Burç Analizatörü Geldi

yay ve yay ortam nasıl olur yay yayı gerer derler ama :nazar:

bu ılıskı ıle kafanda endişeler var hatta adı konmamış gbı ?? oylemı bılmıyorum ama senı cok tamamladıgına ınanmadıgını dşünuyorum...

ıkı çılgın kendılerıyle başedemezken bu cok içlı dışlı bır beraberlıkten öte arkadaslık sıkı dostluk olacaktır..yayın ıstedıgı tutkuyu yay veremez...ama yukselenlerınız ıle uyum yakaladıysanız hayat boyu heyecan ve neşe sızınle demektır:1shok:

hmm adı konalı cok oldu ama yükselenlerimizi bilmiyorum malesef
yinede tsk ederm yorumların için
yerimseniben

sorunda gelecege yonelık bır ıma sezdımde ona gore yorum yapmak ıstemiştım..nasıl olur dıyınce..rıca ederım

ben tek tek bakamıcagım ıcın goolgdan bakmanızı soylemiştm yukselen ıcın ama neyse yukselensız yorum alıcaksınız mecburen...

tıtız ve düşüncelı bır akrep kadınısınız..zarıf hedıyelerden hoslanıyorsunuz..yanı sade ama kalıtelı ! aslan burcu jest severdır..buyuk ıhtımal ozel gunlerı unutmaz ve sık sık sızın ıcın bırseyler yapmaya calısır..eger klasık aslansa şiire ve muzıge cok ılgılıdır kendıde uretebılır...denız gezılerı tam ona goredır..sızın agır baslı gızemlı gorunusunuz onu etkılemiştır..herzaman aranızda mesafe tutun kı sızı daıma özlesın !:sm_confused:

teşekkür ederim hepsi tek tek doğru valla ağzına sağlık canımm

merhaba yenı bır ılıskıye başlamak uzereyım gelecekte ne olur nasıl bır bırlıktelık olacağı hakkında bılgı verırsen sevınırım.

o balık burcu,yükselenini ne yazıkki bilemiyorum.
ben boğa burcuyum yükselenim de balık.

şimdiden teşekkür ederim.

merhaba canım;

benim burcum yengeç yükselenim ikizler, erkek arkadaşımın ki de oğlak. bazı sorunlarımız var. sence bu ilişiki nasıl sonuçlanır :) şimdiden teşekkürler..

Merhaba, Ben boğa burcuyum, yukselenim basak.
erkek arkadasim akrep... Yeni bir iliski karakter uyumumuz hakkinda detay verebilirseniz cok memnun olacagim :)

benim hem burcum hem yükselenim başak iimi ..ulen bi başak yeter de artar bile bi de yükselenim de başak olunca double başak oldum iimi :roflol: eşim de koç ..hadi bi analiz yapıver bakalım neler çıkacak ... kaydirigubbakcemile3

Canım ben 25 şubat doğumluyum
yükseleni falan bilmiyorum
sana zahmet ne olur benim hakkımda neler düşünüyorsun yazarmısın
çok ihtiyacım var neler olacak bilmek istiyorum
teşekkürler

Canım ben 25 şubat doğumluyum
yükseleni falan bilmiyorum
sana zahmet ne olur benim hakkımda neler düşünüyorsun yazarmısın
çok ihtiyacım var neler olacak bilmek istiyorum
teşekkürler

ha birde unuttmuşum yazmayı canım.eşim ikizler.neden hiç anlaşamıyoruz dersin.

Burcum kova yükselenim aslan
Eşimin burcu balık yükselenini bilmiyorum....
Yorum için teşekkürler...
Bu arada galiba kızımda balık olacak nasipse....

merhaba ben balık burcuyum yükselenimde koç...bir arkadaşım da merak etti oda balık ama onun yükselni boğa...sevgilim başak burcu yükselen aslan...şimdiden çok ama çok teşekkür ederim...sabırsızlıkla cevabını bekliyorum=))

zerafet kadını terazı aklı ve cazıbesıyle akrebı mest eder..sankı akrep için yaratılmıstır ..terazı kadını erkegını cok kısıtlamaz onun bakımlı ve hos gorunmesınden hatta begenılmesınden haz duyar..akrebe verdıgınız oz guven onun sıze sadık kalmasını saglayacak...

antık tatıl yerlerı alışveriş ve konserler ılıskınızıe herzaman guzellık katacaktır..mirmirmirmir

ahhh mirirna çok saol..kaydirigubbakcemile3
aynı bizzz emegine saglıkkkopuyorumnanaktan

yaratıcı ve pratık zekalı dişi bır kadınsınız...erkeklerı korkutan soguk bakışlara sahıpsınız korkutmayıda sevıyorsunuz hani...buda sızı ulaşılmaz kılmış...

eşinız sızın ıcın bıcılmıs kaftan..parasal konulara ve seyehate meraklı bır tıp olabılır ama sızde ona ayak uydurur hıjyene daıma onem verırsenız sızı daıma arzulayacaktır...

oglak erkegı ıyı bır babadır..uyumlugamyoncuiremsu

Yorumunuz için teşekkürler,
Ben tam bir hijyen delisiyim ondanmı iyi anlaşıyoruz ki kaydirigubbakcemile2hihoyyyt

merhaba yenı bır ılıskıye başlamak uzereyım gelecekte ne olur nasıl bır bırlıktelık olacağı hakkında bılgı verırsen sevınırım.

o balık burcu,yükselenini ne yazıkki bilemiyorum.
ben boğa burcuyum yükselenim de balık.

şimdiden teşekkür ederim.

canım oncelıkle cok uyumlusunuz fakat cakışacagınız buyuk bır nokta var balık ve boga en ınatcı burclar arasındadır ( balık daha gızlı tutar bu yonunu ama fenadır )

balıgı ınandıgı düşünceden vazgecırene dek sen gecersın düşüncenden oyle kolay kolay ozur dılemez balık erkegı...boğa kadını ıyıdır erkegıne sahıp cıkar ilişkıde rotayı sen belırlıycek gbısın...tartısma anında bırbırınızın gozu onunden kaybolun balıga asla kaldıramıycagı laflar etmeyın sessız kalın..sonra hıcbırsey olmamıs gbı barışın ...balık sıcak karşılamalara cok onem verır tensel olarak uyumlusunuz...umarım evlılık olur zemuszemus

merhaba canım;

benim burcum yengeç yükselenim ikizler, erkek arkadaşımın ki de oğlak. bazı sorunlarımız var. sence bu ilişiki nasıl sonuçlanır :) şimdiden teşekkürler..

sorunlarınız olur cunku sen cok beklentıye gıren heran arasın ozlesın dıyen bır kadınsın.. e oda cevresıyle haşır neşir dışa donuk ınatmı ınat bır oglak !
senı bı odaya kapatsak saatlerce onu düşünebılır endişe duyabılırsın düşünce ve hayal burcusun ama ya onu kapasan bı odaya :) nasıl zengın ve saygın olabılırım dıye düşünur..oglak erkegını buyuk hayallerıyle kabul etmek gerekır...bazen gorev yapar gbı sızı sevmesı tepenızı attırsada madem baş koydunuz bu gemının kaptanı sızsınız !

cınsel uyum ıyı ama duygusal farklısınızbilmiyorumkismile

X