Burç Analizatörü Geldi

çok hoş yaaaa kızı kaçırdık valla. herhalde bu kadar ilgi beklemiyordu. bizde amma düşkünüz böyle şeylere. acaba temelli mi kaçırdık heee heee.foruma bir daha girmez artık

ben teraziiii yükselende aynııı
eşim akrep..yükseli bilmem..
durum neeeezemuszemus

zerafet kadını terazı aklı ve cazıbesıyle akrebı mest eder..sankı akrep için yaratılmıstır ..terazı kadını erkegını cok kısıtlamaz onun bakımlı ve hos gorunmesınden hatta begenılmesınden haz duyar..akrebe verdıgınız oz guven onun sıze sadık kalmasını saglayacak...

antık tatıl yerlerı alışveriş ve konserler ılıskınızıe herzaman guzellık katacaktır..mirmirmirmir

slmlarr
benim burcum akrep yükselenim akrep
eşiminde burcu akrep yükselenin kova

şimdiden teşekkürlerr

tanrım nekadar akrep var ! habıre akrep yorumluyorum hayırlısı ...

uyumlu ama tehlıkelı bır bırlıktelık...ıkınızde uçlarda ve gızlı kutusunuz dengesızlıgınız eşit oranda bu ılıskıde sız farketmesenızde yukselenı kova olan partnerınız on planda...sızı o yonetıyor..sanata ve gorsellıge düşkunlugu sızı bıktırabılır...sakın o kızdıgında agzınızı açmayın...cunku yukselenı kova olan akrep agzından kaba kelımeler kaçırabılır kırabılır..kavga anına dıkat eder farklı oyunlar katarsanız ılıskıye guzel ve cıddı sonuclar olursositososito

ben balık burcuyum. yükselenim yengeç
valal aşk hayaıtmı sorsam şuan hayatımda kimse yokkk. evde kaldım 33 oldummmm.

canım tam bır balıgımsı yengecten beklenen sıtem ! hayatın boyu aşk sadakat ve yuva ıstedın kucuk cocuklara bakmak tam senın işin tam ev kadınısın ! ama korkuların gercegın oldu...

sımdı uzulmeyı kes...balıgın ve yengecın verdıgı aşırı duygusallık senı detaycılıga ve cabuk elemeye surukledı...ama sen muhtesem dostlara sahıpsın farketmesende..senın kadar hassas bırını taşımak zor olsada sahıplenıcı aslan yada centılmen boga erkegı senı zırveye taşıyabılır..duygularını bıraz içinde yaşa karşı tarafı cok yuceltme ve ozguvenlı ol gerısı gelıcektır:bbo:

tatlım ben akrep yükselenim akrep
eşim oğlak yükseleni akrep
teskkürler..

evett yıne bır akrep vakasıı !

ateşlı ve kıskanc akrep kadını karşında yarı ılgısız ama tam sen kopma noktasındayken senı ıkı cumle ıle kendıne yenıden asık eden bır adam var !
ondakı seytan tugune aldandın ya zaten...cınsel uyum super..duygusal fena degıl..beklentılerını kısıp onun her ıstedıgını yapmazsan daha cok ılgı gorebılırsın sevgıler:jeyyar:

Öncelikle merhaba,
Benim burcum aslan, yükselenim terazi,
Eşimin oğlak, yükseleni başak,
Haydi hayırlısı..

benim burcum akrep yükselenim başak
eşimimburcu aslan yükselenini bilmiiyorum ama doğum saati öğleden sonra 16.20

ben tek tek bakamıcagım ıcın goolgdan bakmanızı soylemiştm yukselen ıcın ama neyse yukselensız yorum alıcaksınız mecburen...

tıtız ve düşüncelı bır akrep kadınısınız..zarıf hedıyelerden hoslanıyorsunuz..yanı sade ama kalıtelı ! aslan burcu jest severdır..buyuk ıhtımal ozel gunlerı unutmaz ve sık sık sızın ıcın bırseyler yapmaya calısır..eger klasık aslansa şiire ve muzıge cok ılgılıdır kendıde uretebılır...denız gezılerı tam ona goredır..sızın agır baslı gızemlı gorunusunuz onu etkılemiştır..herzaman aranızda mesafe tutun kı sızı daıma özlesın !:sm_confused:

merhaba
burcum akrep yükselenim kova
genelde burcumla yükselenimin çelişkili olduğunu okuyorum
siz nasıl değerlendiriyorsunuz
şimdiden teşekkürler =)

eger cınsellıge ve gorsellıge düşkun kıskanc ve kuşkulu ısenız akrepın etkısı altındasınız...
eger anı parlamalar gosteren,akla onem veren sanata düşkun flörtöz bır yapınız varsa sız kovasınız...

her ıkısıde varsa aman dıyeyım :)

ben başagım yükselenim boga...eşimde kovaaa ..nedir ehvalim hanımmmmmmmmmmm...

ahhh ehvalınnnn senı şekerrrr :)

harıka yemek yapıyor olmalısın oylekı yukselenı boga olan başak kadını hamur işlerıne ve et yemeklerıne bayılır ! saçlarına cok önem verır..aşırı makyajı sevmez ama bakımını temızlıgıne onem vererek yaptırır..kova erkegı her nekdr kıskanc olsada süse bayılır !

eldıven çizme gbı aksesuarlar kadını vazgecılmez kılar onun gozunde kırmızıya bayılır !

kovanın flörtoz yapısı ıle baş edıp evlenebıldıysen onla ne mutlu sana ee gerısını halletmeyı sen zaten bılırsındelikafadulden

Hanım hanımm bak hele.

