Burcu Çetinkaya'nın evliliğine Nurgül Yeşilçay'dan şok yorum

Doğru valla. Her ikisi de rezilce bence de

bana hiç hakaret gelmedi,değeri neki nurgulun,sölediğin ederı olsun,nıye bu kadar taktı başörtüsü hassasiyetı olanlar,tuhaf

Doğru valla. Her iki tutum da rezilce bence de.

sasirmis bir kadin ama sunu demek istiyorum: mesela orada turbani katmasinin vakaya nasil bir etkisi var?
normalde hic olmamasi lazim. hepimiz ayni yaratici yaratti..
turbanli kadin = turbansiz kadin (bence!)
normal acik bir kadin olsa (eski burcu diyelim) elestirmeyecek miydik gidip kuma olmasini. zaten elestirecektik.
Turbanli oldugunu ayrica vurgulamasina gerek var mi?
ama iste o oraya isaret ediyor. Turbana girdi ve gidip kuma oldu diyor. tepki gosterenler de bundan gosterdi bence.
bu arada, preslemek icin degil fikir alisverisi olarak yaziyorum, yanlis anlama :) birbirimizden biseyler aldikca algilarimiz gelisiyor.
sevgiler.

Türbanı takmasa aşirete gelin olamazdı. Nırgül bu yüzden türbana vurgu yapmıştır. Paranın dibine vurur artık. Biraz yaşı geçince de yerine başka avrat alır, bunu da İstanbul' a yollarlar. O zamana kadar yükünü tutsun bari.

@2KediAnnesi evet haklısın şimdi Nurgül 'e tepki gosterenlerin büyük bir kısmı Tugce din değiştirdiginde ona tepki gostermisti.

Nurgulun twiti asiri sacma ama senin dedigine harfi harfine katılıyorum. Ayrica ben Tugce'ye kendini siyasi yorumcu olarak kanallara cikarip Atatürk hakkindaki sacma sapan twitleri yüzünden gicik oluyorum. Basta Chp ya da Mhp olsa onlara da boyle sacma sapan fikirlerle yanasmaya calissaydi yine gıcık olurdum.

Gazeteler bayılıyorlar böyle sosyal medya yorumlarını şok şok diye haber yapmaya.
Nesi şok,kadın kendi düşüncesini yazmış.Hiç acayip bir düşünce değil.Nerden nereye hakikaten.

Burcu Çetinkaya'nın "ben farklıyım" mottosunun en uç tezahürü gibi.
Kimin aklına gelirdi ki ? Robert Kolej,Koç Üniversitesi ve şimdiki hayatı...

Nurgül'e burcu çetinkaya cevap vermiş o sonra anlar beni demiş
acaba demek istediği kadın aktrislerin yaşlılıktan yalnız ve tek başına ve mutsuz bir odada ölmeleri mi ? O manada mı dedi yada ima etti acaba sanki son gülen iyi güler der gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…