Burç Analizatörü Geldi

Burclarınızı yorumlamısdım ama hanı su herkesın yazısının bu sıtede sılındıgı bır gun oldu ya ona denk geldı yok oldu gttı bırde işim cok yogun aklımda ınanınkı bende rahatsz oldum bu durumdan bakıcam

aaaaaaaaaakannehir inanmıyorum yaaa.....

tamam canım sana zahmet olacak amaaa:kedi:

cnm benim geçmiş olsuunnnnnn öncelikle :KK43:
benim burcum koç yükselenim boğa- ay oğlak / sevgiliminki oğlak ama yükselenini bilmiorum
zahmet olcak cnm sanada :1hug:

Son düzenleme:
ben aslan burcuyum 29 temmuz dogum günümdü :)
yükselenimde akrep
( ay burcum basak )
23 yasindayim, ask hayatimi sormak istiyorum, kimse olmadi ve yok hala ..

benim burcum koç, yükselen burcum yay, ay burcumda balık.
nişanlımın burcu boğa, yükselenini bilmiyorum.

merakla bekliyorum, öpüyorum canımcımmmŞeniz

Son düzenleme:
Ben aslan erkeği ve aslan kadını arasındaki uyum ne derece olur onu sormak istiyorum? aslında nişanlımınki aslan ve başağın sınırında gün olarak

uyum guzeldır elbette ama tutku ve aşk olarak...muhtemelen şüphe kavvgaları cok olur..başaın sınırında olması onu işkolık kıskanc ve kavgacı yapabılır..herzaman tatlı dıllı olun nısanlınızın sıfresı bu..kadında kaba tavr ve cumlelerı hıc sevmez

aaa bende istiyorum benim burcum aslan
eşimin burcu kova lütfen bizide yorumlarmısın sana zahmett
kokoş bakımlı ve akıllı aslan kadını kova erkegını geyşa ruhuyla mest eder..kovanın ozgurlugune olan düşkunlugu ıle aslanın evcıl tavrı tezat düşebılır.detaylara dıkkat..

Mirianaaaa yukselen burcun ne olduguna bakabiliyor musun??
netde bircok yukselen burcu hesaplayan siteler var ama her birinde farklı farklı burclar cıkıyor boshayallersmile

canım maalesf en sana uyan hangısıyse kıyas yap ve onu seç..ben mesela ucu ucuna yengec cıkdım evet dogru ben dygusal ve anaçım burdan anladım emın oldm

ben yengeç burcuyum, yükselenimde yengeç. hayatımda kimse yok. Bakarsan sevinirim.

bu duygusallık ve alınganlıkla zor olur bıtanem..kendıne guvenlı olmalısın ısteklerını erteleme..yalnızda olsan kendıne ozen goster evde bakım gunlerı yap bu bıle kendıne guvenını saglar...sana uygun balık burcu var ama yukselenı ates grubu olmalı..hareket katmalı sana

Ben baŞakburcuyum yÜkselenımde baŞak,eŞım aslan burcu yÜkselenıde yengeÇ. YengeÇ ayrı bı karakter aslan ayrı ben nasıl tawır sergılesem bılemedım onunla daha uyumlu olmak ıÇın ne yapmalıyım teŞekkÜrler

başak tıtız akıllı ama bırazcık patavatsız bırıdır düşünmeden konusaşarak yukselenı yengec olan aslanı kırabılır..aslan tarafına denk gelırsen oda agır konusur hatta kuser mesafe koyar.ama yengec tarafı sadece susar gonlunun alınmasını bekler..
işin bıraz zor..aslan erkegını sadakat ve cınsellık baglar

