- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.845
- 298
zaten en son seda sayanın programına çıkmıştılar geçim sıkıntısından . küçücük bir evi paylaşmaktan dert yanıyordu yardım beklediklerini söylemişti.. en son onu hatırlıyorumm ne diyeyim yazık etmişti kendineee..valla mutlu değildir kuma olmak,bir kadının hayatını mahvetmek mutlu edermi insanı sanmam
inan kıza zerre kadar acımadım. koskaca kadın. üniiversite mezunu. seçimini yapmış zaten. ama bir kadını üzmüş. o kadın istermiydi kuma evinde. kocasının yanında genç bir kız.zaten en son seda sayanın programına çıkmıştılar geçim sıkıntısından . küçücük bir evi paylaşmaktan dert yanıyordu yardım beklediklerini söylemişti.. en son onu hatırlıyorumm ne diyeyim yazık etmişti kendineee..
sensiz sedasız bir kadıncağızdıı bu kız evlendiğinde 18 mi idi 19 mu o aralar ailesi anlık heves demişlerdi ama caymadı en son bir tane çocuğu olmuştu..ayy neyse o zaman ne etkileşmişti beni o olay gene hatırladımm..inan kıza zerre kadar acımadım. koskaca kadın. üniiversite mezunu. seçimini yapmış zaten. ama bir kadını üzmüş. o kadın istermiydi kuma evinde. kocasının yanında genç bir kız.
tek acıdığım adamın ilk eşi
tekrar islam'a donene kadar yanar doner bulmamistim ben aslinda. o zamana kadar kimse bulmamisti.Herkesin kendi tercihiyse niye din değiştirip yunanla evlenen tuğçe kazazı yerden yere vurdunuz?
Bu iki yüzlülüktür.
Başını kapatarak hayatını değiştirirse kendi tercihi kimseye laf söylemek düşmez oluyor, din değiştirip farklı hayat kurarsa yanar döner tuğçe oluyor.
Canım benim tuğçe nin tepki çekmesinin başlıca sebebi açıklamalarıdır.din değiştirdiğinde ben kişisel tercihi deyip saygı duydum ama ayrılınca din değiştirdi olabilir belki hristiyanlığı sevmedi dedim ama gelgwlelim şimdi işte chp dinsiz domuz haramdır dedim ertesi günü karşıma domuz çıktı kazara vurdum kadere bak yok saraya girdim iki kez lavabosunu kullandım altın kapağı yoktu klozetin gibi açıklamlar yapnca insanlar samimiyetine inanmadı ve tepki topladı.en son ki şehitlik açıklamalarını biliyorsunuzHerkesin kendi tercihiyse niye din değiştirip yunanla evlenen tuğçe kazazı yerden yere vurdunuz?
Bu iki yüzlülüktür.
Başını kapatarak hayatını değiştirirse kendi tercihi kimseye laf söylemek düşmez oluyor, din değiştirip farklı hayat kurarsa yanar döner tuğçe oluyor.
tuğçeyi savunmadım hiç, savunmamda, hiçte hazetmem, ama bu kadar tepki almasının asıl sebebi akpye yaklaşmış olması, eğri oturup doğru konuşalım şimdi.Canım benim tuğçe nin tepki çekmesinin başlıca sebebi açıklamalarıdır.din değiştirdiğinde ben kişisel tercihi deyip saygı duydum ama ayrılınca din değiştirdi olabilir belki hristiyanlığı sevmedi dedim ama gelgwlelim şimdi işte chp dinsiz domuz haramdır dedim ertesi günü karşıma domuz çıktı kazara vurdum kadere bak yok saraya girdim iki kez lavabosunu kullandım altın kapağı yoktu klozetin gibi açıklamlar yapnca insanlar samimiyetine inanmadı ve tepki topladı.en son ki şehitlik açıklamalarını biliyorsunuz
Ama burcu kapandı ve tuğçe gibi çıkışları olmadı o yüzden ikisini aynı kefeye koymamak gerekir diye düşünüyprum
tekrar islam'a donene kadar yanar doner bulmamistim ben aslinda. o zamana kadar kimse bulmamisti.
kadin sonradan gidip gidip geliyor diye tepki aldi heralde.
