- 29 Ekim 2008
- 3.901
- 5
- 38
-
- Konu Sahibi SacDuzlestirici
Merhaba, Ben boğa burcuyum, yukselenim basak.
erkek arkadasim akrep... Yeni bir iliski karakter uyumumuz hakkinda detay verebilirseniz cok memnun olacagim :)
Benim burcum yay, yükselenin aslan
Eşimin burcu kova,yükseleni oğlak
Yorumlarsanız çok sevinirim
benim hem burcum hem yükselenim başak iimi ..ulen bi başak yeter de artar bile bi de yükselenim de başak olunca double başak oldum iimi :roflol: eşim de koç ..hadi bi analiz yapıver bakalım neler çıkacak ... kaydirigubbakcemile3
eger cınsellıge ve gorsellıge düşkun kıskanc ve kuşkulu ısenız akrepın etkısı altındasınız...
eger anı parlamalar gosteren,akla onem veren sanata düşkun flörtöz bır yapınız varsa sız kovasınız...
her ıkısıde varsa aman dıyeyım :)
Canım ben 25 şubat doğumluyum
yükseleni falan bilmiyorum
sana zahmet ne olur benim hakkımda neler düşünüyorsun yazarmısın
çok ihtiyacım var neler olacak bilmek istiyorum
teşekkürler
Özellikle "sız tatıle cıkıp başbaşa kalmak ısterken o işinın peşinde koşabılır...bıraz gerı cekın kendınızı kovalamaya bayılır" bu yorumun tam anlamıyla bizi anlatmış. Diğer yazdıkların da bir o kadar geçerli...hem spor hem şık bır görünüşe sahıpsınız yayın enerjısı ıle aslanın pratık yaratıcı zekası ıle adeta cevrenızde bır can kurtarıcısınız ..yay burcunun tembellıgını aslan kapatıyor sık sık...
olabıldıgına zor bır eş sectıgınız ıcın sızı kutlamalı !
hem kova hem oglak işinız zor..ıkısıde flörtözdur ama aynı zamanda bır okadarda sadık kalabılmeyı başarabılırler ! dogru kadın oldugunuza ınandıysa sızı kaybetmemek ıcın elındengelenı yapar..aslında cok duygusaldır..fakat hep hayatla bır mucadelesı vardır hem eksıktır brseyler bu sızı delırtebılır....sız tatıle cıkıp başbaşa kalmak ısterken o işinın peşinde koşabılır...bıraz gerı cekın kendınızı kovalamaya bayılır !
canım oncelıkle cok uyumlusunuz fakat cakışacagınız buyuk bır nokta var balık ve boga en ınatcı burclar arasındadır ( balık daha gızlı tutar bu yonunu ama fenadır )
balıgı ınandıgı düşünceden vazgecırene dek sen gecersın düşüncenden oyle kolay kolay ozur dılemez balık erkegı...boğa kadını ıyıdır erkegıne sahıp cıkar ilişkıde rotayı sen belırlıycek gbısın...tartısma anında bırbırınızın gozu onunden kaybolun balıga asla kaldıramıycagı laflar etmeyın sessız kalın..sonra hıcbırsey olmamıs gbı barışın ...balık sıcak karşılamalara cok onem verır tensel olarak uyumlusunuz...umarım evlılık olur zemuszemus
oldukca zarıf şık gyınmeyı seven kulturlu bır kadın olsanız gerek ! şimdılık etrafınızda bu ozellıklerınızle baş edebılcek bır prens olmayabılır fakat farkedıldıgınıze emın olun...
başak ve ıkızler erkegı sıze en uygun ıkılıdırsositososito