Merhaba bende katılabilirmiyim...
Merhaba bende katılabilirmiyim...
arkadaşlar 2 kitap şu an eşit oy almış oylamaya süre koyulcaktı
Anketi ilk oluştururken süresiz yapmıştım canım, çünkü kaç gün süre vereceğime karar verememiştim daha sonra 2 gün süresi olsun diye kararlaştırdık. Ama şuan için bir kaç arkadaşımız GÖNDERİLMEYEN AŞK - NERMİN BEZMEN'in kitabını aldıklarından bunu okumaya başlayalım.
Merhaba arkadaşlar aranıza katılmışım :)
Şimdi diğer yorumlarıda okuduğum kadarıyla bu kitabı 1 ay içerisinde okuyup
Daha sonra fikirlerimizi mi paylaşıcaz..?
ben de kadın beyni adlı kitabıa oy vermiştim ama gönderilmeyen aşk daha fazla oy almıştı.
sonradan gelen oyları dikkate alamayız, kitaba başladık artık
yalnız bu kitabı ben de merak ettim
sıradaki arkadaş isterse sonraki ankete yine bu kitabı alabiliriz belki.
tabii sadece muhabbet kitapla sınırlı kalmasın birbirimizi de tanımaya çalışalım bu arada
bu topic cok güzel olmuş cok beğendim açan arkadaşımın yüreğine sağlık...
muhabbet konusunda aynen katılmaktayım kızlar ama ben bir süre sıkı takip edemeyebilirim eşim askerde ben de dolayısıyla anne evindeyim ama mayıs sonu evime dönücem o zamana kadar ara ara burdayım ama sonra daha sıkı takip edicem umuyorum.ben de kadın beynine oy vermiştim ama seçilmedi umarım diğer tavsiye kitaplarda bu da bulunur tekrardan
muhabbet konusunda aynen katılmaktayım kızlar ama ben bir süre sıkı takip edemeyebilirim eşim askerde ben de dolayısıyla anne evindeyim ama mayıs sonu evime dönücem o zamana kadar ara ara burdayım ama sonra daha sıkı takip edicem umuyorum.ben de kadın beynine oy vermiştim ama seçilmedi umarım diğer tavsiye kitaplarda bu da bulunur tekrardan
bekleriz her zamanopuyorumnanaktan Allah kavuştursun tez zamanda önce eşine kavuş sonrada burayayerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?