burcu_brc Ktap Günü Organizasyonu 1. Anketi

Hangi kitabı okuyalım?

• Mutluluk Labirenti - Alex Rovira

OY: 5 20,0%
  • Kadın Beyni - Louann Brizendine

OY: 6 24,0%
  • Kağıt Helva - Elif Şafak

OY: 6 24,0%
  • Gönderilmeyen Aşk - Nermin Bezmen

OY: 9 36,0%

• Ankete Katılan
    25
Merhaba bende katılabilirmiyim...

katılabilirsin galiba ama anket sona erdi okuyacağımız kitabın ismi nermin bezmen den gönderilmeyen aşk ilk anket burcuya ait istersen ona özelden msj at seni listeye alır böylece ne kadar çok kişi olursak o kadar iyi olur paylaşımlar artar opuyorumnanaktan

arkadaşlar 2 kitap şu an eşit oy almış oylamaya süre koyulcaktı

Anketi ilk oluştururken süresiz yapmıştım canım, çünkü kaç gün süre vereceğime karar verememiştim daha sonra 2 gün süresi olsun diye kararlaştırdık. Ama şuan için bir kaç arkadaşımız GÖNDERİLMEYEN AŞK - NERMİN BEZMEN'in kitabını aldıklarından bunu okumaya başlayalım.

Arkadaşlar,

Okuyacağımız kitap Gönderilmeyen Aşk - Nermin Bezmen.

Anketi süresiz yapmıştım ama anket süresinin 2 gün olmasında anlaştık son olarak. Anket belirlenen bu 2 gün süreye göre kapandıktan sonra 1 oy daha almış. Bu yüzden karışıklık olmaması için okuyacağımız kitabı belirtmek istedim.

Merhaba arkadaşlar aranıza katılmışım :)
Şimdi diğer yorumlarıda okuduğum kadarıyla bu kitabı 1 ay içerisinde okuyup
Daha sonra fikirlerimizi mi paylaşıcaz..?

ben de kadın beyni adlı kitabıa oy vermiştim ama gönderilmeyen aşk daha fazla oy almıştı.
sonradan gelen oyları dikkate alamayız, kitaba başladık artık
yalnız bu kitabı ben de merak ettim
sıradaki arkadaş isterse sonraki ankete yine bu kitabı alabiliriz belki.

Merhaba arkadaşlar aranıza katılmışım :)
Şimdi diğer yorumlarıda okuduğum kadarıyla bu kitabı 1 ay içerisinde okuyup
Daha sonra fikirlerimizi mi paylaşıcaz..?

Evet canım, 1 ay içerisinde okuyup kitap hakkındaki yorumlarımızı yapacağız. Daha sonra da anket sırası listedeki bir sonraki arkadaşımıza geçecek.

Evet, Gönderilmeyen Aşk daha fazla oy almıştı. Ben anketi ilk oluşturduğumda süre koymayı atladığım için böyle bir karışıklık oldu, kusuruma bakmayın arkadaşlar.

tabii sadece muhabbet kitapla sınırlı kalmasın birbirimizi de tanımaya çalışalım bu arada

bu topic cok güzel olmuş cok beğendim açan arkadaşımın yüreğine sağlık...

Daha önce 2007'de açmış arkadaşlar ama topic ilgisizlikten sonradan vazgeçen sırasını takip etmeyen arkadaşlar vs.. gibi sebeplerden kapanmış. Umarım biz sonuna kadar gideriz, hem arkadaşlıklar kurar, hem de keyifle kitaplarımızı okuruz..

bencede kitabı okurken bir taraftanda laflarız çok güzel olur hem en azından bir tane ortak noktamız var kitaplar

muhabbet konusunda aynen katılmaktayım kızlar ama ben bir süre sıkı takip edemeyebilirim eşim askerde ben de dolayısıyla anne evindeyim ama mayıs sonu evime dönücem o zamana kadar ara ara burdayım ama sonra daha sıkı takip edicem umuyorum.ben de kadın beynine oy vermiştim ama seçilmedi umarım diğer tavsiye kitaplarda bu da bulunur tekrardan

bekleriz her zamanopuyorumnanaktan Allah kavuştursun tez zamanda önce eşine kavuş sonrada burayayerimseniben

Allah kavuştursun canım..

bekleriz her zamanopuyorumnanaktan Allah kavuştursun tez zamanda önce eşine kavuş sonrada burayayerimseniben

kavuşmama az kaldı sadece 33güncük.sen de ankaradasın ne güsel seninle bi ortak yanımız daha var imiiişolumunekankayizsmile ya ben okumadan bir yorum yapıcam.nermin bezmeni ilk kez okuyacağım zaten ama kitabın arkasındaki resimde hatun ne şuh bi poz vermiş açıkçası hiç yazar havası hissedemedim ben çok mu önyargılıyım bilmiyorum ama öle işte:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…