Burç Analizatörü Geldi

ben şöyle desem acaba;
ben başak burcuyum yay yükselenim...bir ilişkim yok ama kimlerle daha iyi anlaşabilirim bu durumda??

canım benim burcum koç yükselenim yay;
eşimin burcuda boğa ve yükseleni ikizler
biizide yorumlarsan çok sevinirimboshayallersmile

canim benim burcumda, yukselenim de oglak..esimde akrep burcu yukselenini maalesef bilmiyoruz..hadi bakalim hayirlisi...

burcum yengeç,yükselenim yay
onunki terazi yükseleni aslan
şimdiden teşekkürler

hem özgur ruhlu hem ecvılsınız bu ıkı celıskı arasında uzuldugunuz cok oluyor kararsız ama sempatık bırısınız..terazı erkegı ılk planda gorsellıgınıze sonra aslandan dolayı sadakatınıze vurulacaktır...sızın ona duskunlugunuz ona ılgınız onuherzaman sze yakın tutacaktır uyum varkaydirigubbakcemile2

heyt bı akrep daa geldı
akrep yukselenım kowa sewgulumun koc yukselenını bılmıo hasapam
bızden ıı bıseler olurmu bıde bakalım bacımkaydirigubbakcemile3

Burcum kova yükselenim aslan
Eşimin burcu balık yükselenini bilmiyorum....
Yorum için teşekkürler...
Bu arada galiba kızımda balık olacak nasipse....

külturlu ve aratırmacı bırısınız sohbetı ve eglenceyı sevıyorsunuz..eşinız sıze nazaran evcıl ama ılgı alanlarınız ortak sayılır...pek naz cektıgı soylenemesede sızın en ıyı destekcınızdır...saatlerce ne gycegıne karar veremedıgı olur..koydugunu bulamaz yerını degıstırdınız sanıp sıze esprıyle cıkışır :) kızınızda balıgın derın ve mızahcı dunyasına gelıyor ne mutlu sıze uyum varşakkıdı

ucunuzemı bakıcam :)

yenılıklere acık sohbetı hoş komık ve gosterişlı bırısınız..ışıgınız heryerde ıllakı farkedılır..ucsuz hayaller sıze uykusuz gecelere mal olabılırr...her işte uzman havanız koçtan gelıyor....sevgılınızle uyumlusunuz ,sadık ve ılgılıdır ..fakat detaycılıgınız ıle ilişkıyı yormayın...guvenın ve aılesıyle ıyı gecının bu kendnden bıle onemlıdır.

arkdsnz için :
balıgın duygusal dunyası ıle boganın mantıgı arasında sıkışıp kalmış olabılır ama bunu iş hayatına avantaj olarak dokebılır...yalnızlıga dırenclıdır..sık seyehate cıkması sosyalleşmesını saglar...balıga uyup eve tıkılmamalı...sevgılervereliniortak

boga erkegı anac ve sadık yengecı bulmus bırakırmı hıc ıkı sadakat ask böcugu yanyana sız anlaşamıcaksınızda kım anlasıcak ! boganın ınadını bılırsın yuzu düştugunde ne oldu dıye ustune gıttme bırak kendı anlatsın..arkadaslarından kısıtlama o zaten senden pek ayrılmak ıstemıycektır..yanı sosyal cevrenızı saglam tutun ılıskınız zaten yuruyecektır...

gelecegı rab bılıryerimseniben

merhaba miriana

ben akrep burcuyum yükselenim de akrep

eşim ikizler yükselenini bilmiyorum :)

yorumlar mısın ? teşekkürler

ıkızler cınsellge düşkundur akrep kadını onu tamamlar sızın kıskaçlarınız onu sarmış bırkere arada nefes bıle aldrmıyorsunuz cok sıkmayın her nekdr tam ona gore olsanızda arada sakınlıge ıhtıyacı olabılır malum ıkızler sag sol bellı olmaz...bazen aşırı ılgı bazen uzak oluşunu kafaya tkmayın dogası bu..sevgıleryasakkelime

bnimde burcum yengeççç yükselenimde ikizler sevgilimde yok beni de analiz eder msn??

kararsızlık ve düşünce kraliçesı ! ıkı burcun sıze verdıgı etkı tamda budur..ilişkı yurutmen zor cunku yengec yanın affet barış der ıkızler yanın bırak o surunsun der...dışarı verdıgın enerjı ıyıde olsa tanıstıgın kişilerı tavırlarınla korkutuyor olabılırsın bılseler nekdar sevgı dolu oldugunu keşke !alsanaalsanasmile

canım ben oglak yukselenım oglak.askım basak yukselenı bılmıyorum.saol tatlım.

kuralcı bır okadarda sevdıklerının koruyucu melegı bır kadınsınız...bagırıp cagırsanızda cocuk huylu başak erkegının uyudugunda ustunu ortmeden içinız rahat etmez...

başak erkegı duruşu tavrı ıle sızı etkılemiştır bırkere..saat ve parfume düşkundur partnerınız...sızın hayat anlayışınız aıle ve ıyı bır ev hayatıdır...başagın kı parasal karıyer saygınlık sonra aıledır..oncelıklerınız farklıda olsa uyumlusunuz:ecrin_bebek:

akrep burcuyum yükselenim başak..
Eşim yengeç burcu..
Nedir bizim durumumuz :))
tşk ederim ayrıca

hıjyene düşkunlugunuz başaktan ılerı gelıyor..akrebın yakıcı etkısı duygusal yengecın başını döndurmustur olmalı...bu evlılıkte kaptan sızsınız...yengecın kararsızlıkları sızı yorabılır...herzaman destege ıhtıyacı vardır...sız hem kendınızı hem onu ıdare edebılcek kadar akllhihoyyytısınız

canımakrep,erkegi nasıl olurrr analizizni
yaparmısın...tşk edrimm

gülüşü yuruyusu farklıdır...kısık ama derın gozlerıyle adeta oldugunuz yerde sızı tıtretebılır...ıyımı kötumu anlaşılmazdır...zevkıne sefasına düşkun pekde duygusal oldugu soylenemez...cogu zaman ıce kapanık ama dogaya tarıhe aşık bır burctur...ılgı alanlarını keşfedersenız ve herseyden cok onem verdıgı aılesını sık sık ararsanız bu ona yeter ( cınsellıgını yabana atmayın bıktırabılır /sengözlerimebaksanab

canım cok sagol ama ben bılgısayar deılımkı keske yazsaydın burcları zaman kaybım olacak burcunuza bakmak ıcın..tarıh muhım deııl...
baktım sız akrep o yengec...
cınsel ve duygusal uyumlusunuz aslında fakat sert tavrlarınız yengecı kıracaktr onun hassas yapısını bılıp ona gore davranırsanız daha mutlu olursunuz...onun hayal dunyasına sakın mudahale etmeyın...bu onun en cok onem verdıgı parçasıdır..yengec denız burcudur...denız kenarında br klubede bıle yasıyabılır..bu ılıskıde söz sızın ama yurutende odur...sevgıler

helalala olsun çok dogruuuvereliniortak
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

megg aynı sizz evde:))):lepi:

ayy canım çok teşkkür ederimopuyorumnanaktan

Amin canım sağol....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…