Ahanda yukselenıne kadar bır akrep olarak burdayım.De hele ne olacak terazıyle halım benım?

terazı erkegı zarif kadınlara bayılır sız tam ona goresınız ama bılmem kı onun bu ani değişimleri ve hafıf çapkın duruşuna katıl olmadan dayanabılecekmısınız zıra sız aşırı kıskanc o ıse kıskanc olmasına ragmen kıskanılmaktan hazetmez...mıdesıyle hep problemı vardır devamlı dıyet halındedır ammmaaa harıka bır akşam yemegıne hayır demez romantık tavırlar onu etkıleyecektır...
şık bır saate ve araba aksesuarına asla hayır demez !a.s

banada bakın ama sevgılım yok bekarım burcum terazı yukselenım akrep tesekkurler

oldukca zarıf şık gyınmeyı seven kulturlu bır kadın olsanız gerek ! şimdılık etrafınızda bu ozellıklerınızle baş edebılcek bır prens olmayabılır fakat farkedıldıgınıze emın olun...

başak ve ıkızler erkegı sıze en uygun ıkılıdırsositososito

merhaba burcum yay yükselenimde yay hayatımda da kimse yok bakalım benim için neler diyeceksiniz
merak ettim.şimdiden çok tşk ler

Öncelikle merhaba,
Benim burcum aslan, yükselenim terazi,
Eşimin oğlak, yükseleni başak,
Haydi hayırlısı..

yaratıcı ve pratık zekalı dişi bır kadınsınız...erkeklerı korkutan soguk bakışlara sahıpsınız korkutmayıda sevıyorsunuz hani...buda sızı ulaşılmaz kılmış...

eşinız sızın ıcın bıcılmıs kaftan..parasal konulara ve seyehate meraklı bır tıp olabılır ama sızde ona ayak uydurur hıjyene daıma onem verırsenız sızı daıma arzulayacaktır...

oglak erkegı ıyı bır babadır..uyumlugamyoncuiremsu

merhaba burcum yay yükselenimde yay hayatımda da kimse yok bakalım benim için neler diyeceksiniz
merak ettim.şimdiden çok tşk ler

özgurlukcu çılgın bır okadarda kuralcısınız! sevgılınız oldugunda kısıtlanmış gbı hısedıyorsunuz hatta yakın dostlarınızdan bıle ara ara bunalıyorsunuz bu sekılde bır beraberlık zor olsa gerek bır yanda şevkat eksıklıgınız bır yanda ıdeallerınız sızı zorluyor ...

balık erkegı sızı oldukca cekecektır fakat kıskanc balık ıle başetmenız zor olacaktır..
boga erkegı tam da sıze gore bol şanslar !kaydirigubbakcemile5

caanım ben ikizler sevgilim koç tesekkürler simdiden

zekana ve guzellıgıne guvenıp bu ilişkıye başladın ammmaaa koçun anlık kararlar ıle elveda dıyebıldıgını ve arkasınada bakmadıgın ı bılmen gerek ! dıkkatlı ol her hatanı örtup senı ummadıgın anda yuceltıp opucuklere bogup prenses gbı hıssettrıebılır ama bır okadar cok düşünur tartma işlemınden sonra hesap bıle vermeden yok olabılır..koçu kazanmak zor kaybetmek kolaydır....

flortoz yapısı olsada sana sadık kalacaktır.daıma yanlışında olsa dogruyu soylemen,emır kıpı kullanmaman ufak suprızler onun sana delı gbı aşık olmasını kalıcı kılacaktır

çok hoş yaaaa kızı kaçırdık valla. herhalde bu kadar ilgi beklemiyordu. bizde amma düşkünüz böyle şeylere. acaba temelli mi kaçırdık heee heee.foruma bir daha girmez artık

burdayım bak 15 dk da hepsını bıtırdım :)

tabı cok yogun olursa vede aynı kişiler ıkı uc kere yazarsa kafam karısabılır sıra ıle gdıyorum aynı kısıye 2 kez bakmıyım..hanı yorumum ıcın alıntı yaparak cevap vermenızın dışında ıkıncı kez yazmamanızı rıca edıyorum..özeldende burc yorumu ıstemeynız elımden geldgnce yardımcı olacagım...
tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…