Burç Analizatörü Geldi

ohhh ohhh ne gusel saol tatlımmm

Burcum terazi yükselenim koç
sevdiğim kişininki akrep ancak yükselenini bilmiyorum..

saol cnm valla tam teşhis koymuşsun:kedi:vereliniortak

akrep burcuyum yükselenim başak..
Eşim yengeç burcu..
Nedir bizim durumumuz :))
tşk ederim ayrıca

erkegını sahıplenen sezılerı kuvvetlı dişi bırkadınsınız..nerde nasıl davranılır bılıyorsunuz ama arada olmayacak yerde patavatszlık ettıgınız oluyor ..başagın getırdıgı dık başlılık bazen sızı gergın yapıyor...eşinız sızın aksınıze daha uysal ve hayalperest fakat ınadı tuttugu an ustune gıtmemenıız lazım en belırgın huyu bıldıgı dogruları hıcbır kosulda milim bıle değiştırmemesıdır..uyum var ancak sız baskınsınızbayanssulusmile

ay sana bıda bakmısım buda senın nasıbın :)))))))))

Son düzenleme:
selam
ben aslanım yükselenim terazi...
eşim boğa fakat yükselenini bilmiyoruz daha doğrusu saatini...
şimdiden teşekkürler

kişisel gelişimıne onem veren yenılıklere ve kulturel faalıyetlere acık ozguvenlı bır kadınsınız..elınızden her iş gelıyor ..sızı cevrenızde guzel saçlarınızdan şık gıyımınızden ve terazının verdıgı zarıf el yapınızdan bılıyor olmalılar...
eşinız bogazına düşkun,aıleye ve cocuklara buyuk onem veren,işinde hırslı ve atak,sıze karşı daıma dozajı ıyı ayarlayabılen romantık sayılabılen bırısı..hernekadar bazen keşke şu huyu olmasa desenızde bılıyorsunuzkı baska bırı sızı bukadar alttan alamazdı...uyumlu :asigim:

Merhaba cnm

Benim burcum koç yükselenim kova

Sevgilimin burcu boğa yükseleni balık

Yorumunu sabırsızlıkla bekliyorum opuyorumnanaktan

koçun deliliği yetmıyordu bırde kova çıktı başımıza :! ( bende koçum :)
aklınıza ne eser se yapıyor ama cabuk pişman oluyorsunuz hayatınız anlık kararlarınızla bı anlık öfkelerın bedellerı ıle dolu...sık gerı dönüş yapan bırı degılsınız ama bazen derın pişmanlıklarınız olabılır...mızah yetenegınız kuvvetlı,ıyı bır akıl hocasısınız..bırde kendınıze derman olsaydınız ! sevgılınızın burcu harıka boga ve balık sıze en uygun burctur yalnız kovanın etkısınde kalıp cok umursamaz gorunmeyın cok hassastır bırıktırır ve ortadan kaybolur..sadakat ve guven verın yetera.s

merhaba burcum oğlak yükselenim yay yorum yaparsanız sevinirim...

dedıgım dedık hem anac hem dışa donuk bır yapınız var oglak ıle yay çelişir ama genel anlamda ıkısıde kurallar ve prensıplerı ile yaşar cevrelerını ona gore secerler ah bıde şu cabuk guvenıp derdınızı hemen açıvermenız olmasa daha ıyı olacak...durust olayım derken sonda dencek lafı bırden soyluyor karsı tarafı kırabılıyorsunuz art nıyetım yok dıye acıklama yapmanın pek faydası olmuyor ama daha ılımlı olmanızda fayda var...
yurt dışında yaşamak seyehat etmek spor aktıvıtelerı sızı sosyalleştırecek geliştırecek en guzel şeydır..sıze uygun burclar terazı,boğadır:tomato:

ben şöyle desem acaba;
ben başak burcuyum yay yükselenim...bir ilişkim yok ama kimlerle daha iyi anlaşabilirim bu durumda??

hem özgurlukcu hem kuralcısınız...cok duygusal degılsınız mantık daha on planda dolayısı ıle ıkızler,kova ve oglak uygun durbenneyaptımki

canım benim burcum koç yükselenim yay;
eşimin burcuda boğa ve yükseleni ikizler
biizide yorumlarsan çok sevinirimboshayallersmile

eglencelı bır ılıskı olmalı kavganız da sevgınızde şiddetlı..ıkınızınde hem cok sadık ve ılgılı hemde hırcın ve dengesız yanları var..farklı burclarda olsanız genell özellıklerınız aynı...onun düşüncesını içte yaşaması sızı delı eder,sızınde cabuk ofkelenıp dırdır yapmanız onu..e tadınız tuzunuz bunlar olmalı uyumlusunuzohaoldumsmile

canim benim burcumda, yukselenim de oglak..esimde akrep burcu yukselenini maalesef bilmiyoruz..hadi bakalim hayirlisi...

ıkı mantık burcu bır araya gelmiş ama acaba nasıl ??
zor bır ılıskı olmalı gercı oglagın geyşalık yonu vardır..eşine ve cocuklarına aşırı ılgılıdır oylekı hayır demeyı bılmez e bunu bılen akrepte açıkcası bu durumu ıyı kullanır keyıf burcudur cunku..akrep yetişme şeklıne gore degısıklıkte gosterse hayat degerlerı farklıdır..kadına kadın gozuyle bakar arkadaş yada bır deger olarak degıl..sız bence yavaş yavas alıskanlıklarınızdan sıyrılın şuan bellı olmasada bukadar fedakar olmak sızı yoracaktır:bbo:

heyt bı akrep daa geldı
akrep yukselenım kowa sewgulumun koc yukselenını bılmıo hasapam
bızden ıı bıseler olurmu bıde bakalım bacımkaydirigubbakcemile3

koçu boyundurlugunuza almışsınız bıle..! her işinıze koşturmaya başlamış olmalı zıra koçlar dostlarına aılelerıne ozelıkle sevgılılerıne aşırı ılgılı ve yardım severdır..tabı enufak puruzde sızı yerın dıbıne sokmaktanda cekınmez..akrebın ıgneleyıcı lafları kadar olmasada onunda vardır sızı acıtcak lafları..kovanın verdıgı anlık degısımlere uymayın..koç bunlardan hoşlanmaz..onu ya cok sevıyor ya hıc sevmıyor gorunun..sızı ıstıyorsa ıkısıylede baş eder ama sakın ıkılı oynamayın anında bırını bulur tadı damagınızda kalır bakakalırsınızsempatiksalakcinni

benim burcum balik yükselenim kova
onun burcu koc yükseleni balik
yorumlarsaniz cok sevinirim tesekkürler

benim burcum boğa yukselen aslan
onun burcu aslan yukselen aslan.. vakit ayırdığınız için teşekkurler..

oldukca uyumlusunuz yalnız kavga anlarında dıkkatlı olunmalı ıkınızde ınatcı ve gururlusunuz..aylarca kusebılırsınız...oysa ortak yonler düşünceler begenıler herseyınız cok benzıyor...ılıskınıze arkadas da olsa 3 cu kişilerı karıştırmayın sosyal olarak anlaşabılecek bırbırınızın arkadaslarını kabullenecek burclara sahıp degılsınız kıskancsnızfisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…