Burç Analizatörü Geldi

topıkın hayırlı ugurlu olsun
ben yengec burcuyum sevgılımde boga 2.5 yıldır beraberız
sorunsuz bı ılıskımız var ama gelecek bılemıyorum yardımcı olurmusun
ılıskımızın ılk basladıgı gun 12.08.07
cok sıra var bana gelırmı sıra bılemm:)

Merhaba, Ben boğa burcuyum, yukselenim basak.
erkek arkadasim akrep... Yeni bir iliski karakter uyumumuz hakkinda detay verebilirseniz cok memnun olacagim :)

selam sana ınatcı ve tıtız kadın ! karşı taraf senı cezbettı cunku o guclu gorunen gızemlı bakan gülüşü yuruyusu bıle farklı bır adam...
fakat kendını garantıye almak ısteyişinı sakın ona caktırma...kadınına guvenmedıgı an onu yerın dıbıne sokar oyle gder ! uyumlusunuz ama akrebın çıkmaz sokaklarında arada kaybolmayı goze alacaksınız:1ninca:

Benim burcum yay, yükselenin aslan
Eşimin burcu kova,yükseleni oğlak

Yorumlarsanız çok sevinirim

hem spor hem şık bır görünüşe sahıpsınız yayın enerjısı ıle aslanın pratık yaratıcı zekası ıle adeta cevrenızde bır can kurtarıcısınız ..yay burcunun tembellıgını aslan kapatıyor sık sık...

olabıldıgına zor bır eş sectıgınız ıcın sızı kutlamalı !
hem kova hem oglak işinız zor..ıkısıde flörtözdur ama aynı zamanda bır okadarda sadık kalabılmeyı başarabılırler ! dogru kadın oldugunuza ınandıysa sızı kaybetmemek ıcın elındengelenı yapar..aslında cok duygusaldır..fakat hep hayatla bır mucadelesı vardır hem eksıktır brseyler bu sızı delırtebılır....sız tatıle cıkıp başbaşa kalmak ısterken o işinın peşinde koşabılır...bıraz gerı cekın kendınızı kovalamaya bayılır !

merhaba miriana

ben akrep burcuyum yükselenim de akrep

eşim ikizler yükselenini bilmiyorum :)

yorumlar mısın ? teşekkürler

zavallı koç inadınızdan kaybolup gıtmelerınızden neler cekmiştır ! ınce detayınıza onun bıle aklının yetmedıgı olmustur kı romantık gorunen ama beynı ıyı calısan koç sızı yatıştırmakla ömrunu gecırecek olmalı...kıskanclıgınız supheye vardgnda ortadan kaybolan bu sefer koç olacaktır unutmayın nekadar sıkarsanız nekadar yalan soyluyorsun dersenız koçu kaybedersınız.....

:bbo:

yorum için teşekkür ederim.sanırım ikisinden de biraz var =)
2. ye olucak ama
peki aşk ve iş hayatımı genel olarak yorumlayabilir misin?
teşekkürler...

Canım ben 25 şubat doğumluyum
yükseleni falan bilmiyorum
sana zahmet ne olur benim hakkımda neler düşünüyorsun yazarmısın
çok ihtiyacım var neler olacak bilmek istiyorum
teşekkürler

keşke burcuna ıkı dk bakma zahmetınde bulunsaydın işim zorlaşıyor...terazısın..hassas,sevgıye onem veren,eşten cok sevgılı olmayı seven,doğa aşıgı sanatcı ruhu olan bırısın...eşin cabuk soguyan goz capkını bır burc..onun ılgısını cekmek zor..habıre düşünur kendı kendıne karar verır sanada uygulaması düşer..bır evlılık terapıstıne gıtmenızı onerırım...

Son düzenleme:
Özellikle "sız tatıle cıkıp başbaşa kalmak ısterken o işinın peşinde koşabılır...bıraz gerı cekın kendınızı kovalamaya bayılır" bu yorumun tam anlamıyla bizi anlatmış. Diğer yazdıkların da bir o kadar geçerli...
Teşekkür ederim. kaydirigubbakcemile5

cok teşekkür ederim.a.s.

akrep burcuyum yükselenim başak..
Eşim yengeç burcu..
Nedir bizim durumumuz :))
tşk ederim ayrıca

iyi ki açılmış bir topik ya,allah sizden razı olsun.ben bu işin meraklılarının başında gelirim....

ben 17/11/1981
eşim 26/06/1973

uyumumuzu az çok biliyorum ama,sizden bizi neler bekliyebilir,ve ikimizin analiziyle ilgili yorum alabilirsem sevinirim....her anlamda ikimiz içinde ilerleme var mı?şimdiden teşekkürler....

Ben googledan doğum saatimi ve yerimi yazıp bakıyorum da her bir sitede başka bir burç çıkıyor. kafamçokkarıştı
Bir türlü öğrenemedim şu yükselenimi.
En son gittiğim falcı senin yükselenin kesinlikle koç demişti ama bilemiyorum malesef doğru mu değil mi. benneyaptımki

ozellıklerıme kendıme guvenıyorum ama prensımı bulamadım tesekkkur ederım cok ıncesınızzemuszemus

selam
ben aslanım yükselenim terazi...
eşim boğa fakat yükselenini bilmiyoruz daha doğrusu saatini...
şimdiden teşekkürler

Merhaba cnm

Benim burcum koç yükselenim kova

Sevgilimin burcu boğa yükseleni balık

Yorumunu sabırsızlıkla bekliyorum opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…