L LatEtiCin Yeni Üye Kayıtlı Üye 24 Mart 2010 6.388 6 0 Konya 7 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Pepek #21
oslana Guru Kayıtlı Üye 2 Haziran 2012 3.870 272 363 İstanbul 27 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Pepek #22 Murat Yıldırım'la birbirlerine çok yakışıyorlar. Yüz hatları da birbirlerine benziyor sanırım hem ruh hem beden ikiziler:)
Murat Yıldırım'la birbirlerine çok yakışıyorlar. Yüz hatları da birbirlerine benziyor sanırım hem ruh hem beden ikiziler:)
gredel Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Eylül 2012 2.091 56 48 Konya 27 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Pepek #23 oslana .!.: Murat Yıldırım'la birbirlerine çok yakışıyorlar. Yüz hatları da birbirlerine benziyor sanırım hem ruh hem beden ikiziler:) Genişletmek için tıkla... ben de çok yakıştırıyorum ama yüz olarak benzetmiyorum çok tatlı bir çift Allah daima mutlu etsin..
oslana .!.: Murat Yıldırım'la birbirlerine çok yakışıyorlar. Yüz hatları da birbirlerine benziyor sanırım hem ruh hem beden ikiziler:) Genişletmek için tıkla... ben de çok yakıştırıyorum ama yüz olarak benzetmiyorum çok tatlı bir çift Allah daima mutlu etsin..
karamellitrilece Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 16 Haziran 2011 2.603 680 248 27 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Pepek #24 cogu fotografta el eleler... Cok tatlı kız, Murat Yıldırımla da cok yakısıyorlar.. 4 yıldır evliler bundan öncesi de var tabii, insallah mutlulukları daim olur.. Murat Yıldırım cok beyefendi ee kızımızda hanımefendi bulmuslar birbirlerini işte... Bu fotografı cok begendim nedense :) Son düzenleme: 27 Kasım 2012
cogu fotografta el eleler... Cok tatlı kız, Murat Yıldırımla da cok yakısıyorlar.. 4 yıldır evliler bundan öncesi de var tabii, insallah mutlulukları daim olur.. Murat Yıldırım cok beyefendi ee kızımızda hanımefendi bulmuslar birbirlerini işte... Bu fotografı cok begendim nedense :)