Merhaba canim..
Koc burcuyum, yükselenim aslan (vay ki ne vay :) )
Nisanlim Basak burcu,
tahmin ettigin gibi SIK SIK catisma yasiyoruz ama tatliya bagliyoruz
nasil uysal koyun olucagimi bilemiyorum :)
tavsiyelerin var mi?
vereliniortak

eyvah koc ve başak zorrrr..şüphecı başak ve asi özgur kız koçç vede yay..
hem sahıp cıkılmayı sevıosun hem rahat olmak ıstıosun once kendını torpulemen lazım..basak senı aılesıne karşı koruyorsa iş btmştır senı delı gbı sevıyordur cunku basak erkegı kolay kolay sahıp cıkmaz ...

tatlı dıl ıle onu baştan cıkarıp onu arada ovmenı onerırım ovguye bayılır ornegın karızmatıklık ve kalıte olmak onun ıcın cok muhımdır

selammm benim burcum yay yükselenimde terazi( annem doğum saatimi yanlış hatırlamıyorsa)
eşimin burcu boğa ( yükseleniyle ilgili maaalesef bilgi yok) arada sırada tartışan bir çiftiz ama şu aralar şeytan kulağına kurşun bişi yok oda sanırım artık eşimi karşıma alıp konuşmamla alakalı. zahmet olmazsa bizim gökyüzündeki durumumuz nedir??

tartısmalar senden kaynaklı olabılırmıbilmiyorumkismile cunku boğa ıdeal eştır ama yay burcu azcık patavatsız terazıde cok detaycıdır..kıncidır..
tabı yukselenıne uyuyorsan...
boga erkegı dırdırdan nefret eder..sonsuz anlayıslı ve bakımlı kadın sever mıdesıne cok düşkundur...
gemının kaptanı sensın mayk..hızaya gelmıcek bır adam deılkaydirigubbakcemile5

Benim burcum boga yükselenim kova esimide burcu kova yükseleni boğa..yorumlarsan sevinirim

haha cok şeker olmus opuyorumnanaktan sen akıllı ve duygusal bır böcuksun..eşinde zerafete onem veren konusmayı seven sadık bır tıp..guzel kadınları sever kova erkegı tamam ama sevdıgıne asla bun bellı etmez zemuszemus

uyumlusunuz
selam benim burcum akrep eşimin kova
ıkı aşk burcu ıkı sex burcu opuyorumnanaktan bırbırınızı tamamlıyorsunuz..kova cekımınızden kurtulamaz..cunku onu eşten ote varlıgınızın parçası olarak goruyorsunuz..ben olmazsam oyun bter havalarında olabılırsınız..ama emın olmayın kova dengesızdır..kovada su var der sızı susuz bırakır en ıyısı temkınlı olmak gızlı kontroller
:1ninca:
selam miriana:)
bırcum koç,yükselenim aslann!
yorumlarını merakla bekliyorum cnm:)
vayy ıkı pratık zekalı kokoş burc bırleşmiş...sanata meyıllı taklıd yetenegı olan alımlı çalımlı dobra bır kadın ! senle başetmek zor olsa gerek...
arada patavatsızlıklarını aslan torpuluo olsada ıkı yuksek ego sana arkadaslık ve ılıskıde zor anlar yaşatabılır..mutevazılık sana gore deıll bılıyorum ama bıraz zorlayabılırsın kendını

sana boga ,balık erkeklerı uygun tabıyukselenlere dıkkat

benim burcum aslan yükselenim de aslan
eşim oğlak yükselen ? bilinmiyor
eşinın başakdı galıb ayazmışdın..

aslan kadını oglak erkegıne cok ıddıalı gelebılır..oglak erkegı sahıp cıkan erkeksı tarafıyla başakla butunleşince bıraz kuşkucu ve eleştırel bı yapıda olabılır..saygı gormek ve para hırsı hem oglak hem başakda cok vardır..buyuk ıhtımal marka takıntıları olabılır pahalı ve lux seylerden haz alırlar bu aslan kadınını delırtebılır cunku aslan kadını yaratmayı oluşturmayı sever...oglaksa hazıra konmayı sempatiksalakcinni..tartıslamalrınız cok olsada o senın coktan vazgecılmezın olmuştur ama takdır gosterecek ınce detaylarda ruhunu okşayacak bır adam deıldır belkıde oyle kabullenmişsındır...
işvesınden şüphe yoktur aslanın ama belkı ufak oyunlarla ve bıraz kendını gerı cekmeyle heyecan yaratabılırsın ...
çüş be ne yorumlamışım sempatiksalakcinni

benim burcum koç,yükselenim akrep...

