- 8 Kasım 2014
- 4.973
- 7.239
- 248
- 38
Herkesin kendi tercihiyse niye din değiştirip yunanla evlenen tuğçe kazazı yerden yere vurdunuz?
Bu iki yüzlülüktür.
Başını kapatarak hayatını değiştirirse kendi tercihi kimseye laf söylemek düşmez oluyor, din değiştirip farklı hayat kurarsa yanar döner tuğçe oluyor.
Herkesin kendi tercihiyse niye din değiştirip yunanla evlenen tuğçe kazazı yerden yere vurdunuz?
Bu iki yüzlülüktür.
Başını kapatarak hayatını değiştirirse kendi tercihi kimseye laf söylemek düşmez oluyor, din değiştirip farklı hayat kurarsa yanar döner tuğçe oluyor.
sasirmis bir kadin ama sunu demek istiyorum: mesela orada turbani katmasinin vakaya nasil bir etkisi var?Anladım. Benim turbana karsı özel bir hassasiyetim olmadıgı için rahatsız edici gelmedi. Ama hassas olan bir kişi hakaret olarak algılayabiliyormuş demekki. O konuda bir sey diyemem. Bu hakaret konusunun ucu çok açık. En basit cümleden bile hakaret anlamı çıkarılabiliyor. Ben bu cümleyi okuduğumda sadece şaşırmış bir kadın görüyorum. Doğrusunu da ancak kendisi bilebilir.
Ahaha aynenNiye yazamazmis Meral Okay? O yazdi sen oynadin Asmali Konak'ta. Tek fark turban sanirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?