işte bende diyorumki tuğçeyle bu kızın yaptığı farklı. elmayla armutu kıyaslamayalım.
anlatabiliyor muyum.
ilk tepki verenler zaten belli. dinini değiştirmesine karşı çıkan muhafazakar kesimler. onunda bu olayla ,nurgülle alakası yok
aynen ya. şu bile ban sebebi oluyordu.Sen tuğçenin 4 din değiştirmesini düşünerek kıyaslıyorsun. Öyle bakarsan elmayla armut evet.
Ama ben kendilerine o güne kadarki hayatlarından farklı bir yol çizmelerinin radikal bir karar oldugunu düşünerek ikisini de elma olarak görüyorum. O yuzden kıyaslamakta bir beis görmedim.
Bu arada mesela şuanda gayet seviyeli bir tartısma içinde olmamıza rağmen polemik diye kiblenip banlanabilirdik. Neyse ki ban yok
Bende bu kadının ilerde değişeceğine inanıyorum bir kaç sene böyle takılır sonra eski hayatına dönerAma tuğçenin böyle olacağını başta eleştirirken bilmiyorduk ki. İlk din değiştirdiğinde bile yerden yere vuruldu. Ben ilk yaptıgı andan bahsediyorum sonrakilerle kıyasa gerek yok bu konuda. Ki burcunun da gelecekte ne yapacağını bilemeyiz. Belki açacak başını, belki boşanacak. Ama sana şunu söyleyim. Eğer başını açarsa şuanda tercih mercih diyenlerin yarısı tenkit edecek. Tercihse ikisininki de tercih, biri yanlış biri doğru anlamında söylemiyorum orası bana düşmez. Zaten nurgül yeşilçay da yanlış dememiş. Şaşırdığını belirtmiş. Şaşırmak da şahsi bir tepkidir kimseyi bağlamaz. Ben de şaşırdım. Hala da diyorum nerdeeenn nereye.
Bende bu kadının ilerde değişeceğine inanıyorum bir kaç sene böyle takılır sonra eski hayatına döner
ve bu kadının durumunun böyle normal karşılanması çok tuhafıma gitti tuğçeden çokta farkı yok benim gözümde yaptıklarının
kıskandı galibaaaneden bu kadar rahatsız olduki? kız nurgül aşiret ağasına sen mi gidicektin
aynen ya. şu bile ban sebebi oluyordu.
inan o yüzden çıoğu mesaja cevap yazmadan çıkıyordum konulardan.
şimdi rahat rahat ,saygı çerçevesinde düşüncelerimizi paylaşabildik.ve paylaşabileceğiz..
bu kuralların değişmesinde en sevdiğim kısım. çünkü siyasetin olayı bu. fikirlerini savunmak karşılıklı.
Bende bu kadının ilerde değişeceğine inanıyorum bir kaç sene böyle takılır sonra eski hayatına döner
ve bu kadının durumunun böyle normal karşılanması çok tuhafıma gitti tuğçeden çokta farkı yok benim gözümde yaptıklarının
yani aslında kurallarda polemik(karşılıklı fikirleri savunmak,fikir teatisi) dışındaki hakaret konu dışı geyikler,vs yine bann sebebi olsa ama polemik olmasa. ssiyaset tadından yenmezde. yönetim duy sesimizi:)Daha önce de bir ara banlar kalkmış sanırım. Küfür hakaret ne derecelere cıkar bu durumda bilmiyorum kestiremiyorum ama polemik banı gercekten kasıyordu. İki alıntılaşıp sonunda neyse ya polemik olmasın diye kesmek zorunda kalıyorduk.
yokk yanii sizler tuğçe kazazıdamı eleştirdiniz.. hiç rahat durmuyosunuz kk daki hatunlarr..Herkesin kendi tercihiyse niye din değiştirip yunanla evlenen tuğçe kazazı yerden yere vurdunuz?
Bu iki yüzlülüktür.
Başını kapatarak hayatını değiştirirse kendi tercihi kimseye laf söylemek düşmez oluyor, din değiştirip farklı hayat kurarsa yanar döner tuğçe oluyor.
hatırlıyormusunuz şimdi ismi aklıma gelmiyor bir şirkette çalışan güzelce bir kız doğulu bekçiyi sevip kuma gitmişti o zamanda ne tartışılmıştı o konu çok sonrada ağlayarak kumasıyla tvlere çıkmıştı.. çocukta yapmıştıı.. ahhh ne üzülmüştüm o kızcağızın durumunaaa.. şimdi ne halde acabaaa..Bende bu kadının ilerde değişeceğine inanıyorum bir kaç sene böyle takılır sonra eski hayatına döner
ünlü biri mi bu dediğin kız bdv den mi?hatırlıyormusunuz şimdi ismi aklıma gelmiyor bir şirkette çalışan güzelce bir kız doğulu bekçiyi sevip kuma gitmişti o zamanda ne tartışılmıştı o konu çok sonrada ağlayarak kumasıyla tvlere çıkmıştı.. çocukta yapmıştıı.. ahhh ne üzülmüştüm o kızcağızın durumunaaa.. şimdi ne halde acabaaa..
sen deyince araştırdım ismi gültenmiş kendinden 25 yaş büyük bekçiye kuma gitmiş bayağı haberlere manşet olmuşhatırlıyormusunuz şimdi ismi aklıma gelmiyor bir şirkette çalışan güzelce bir kız doğulu bekçiyi sevip kuma gitmişti o zamanda ne tartışılmıştı o konu çok sonrada ağlayarak kumasıyla tvlere çıkmıştı.. çocukta yapmıştıı.. ahhh ne üzülmüştüm o kızcağızın durumunaaa.. şimdi ne halde acabaaa..
yokk ünlü değil bdv den de değil.. O okypete sen bilirsin o kızcağızı hani bir şirkette bilgisayar cımıydı,, yazılımcımıydı doğulu bir bekçimiydi şoförmüydü hani onu sevdi ve kuma gitmişti o kızz.. seda sayanın programına bile çıktılar kuması ve çocukları ilee..ünlü biri mi bu dediğin kız bdv den mi?
hahh o işteeee.. ne üzülmüştüm o kızaaa..sen deyince araştırdım ismi gültenmiş kendinden 25 yaş büyük bekçiye kuma gitmiş bayağı haberlere manşet olmuş
biliyorum. 6 çocuklumuydu ne adam. ilk okul mezunuydu. urfalıydı. kız üniversite mezunuydu. kuma gittiydiki ama nerdeyse 3 katıda büyüktü kızdan
evet canım o işte ne üzülmüştümm o kızcağıza şu an ne alemdedir acabaa..biliyorum. 6 çocuklumuydu ne adam. ilk okul mezunuydu. urfalıydı. kız üniversite mezunuydu. kuma gittiydiki ama nerdeyse 3 katıda büyüktü kızdan
valla mutlu değildir kuma olmak,bir kadının hayatını mahvetmek mutlu edermi insanı sanmamevet canım o işte ne üzülmüştümm o kızcağıza şu an ne alemdedir acabaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?