Ama ben yine de oyle dusunmuyorum, insanlar degisebilir, ve kimin kac kere degisecegine de kimse karar veremez. suanda da partiye yaklasmis diye yuruyor herkes ustune.
Canım benim tuğçe nin tepki çekmesinin başlıca sebebi açıklamalarıdır.din değiştirdiğinde ben kişisel tercihi deyip saygı duydum ama ayrılınca din değiştirdi olabilir belki hristiyanlığı sevmedi dedim ama gelgwlelim şimdi işte chp dinsiz domuz haramdır dedim ertesi günü karşıma domuz çıktı kazara vurdum kadere bak yok saraya girdim iki kez lavabosunu kullandım altın kapağı yoktu klozetin gibi açıklamlar yapnca insanlar samimiyetine inanmadı ve tepki topladı.en son ki şehitlik açıklamalarını biliyorsunuz
Ama burcu kapandı ve tuğçe gibi çıkışları olmadı o yüzden ikisini aynı kefeye koymamak gerekir diye düşünüyprum
bu nedemek?türbanlı olana verilen eğitime yazık
sonuna kadar katılıyorum yazık olmuş onca eğitime ralli kariyerine. insanın bi karakteri tarzı olmalı. noldu eğitim boşa gitti. aşiretle evleniosan kır dizini otur evde çocuk doğur senin neyine eğitim. türbanlı olana verilen eğitime yazık..Nurgül çok düzgün bi kadın kim ne derse desin.. bunuda bi eğitimci olarak söylüyorum.
neden başı açık olanların ve okuyanların hepsi çalışıyormu.sonuna kadar katılıyorum yazık olmuş onca eğitime ralli kariyerine. insanın bi karakteri tarzı olmalı. noldu eğitim boşa gitti. aşiretle evleniosan kır dizini otur evde çocuk doğur senin neyine eğitim. türbanlı olana verilen eğitime yazık..Nurgül çok düzgün bi kadın kim ne derse desin.. bunuda bi eğitimci olarak söylüyorum.
bir eğitimci olarak bu zihniyette olmanız üzücüsonuna kadar katılıyorum yazık olmuş onca eğitime ralli kariyerine. insanın bi karakteri tarzı olmalı. noldu eğitim boşa gitti. aşiretle evleniosan kır dizini otur evde çocuk doğur senin neyine eğitim. türbanlı olana verilen eğitime yazık..Nurgül çok düzgün bi kadın kim ne derse desin.. bunuda bi eğitimci olarak söylüyorum.
Sare ortalıkta düşünür diye geziyor şimdi öyle açıklamaları var ki direkt olark karşı tarafın tepkisini çekiyor ama burcu işini yapıyor asıl mesele butuğçeyi savunmadım hiç, savunmamda, hiçte hazetmem, ama bu kadar tepki almasının asıl sebebi akpye yaklaşmış olması, eğri oturup doğru konuşalım şimdi.
Mesela ben türbanlıyım ve eğitimciyim işimi gayet iyi yapıyorum ve seviyorumbir eğitimci olarak bu zihniyette olmanız üzücü
neden yazık olsun türbanlı eğitimci,doktor avukatlarımız yok mu
Evet haklısın cnm tuğçe ilk başta çok tepki topladı ben kendi açımdan diyorum ben sert karşılamadım okişYa ben kendimi anlatamıyorum ya da ısrarla anlaşılmıyorum. Tuğçeye nasıl tepki olmadı ya? Neler dendi kıza ilk din değiştirdiğinde. Şimdiki yaptıklarını kastetmiyorum ki. Neyse evet burcu mükemmel bir insan, nurgül de bok yesin. Şiştim.
böyle düşünen öğretmenler var demekki, çok yazık, türbanlı değilim, belki çocuğumda türbanlı olmaz ilerde ama türbanlıların eğitim neyine diye düşünen öğretmenlere kaldıysa işimiz vay halimize..Mesela ben türbanlıyım ve eğitimciyim işimi gayet iyi yapıyorum ve seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?