- 7 Ağustos 2009
- 1.730
- 1.728
- Konu Sahibi SacDuzlestirici
miriana çook teşekkür ederim tatlım opuyorumnanaktanvalla beni güzel anlatmışsın tam isabet aslan hep bi adım bekliyo ama yaaa üfffflmaz:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tanımadım bebetom hatrlatrsan sevınıcem..nıckı bılıyorumda ozel bı anımızmı oldu sempatiksalakcinni
bende koç burcuyum
koçun kötu yanları,asi,sabırsız bırazcık erkeksı oluşudur...
yayın kötu tarafı patavatsız eleştırıye gelemeyen oluşudur
balıgın ıse ; kararsız ve şüphecı oluşudur..soru guzeldı boyle sorular beklıyorummm olumunekankayizsmile
inatcı yemek yemeyı cok seven becerıklı ama tııtız bırısın...herseyden mutlu olan bırı deılsın..cok dostun olsun ıstemezsın guzel olmaktan cok saygın bırı olmayı yeglersın..canım ben boğa,yükselenim başak.
eşim terazi,terazi.
çok merak ettim cevabını 4 gözle bekliyorm.
şimdiden teşekkürler.olumunekankayizsmile
sordugun sorudan yengec oldugun cok bellı zatenMiriaanaa:1hug:
ben yengeç yükselenimde yengeç
sevgilim başak onun yüxelenini bilmiyrm
ilişkimizin geleceği var mı?:1rolleyes:
yükseleni aslan çıktı canım
canım benim burcum boğa yükselenmi yengeç
sevgilimin burcu oğlak yükseleni boğa
nasıldır acaba haller vazıyetler yorumlarını beklıyorum canımm merakla şimdiden çok teşekküler
Ben koçum yükselen boga oda koc yukselenı bılemedım :S
ay burcu zaman zaman ayın hareketlerıne gore etkısı altına grdgmz burclar oluyor cnm...bırz karışık ben cok ılgılenmıyorum yukselen dışında bseylemirianacım ay burcu diye bi olay varmış o ne tam olarak bilgin var mı?benim ay burcum teraziymş mesela.burcum koç yükselenmde aslan.daha önce yorumlamştın burcum ve yükselenimi ama bu ay burcunuda merak ettim bak şimdiopuyorumnanaktan
Merhabalar ,burcum yay yükselenim yengeç yorumlarsanız çok sevinirim :)
merhaba benim: burcum oğlak yükselen yay onun: burcu aslan yükselen başak yorumlarsanız memnun olurum...
mrblar burcum yengeç yükselen ikizler
sevgilimin burcu boğa yükseleni yengeç yorumlarsyerimsenibenanız sevinirm
mirii beni de analiz etsneee