Burcu Çetinkaya'nın evliliğine Nurgül Yeşilçay'dan şok yorum

Bu kadınlarında icinden bi kötü ruhmu cikio nedir. İki dizide oynayinca yıldız oldum sanıp,etrafa sataşmalar..çirkinleşmeler..

himmm. acaba kadin hayatinin erkegini bulmus olmasin. Yani neden olmasin ?
Insanlar neden evleniyor, ask, güven, huzur.. Bunlardan biri olma ihtimali hic aklina gelmemis zaar. Rallici ve özel okuyan bir insan askil olmak icin ona göre birseyler bulur kafasinda.
Kadin kararini vermis sanane. Cok büyük asagilama yalniz.

Röpartajını okumuştum ailenin tek kızı ama mutlu olmadığını
her istediği yapıldığını ama manevi olarak mutluluğu bulamadığını çok büyük depresyon yaşadığını , ve ailesini zaman zaman çok üzdüğünü okumuştum bazılarının her istediği olduğu halde halen mutsuz olması çok acı bazılarıda her çileyi çeke,çeke mutsuzdur ve böylelerine gıpta ile bakar , aslında her şey kafada bitiyor , bazıları çocukken ve gençlikte pek üzüntü çekmez ama sonraki hayatta büyük dertlerle sınanır ve başkalarıda çocukluktan sıkıntı ve dert çeker yetişkin olduğundada huzura kavuşur , yani herkes üzüntüyü yaşıyor ya başta yada sonunda bu yönden allah çok adil diye düşünüyorum

nurgul hanımın eşsiz örnek dolu hayatına bu yorum yakısmamıs
kendısıne ne kadının basını kapatıp asırete gelın gıtmesıyle özel okullarda okuması
hem dinime küfreden müslüman olsa ....

Herkesin kendi tercihiyse niye din değiştirip yunanla evlenen tuğçe kazazı yerden yere vurdunuz?
Bu iki yüzlülüktür.
Başını kapatarak hayatını değiştirirse kendi tercihi kimseye laf söylemek düşmez oluyor, din değiştirip farklı hayat kurarsa yanar döner tuğçe oluyor.

tam konayu cevap yazacaktım senin msjını gördüm.valla haklısın hiç bu açıdan düşünmemiştim.

aslında hapsi kişisel tercih deyip geçelim bence :)

aaa olmaz! hep bizim tarafa dönerse dönek değildir, kişisel tercihtir

sağlam tespit

Tuhaf geldi banada kapandi okeyde gidip asiretten biriyle evlenmesi falanda garip bir insan bu denli degisim yasayamaz ama nurgul yesilcayda dert edinip yazmasaymis daha iyi olurmus

tam konayu cevap yazacaktım senin msjını gördüm.valla haklısın hiç bu açıdan düşünmemiştim.

aslında hapsi kişisel tercih deyip geçelim bence :)

aaa olmaz! hep bizim tarafa dönerse dönek değildir, kişisel tercihtir

sağlam tespit

Valla ben de şimdi beni de alıntılayıp sataşırlar diye bekliyordum tersi oldu iyi oldu

canım,tuğçe müslümandı,hristiyan oldu. tamam ona birşey demiyorum.
bu seçimdir. okumuştur aklına yatmıştır. olmuştur ki bu çok önemli bir seçim..
ama noldu adamdan ayrıldı, tak hristiyan değilim dedi.
ee sen sadece evliliğin içinmi seçtin derler adama. ayrılınca dindenmi ayrılıyorsun
. bu kadar kolaymı inanç denen olay.
hadi peki orada kaldımı. hayır. araştırdım budist oldum dedi. anaa. ettimi 3.. ee peki dedik.
ol budaya tap.
sonra noldu.
yok ya vazgeçtim ben dedi. müslümanlığa karar verdim. haydaaaaaaa..
yani kısaca bu kızla onun tavrı farklı. tuçe 4 5 senede 4 kere din değiştirdi. tepki bu. bu kız farklı yani

Ama tuğçenin böyle olacağını başta eleştirirken bilmiyorduk ki. İlk din değiştirdiğinde bile yerden yere vuruldu. Ben ilk yaptıgı andan bahsediyorum sonrakilerle kıyasa gerek yok bu konuda. Ki burcunun da gelecekte ne yapacağını bilemeyiz. Belki açacak başını, belki boşanacak. Ama sana şunu söyleyim. Eğer başını açarsa şuanda tercih mercih diyenlerin yarısı tenkit edecek. Tercihse ikisininki de tercih, biri yanlış biri doğru anlamında söylemiyorum orası bana düşmez. Zaten nurgül yeşilçay da yanlış dememiş. Şaşırdığını belirtmiş. Şaşırmak da şahsi bir tepkidir kimseyi bağlamaz. Ben de şaşırdım. Hala da diyorum nerdeeenn nereye.

valla ilk değiştirdiğinde vurmadım.
vuranın çoğu benle karşı görüştekilerdi zaten. hristiyan olması yanii.
o yüzden karşı görüşteki kişilerin yaptığı beni bağlamaz..

hoş ben bu kıza tepki verenlerede kızıyorum. çünkü şu an bu kız seçimini yapmış. tercihi bu. bize düşmez. ama tuğçe cılkını çıkardıydı. oyun gibi din değiştirdiydi
nurgül bana göre yanlış dedi.
ben net düşüncemi yazayım. tercihlere saygılıyım.
bir gün biri çıkar benim tercihimi eleştirir sonra. ona diyecek sözüm olmaz. ama 4 5 senede 4 kere din değiştirmek artık saygısızlığın had safhası bana göre.

Son düzenleme:
Ben baskalarinin hayatiyla ilgilenen insanlari cok basit buluyorum. Bana ne baskasinin hayatindan, ha icimden düsünürüm aptal, manyak diye ama söylemem. Herkes zekasiyla orantili yasar bu hayatta, bunu bilir bunu söyler bunu görürürüm.
Birisi herhalde Tugce Kazaz demis, o hatunu ben sahsen bir konuda elestirdim, yahu git basimdan, sen 4 din degistirmissin, gelmissin bana müslümanligi anlatiyorsun tarzinda bende elestirdim ama isterse 100 din degistirsin, bana ne ???
Nurgül Yesilcay`in ne demek istedigini anliyorum ve dediklerine katiliyorum ama keske bunu ulu orta yazmasaymis.

Valla tam olarak neyi tartıstıgımızı anlayamadım suan O okypete . Tuğçenin yaptıgına doğru, burcununkine yanlış demedim. Tuğçe kazazı savunmak zaten yok mesajlarımda.
Tuğçeye tepki verip bunu hoş görmek bana yanlış geliyor. Şaşırdığını belirten birine tepki vermek de tuhaf geliyor. Bu kadar. Sen ilk din değiştirdiğinde tuğçeyi yerden yere vuranlardan değilsen bunu neden üzerine alınıyorsun?
Benim yazdığım çok açık. Tuğçeye tepki verip bunu hoş görenlerden bahsediyorum. Tekrar belirteyim. Tuğçenin İLK din değiştirmesi döneminden bahsediyorum.

işte bende diyorumki tuğçeyle bu kızın yaptığı farklı. elmayla armutu kıyaslamayalım.
anlatabiliyor muyum.
ilk tepki verenler zaten belli. dinini değiştirmesine karşı çıkan muhafazakar kesimler. onunda bu olayla ,nurgülle alakası yok
dipnot
ilk açıklamanı bu şekilde yapsaydın daha netleşirdi olay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…