- 28 Şubat 2010
- 2.430
- 3
-
- Konu Sahibi SacDuzlestirici
Burcum terazi yükselenim koç
sevdiğim kişininki akrep ancak yükselenini bilmiyorum..
koçun deliliği yetmıyordu bırde kova çıktı başımıza :! ( bende koçum :)
aklınıza ne eser se yapıyor ama cabuk pişman oluyorsunuz hayatınız anlık kararlarınızla bı anlık öfkelerın bedellerı ıle dolu...sık gerı dönüş yapan bırı degılsınız ama bazen derın pişmanlıklarınız olabılır...mızah yetenegınız kuvvetlı,ıyı bır akıl hocasısınız..bırde kendınıze derman olsaydınız ! sevgılınızın burcu harıka boga ve balık sıze en uygun burctur yalnız kovanın etkısınde kalıp cok umursamaz gorunmeyın cok hassastır bırıktırır ve ortadan kaybolur..sadakat ve guven verın yetera.s
benim burcum yay yükselenim aslan
eşimin burcu yay onunda yükseleni balık
Benim burç balık, yükselenim boğa
Onun burcu boğa yükselenini bilmiyorum malesef.
benim burcum balik yükselenim kova
onun burcu koc yükseleni balik
yorumlarsaniz cok sevinirim tesekkürler
benim burcum OĞLAK yükselenim BOĞA
eşimin burcu YENGEÇ yükselen burcunu bilmiyorum
yorumlarsan çok sevinirim çok tşk ederimm şimdiden opuyorumnanaktan
dedıgım dedık hem anac hem dışa donuk bır yapınız var oglak ıle yay çelişir ama genel anlamda ıkısıde kurallar ve prensıplerı ile yaşar cevrelerını ona gore secerler ah bıde şu cabuk guvenıp derdınızı hemen açıvermenız olmasa daha ıyı olacak...durust olayım derken sonda dencek lafı bırden soyluyor karsı tarafı kırabılıyorsunuz art nıyetım yok dıye acıklama yapmanın pek faydası olmuyor ama daha ılımlı olmanızda fayda var...
yurt dışında yaşamak seyehat etmek spor aktıvıtelerı sızı sosyalleştırecek geliştırecek en guzel şeydır..sıze uygun burclar terazı,boğadır:tomato:
benim burcum başak yükselenim boğa eşimin burcu terazi yükseleni ikizler şimdiden teşekkür ederim
ya lütfen banada cevp verin bu aralar aramız limoni ben başedemiyorum bu adamla..:çok üzgünüm:
benim burcum akrep yükselenim oğlak
onun burcu koca yükseleni yay
cvp bekliyorum lütfen çok saol..
burcum oğlak yükselenim yengeç başak burcuyla nasıl olur
cnm ben terazi yükselenim başak
sevgiliminki koç bakarmısınn :)
uzgunum ama zıtsınız koç bu ıkı burclada zor anlasır..sızın düşüncelerınız net degıldır koç bundan nefret eder.sureklı sıkılır yenılık ıster enerjısı sızı yorabılır yenılıklere acık olur nazını cekersenız sızı hepsevecektır olumunekankayizsmile
ben kova yükselenim yay, eşim aslan , yükselenini bilmiyorum ...
şimdiden teşekkürler