- 29 Kasım 2009
- 7.066
- 57
- 42
-
- Konu Sahibi SacDuzlestirici
burcum yengeç,yükselenim yay
onunki terazi yükseleni aslan
şimdiden teşekkürler
Burcum kova yükselenim aslan
Eşimin burcu balık yükselenini bilmiyorum....
Yorum için teşekkürler...
Bu arada galiba kızımda balık olacak nasipse....
merhaba ben balık burcuyum yükselenimde koç...bir arkadaşım da merak etti oda balık ama onun yükselni boğa...sevgilim başak burcu yükselen aslan...şimdiden çok ama çok teşekkür ederim...sabırsızlıkla cevabını bekliyorum=))
topıkın hayırlı ugurlu olsun
ben yengec burcuyum sevgılımde boga 2.5 yıldır beraberız
sorunsuz bı ılıskımız var ama gelecek bılemıyorum yardımcı olurmusun
ılıskımızın ılk basladıgı gun 12.08.07
cok sıra var bana gelırmı sıra bılemm:)
merhaba miriana
ben akrep burcuyum yükselenim de akrep
eşim ikizler yükselenini bilmiyorum :)
yorumlar mısın ? teşekkürler
bnimde burcum yengeççç yükselenimde ikizler sevgilimde yok beni de analiz eder msn??
canım ben oglak yukselenım oglak.askım basak yukselenı bılmıyorum.saol tatlım.
akrep burcuyum yükselenim başak..
Eşim yengeç burcu..
Nedir bizim durumumuz :))
tşk ederim ayrıca
canımakrep,erkegi nasıl olurrr analizizni
yaparmısın...tşk edrimm
iyi ki açılmış bir topik ya,allah sizden razı olsun.ben bu işin meraklılarının başında gelirim....
ben 17/11/1981
eşim 26/06/1973
uyumumuzu az çok biliyorum ama,sizden bizi neler bekliyebilir,ve ikimizin analiziyle ilgili yorum alabilirsem sevinirim....her anlamda ikimiz içinde ilerleme var mı?şimdiden teşekkürler....
gülüşü yuruyusu farklıdır...kısık ama derın gozlerıyle adeta oldugunuz yerde sızı tıtretebılır...ıyımı kötumu anlaşılmazdır...zevkıne sefasına düşkun pekde duygusal oldugu soylenemez...cogu zaman ıce kapanık ama dogaya tarıhe aşık bır burctur...ılgı alanlarını keşfedersenız ve herseyden cok onem verdıgı aılesını sık sık ararsanız bu ona yeter ( cınsellıgını yabana atmayın bıktırabılır /sengözlerimebaksanab
külturlu ve aratırmacı bırısınız sohbetı ve eglenceyı sevıyorsunuz..eşinız sıze nazaran evcıl ama ılgı alanlarınız ortak sayılır...pek naz cektıgı soylenemesede sızın en ıyı destekcınızdır...saatlerce ne gycegıne karar veremedıgı olur..koydugunu bulamaz yerını degıstırdınız sanıp sıze esprıyle cıkışır :) kızınızda balıgın derın ve mızahcı dunyasına gelıyor ne mutlu sıze uyum varşakkıdı
ucunuzemı bakıcam :)
yenılıklere acık sohbetı hoş komık ve gosterişlı bırısınız..ışıgınız heryerde ıllakı farkedılır..ucsuz hayaller sıze uykusuz gecelere mal olabılırr...her işte uzman havanız koçtan gelıyor....sevgılınızle uyumlusunuz ,sadık ve ılgılıdır ..fakat detaycılıgınız ıle ilişkıyı yormayın...guvenın ve aılesıyle ıyı gecının bu kendnden bıle onemlıdır.
arkdsnz için :
balıgın duygusal dunyası ıle boganın mantıgı arasında sıkışıp kalmış olabılır ama bunu iş hayatına avantaj olarak dokebılır...yalnızlıga dırenclıdır..sık seyehate cıkması sosyalleşmesını saglar...balıga uyup eve tıkılmamalı...sevgılervereliniortak
külturlu ve aratırmacı bırısınız sohbetı ve eglenceyı sevıyorsunuz..eşinız sıze nazaran evcıl ama ılgı alanlarınız ortak sayılır...pek naz cektıgı soylenemesede sızın en ıyı destekcınızdır...saatlerce ne gycegıne karar veremedıgı olur..koydugunu bulamaz yerını degıstırdınız sanıp sıze esprıyle cıkışır :) kızınızda balıgın derın ve mızahcı dunyasına gelıyor ne mutlu sıze uyum varşakkıdı