 önyargı oldu bende hiç devam edesim gelmiyor,hiç yapmadığım bir şey olmasına rağmen bazı satırları atlamak geliyor içimden ama zorluyorum kendimi okuyorum yine de
çok açık bir şekilde sanki her sayfa birbirine çok benziyor,ölüm ve aşkla ilgili farklı kelimelerle sürekli aynı şeyi anlatıyor.ve okurken kasılıyorum çünkü kadın zorlamış kendini gibi geliyor bana.önyargı değil bu çünkü daha önce hiçbir kitapta bu kadar sıkılmamıştım bu kadar baştayken hele..allah kerim artık
çok açık bir şekilde sanki her sayfa birbirine çok benziyor,ölüm ve aşkla ilgili farklı kelimelerle sürekli aynı şeyi anlatıyor.ve okurken kasılıyorum çünkü kadın zorlamış kendini gibi geliyor bana.önyargı değil bu çünkü daha önce hiçbir kitapta bu kadar sıkılmamıştım bu kadar baştayken hele..allah kerim artık
he he ben genellikle orhan pamuk kitaplarında böyle hissederim
ite kaka biter kitap
bu kitap da öyle ama sabrediyorum bakalım, ne çıkacak.
Masumiyet Müzesi'ni okurken ben de öyle olmuştum. İttim kaktım ama bitiremedim, ilk defa bir kitabı sonra tekrar okumak üzere bıraktım ama hala geri dönemedim kitaba.
Sizde ön yargı yine okurken oluyor ben ne yapayım...
Temin edemediğim halde oluştu eyvahedigeldismile
Burcu_burc masumiyet müzesini bence okumalısın bende bastan sıkılsamda sonu gerçekten süpriz olan bir kitap..
Sizde ön yargı yine okurken oluyor ben ne yapayım...
Temin edemediğim halde oluştu eyvahedigeldismile
Burcu_burc masumiyet müzesini bence okumalısın bende bastan sıkılsamda sonu gerçekten süpriz olan bir kitap..
Hımmm.. Sonu sürprizli kitapları severim ama dediğim gibi başlar sıkıcı gelmişti dayanamamıştım. O zaman en kısa zamanda tekrar başlayacağım Masumiyet Müzesi'ne.
ben henüz onu okuma teşebbüsünde bile bulunamadım
en son yeni hayatta kanser olmuştum:))
bak kendin demişsin işte masumiyet müzesi için sonu sürprizli diye
belki bu da öyle olacak
bekleyip göreceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?