burcu_brc Ktap Günü Organizasyonu 1. Anketi

Hangi kitabı okuyalım?

• Mutluluk Labirenti - Alex Rovira

OY: 5 20,0%
  • Kadın Beyni - Louann Brizendine

OY: 6 24,0%
  • Kağıt Helva - Elif Şafak

OY: 6 24,0%
  • Gönderilmeyen Aşk - Nermin Bezmen

OY: 9 36,0%

• Ankete Katılan
    25
yaa bende bugün bi programda duydum eyvah nermin bezmen yine aşktan bahsetmiş dediler baya güldüm ama ben ilk defa okuyacağım için sorun yok

:Saruboceq: Allah kavuştursun canım. Kadın Beyni'ni belki başka bir arkadaş daha anketine ekler.

son günler daha bi zor geçiyo dimi:gitme: bende 15 ay bekledim kasımda geldi sözlüm

bir ara çok methini duydum canan tan okudum pişman oldum umarım nerminciğim bana aynı pişmanlığı yaşatmaz dediğim gibi ilk kez deniycemalkisalkisalkis

eminim eşinden daha fazla beklemek çok zor çünkü herşeyde onu görüyosun çünkü:kedi:

evet cankuş aynen öyle oluyor hatta deli gibi kitap okuyan ben bir süredir okuduğum şeye odaklanamıyorum bile,kociş askerde benden çok kitap okudu desem abartmış olmam.ama o tarih meraklısı tarzlarımız fazla uymuyor

yüreğim seni çok sevdi miydi yoksa ismi

evet ta kendisi,ya hoş aşk dolu bir hikaye ama çok basit bir anlatım,ben zaten çabuk okuyorum bi kitabıio kitabıda kalın diye oh oh dedim epey gider,nerdee 2 gün sürmedi bitti sinir oldum.ben bide kitap bitince çok üzülenlerdenim hatta kafasında öyküyü devam ettirenlerden

evet bende kısa bi sürede bitirmiştim kitabı ama beklentim daha çoktu pek bişi anlamadım çabuk bitince ama bazı kitaplarıda bitmesin die o kadar yavaş okuyorumki bitince bi tuhaf oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…