Burç Analizatörü Geldi

Burcum terazi yükselenim koç
sevdiğim kişininki akrep ancak yükselenini bilmiyorum..

cınsel ve tutku açısından uyumlusunuz ama akrepten buyuk beklentılere gırmeyın..ya işine ya aılesıne ya dostlarına adamıştır kendını ..yada hepsıne...arada kaynamanz olagan cunku akrep duygulara cok onem vermez akrep erkegı bıraz acımasız olur..sevınce sahıp cıkar ama kıskanclıgı kuşku derecesınde olunca sızı uzebılır..sızın ustunde durdugunuz konularla onun hayat felsefesı farklıdır goze alabılıyorsanız sorun yok:gitme:

benim burcum OĞLAK yükselenim BOĞA
eşimin burcu YENGEÇ yükselen burcunu bilmiyorum

yorumlarsan çok sevinirim çok tşk ederimm şimdiden
opuyorumnanaktan

Evet cnm tam beni anlatmışsınnnkaydirigubbakcemile3 aslında ben daha çok özgürlüğü seviyorum sevgilim öyle değil

Aslında çoğu yönden anlaşamadığımız oluyor ben daha rahatım o çok düşünür....

Teşekkürler cnm opuyorumnanaktan

ya lütfen banada cevp verin bu aralar aramız limoni ben başedemiyorum bu adamla..:çok üzgünüm:

benim burcum akrep yükselenim oğlak

onun burcu koca yükseleni yay

cvp bekliyorum lütfen çok saol..

benim burcum yay yükselenim aslan
eşimin burcu yay onunda yükseleni balık

ilişkıyı cekıp cevıren sızsınız.uyumlu ve sevgılıden öte ıkı dostsunuz.ıkınızde baskıya gelemıyor beraber gezıye gıtmekten hoslanıyorsunuz.onun arada içe kapanması sızı gerıyor buna ragmen sıze baglı sadık bı eşe sahıpsınız..bıraz monotonluktan kurtulmanız lazım ıkı kararsız bırgunu evde gecırebılırsınız..teşvık eden sız olun kıyas yapmadan tatlı dılle...opuyorumnanaktan

Benim burç balık, yükselenim boğa
Onun burcu boğa yükselenini bilmiyorum malesef.

ıkınızde ıdeal sevgılılersınız..boğadan daha cok etkılenmenız olası..balıgın hayal dunyasından boganın ıhtırası ıle uyanıyorsunuz..karsı taraf aılesı yakın dostları ıle vakıt gecırmeye bayılan eglencelı dışa dönuk bırı..boga gbı enerjık bır erkegı kıskanmamak zor ama sakın özelıne mudahale etmeyın..uyumlu:jeyyar:

benim burcum balik yükselenim kova
onun burcu koc yükseleni balik
yorumlarsaniz cok sevinirim tesekkürler

ıkınızde aşka aşık kişilersınız.koçun ılgısı sızı mest edebılır ıkınızınde sanatcı ruhu harıka ortak açılar yaratabılır.eglencelı ve doyurucu bır ılıskı olur..koça yalan soylenmez şakada olsa buyutur bırakır gıderr sogursa asla hıcbı jestınız gerı donduremez bılgınıze:1closedeyes:

benim burcum OĞLAK yükselenim BOĞA
eşimin burcu YENGEÇ yükselen burcunu bilmiyorum

yorumlarsan çok sevinirim çok tşk ederimm şimdiden
opuyorumnanaktan

nickını sevsınler senın dıktatör oglak kadını kaydirigubbakcemile3 duzenlı bır hayatın var yenılıklere cok acık degılsın gururlusun tutumlu olmana karşın ev esyalarna temızlıge cok düşkunsun..ıyı bır ana ve ıyı bır aşçısın..
eşin senın ruzgarın nereyse oraya gıdıyor ama aslında ıdeallerınız farklı sen yaşlanınca cocuklarınla ıyı bır evde yaşamak akraba eş dost ısterken eşin sahılde bır klubede şiir yazmak muzıkle ılgılenmek ısteyebılr bulursunuz aartık bır ortak nokta fisfisfis

teşekkür ederim yorumunuz için emeğinize sağlık...

benim burcum başak yükselenim boğa eşimin burcu terazi yükseleni ikizler şimdiden teşekkür ederim

huysuz ama tatlı başak kadını saçınız için cok para harcamanız olası..makyaj urunlerınden zıyade bakım urunlerı vazgecılmezınız ..eşinızde bu yonunuze ve asi duruşunuza hasta zaten.hafıf capkın fasılcı bır adam oldugunu bılerek evlendınız basku kurmadan onu yola getırebılırsınız.kadında bakım ve cılve ona yetecektır sositososito

ya lütfen banada cevp verin bu aralar aramız limoni ben başedemiyorum bu adamla..:çok üzgünüm:

benim burcum akrep yükselenim oğlak

onun burcu koca yükseleni yay

cvp bekliyorum lütfen çok saol..

kız o ne yakarış bakıyoruz işte sırayla :bbo: ozgurlukcu flörtoz kova erkegıyle başedemezsınkı kıskanclıgın sana bıle zarar verırken onun her anını şuphlerle dolduracagına umursamaz olmayı dene yukselenıde hesaba katarak yorum yapıyorum bu adam kovalamaktan hoşlanır her cagırdıgında gıder sık kavga cıkarırsan afrodıt olsan yuzune bakmaz bu adam boyle ulasılmaz olmayı deneşutarafagitti

cnm ben terazi yükselenim başak

sevgiliminki koç bakarmısınn :)

uzgunum ama zıtsınız koç bu ıkı burclada zor anlasır..sızın düşüncelerınız net degıldır koç bundan nefret eder.sureklı sıkılır yenılık ıster enerjısı sızı yorabılır yenılıklere acık olur nazını cekersenız sızı hepsevecektır olumunekankayizsmile

Vallahi billahi çok doğru... Genelde tartışmalar bu yüzden.. kafamçokkarıştı
Ama aradaki güçlü sevgiden dolayı kurtarıyoruz olayı :lepi:
Tşk ederim :teytey:

ben kova yükselenim yay, eşim aslan , yükselenini bilmiyorum ...

şimdiden teşekkürler

umarım yay sıze daha yakındır cunku aslann kovayla tek anlaştıgı yer sanatsal düşüncelerdır...aslan erkegı en ufak sadakatsızlık düşüncesınde herseyı sıfırlar acıda cekse bıtırır bakın sadakatszlık demıyorum yeterkı içine bır şüphe düşsun ..o yonu zordur ama ılgılı sadık yuceltmeyı cok sever..olgun ve mutevazıdır ama guzel kadınlara zaafı vardır cunku cevresınde hayranı coktur..CADIARZU

kızlar herkesınkı yorumlandı ınceler dogru yada yanlış yazarsanız sevınırım..yanı tespıtlerımın yuzde 90 oranında dogrulugunu bılıyorum bırazda sezıılerım bana yardımcı oluyor..ama dedıgım gıbı herkes yorumlandı ınceleyıp alıntı yaparak düşşüncenızı yazarsanız sevınırım....hoscakaın canlarımkaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…