- 29 Aralık 2009
- 3.409
- 1.347
- Konu Sahibi SacDuzlestirici
pessss diyorum harfi harfine doğru cok tesekkürler
alkisalkisalkis
alkisalkisalkis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yay ve yay ortam nasıl olur yay yayı gerer derler ama
ben tek tek bakamıcagım ıcın goolgdan bakmanızı soylemiştm yukselen ıcın ama neyse yukselensız yorum alıcaksınız mecburen...
tıtız ve düşüncelı bır akrep kadınısınız..zarıf hedıyelerden hoslanıyorsunuz..yanı sade ama kalıtelı ! aslan burcu jest severdır..buyuk ıhtımal ozel gunlerı unutmaz ve sık sık sızın ıcın bırseyler yapmaya calısır..eger klasık aslansa şiire ve muzıge cok ılgılıdır kendıde uretebılır...denız gezılerı tam ona goredır..sızın agır baslı gızemlı gorunusunuz onu etkılemiştır..herzaman aranızda mesafe tutun kı sızı daıma özlesın !:sm_confused:
Canım ben 25 şubat doğumluyum
yükseleni falan bilmiyorum
sana zahmet ne olur benim hakkımda neler düşünüyorsun yazarmısın
çok ihtiyacım var neler olacak bilmek istiyorum
teşekkürler
zerafet kadını terazı aklı ve cazıbesıyle akrebı mest eder..sankı akrep için yaratılmıstır ..terazı kadını erkegını cok kısıtlamaz onun bakımlı ve hos gorunmesınden hatta begenılmesınden haz duyar..akrebe verdıgınız oz guven onun sıze sadık kalmasını saglayacak...
antık tatıl yerlerı alışveriş ve konserler ılıskınızıe herzaman guzellık katacaktır..mirmirmirmir
yaratıcı ve pratık zekalı dişi bır kadınsınız...erkeklerı korkutan soguk bakışlara sahıpsınız korkutmayıda sevıyorsunuz hani...buda sızı ulaşılmaz kılmış...
eşinız sızın ıcın bıcılmıs kaftan..parasal konulara ve seyehate meraklı bır tıp olabılır ama sızde ona ayak uydurur hıjyene daıma onem verırsenız sızı daıma arzulayacaktır...
oglak erkegı ıyı bır babadır..uyumlugamyoncuiremsu
merhaba yenı bır ılıskıye başlamak uzereyım gelecekte ne olur nasıl bır bırlıktelık olacağı hakkında bılgı verırsen sevınırım.
o balık burcu,yükselenini ne yazıkki bilemiyorum.
ben boğa burcuyum yükselenim de balık.
şimdiden teşekkür ederim.
merhaba canım;
benim burcum yengeç yükselenim ikizler, erkek arkadaşımın ki de oğlak. bazı sorunlarımız var. sence bu ilişiki nasıl sonuçlanır :) şimdiden teşekkürler..