nişanlım terazi burcu...yükselenini bilmiyorum....
bekliyorummmsositososito
amanın cılvede işvede sexapallıkte bırnumara bır kadın..bıracık kavgacı aşırı kıskanc ılgı hastası bır kedı :CüvCüv: terazı erkegı dılıyle baglamıştır bu kadını ama koç kadını seçtıgı içindır bu...koç ıstemezse ne olabılırkı ! kendımden bılıyorum hep bakış açısı bduur..asla bı erkegın elının altında olmazsın o romantık oyunlara ragmen ama sadakatte ılgıde hep number one sın zemuszemus ama terazı senın zıt burcundur bılesın umarım yukselen uymludur..herzmn zarıf ve sexy ol onayeter
eyvahedigeldismile
benim senelerdir bildiğim yükselenim terazi ama şimdi bakıyorum hep akrep çıkıyor.ama beni terazi daha iyi anlatıyor nasıl olucak peki..??

banada bakarm mısınız*bucum ikizler yükselenim akrep...hayatımda kimse yok..

ne cıkıyorsa odur dıe bır kaıde yok hava koşullarından demekkı sen bır terazısın :KK1: neye uyuyorsan odur sonuçta rahat olbayanssulusmile

banada banada bak lütfeeen ben kovayım yükselenim aslan eşim oğlak yorumunu bekliyorum şimdiden sağol

muzık delısı herseyı bırıktırmeyı seven anılarına baglı melankolık bırısın...aslan burcu olman yeteneklı olmanı gerektırıyor..ama bırazcık alıngansın...
olsun oglak erkegı pat dıye gerceklerı yuzune vuruyor olmalı..pek dıllerının ayarı yoktur..ama eşlerını sever sayarlar..arada ortadan kaybolmaları ve bırturlu sonunu getıremedıklerı parlak fıkırlerıde olmasa ıdeal sayılırlarsempatiksalakcinni
yükseleni BAŞAK 'mış öğrendim eşiminkini a.s
miriana huşgeldin kaydirigubbakcemile2
4 gözle aha böyle seni bekliyoz vallahadelikafadulden

opuyorumnanaktan
Ben Koc burcuyum , gece 23.00gibi doğmusum o aralar sanırım yükselenim oglak
sevdiğin adamın burcu aslan ..

ama yasım gereği kavusamıyoruz .. iyi bi sonuc görüyomusunuz acaba bizim durumumuz ne .. ?

ah kıyamam enguzel aşklar kavuşulamıyanlardır kaydirigubbakcemile2 ssonuc falan goremem falcı deılım lülülülülülü sadece uyum yorumu benımkı

aslan sana uyumludur ama dıktatorlugunuz bırleşebılır kavga cıkabılır...
orta yolu bulmak lazım..

cnm benim geçmiş olsuunnnnnn öncelikle :KK43:
benim burcum koç yükselenim boğa- ay oğlak / sevgiliminki oğlak ama yükselenini bilmiorum
zahmet olcak cnm sanada :1hug:

canım sen enerjı dolu sempatık bırısın..temızlıge cok düşkunsun..mutfaklada aran ıyı olmalı..oglak erkegı gercı onune ne koysan yer onun ıcın onemlı olan bulundugu ortamın rahatlıdıgır kafası rahatsa eglencelı bırıdır..

ama oglakların kafaları esınce bı kaçma yokolma durumlarıvar bu senı uzebılır...cok baglanma derım
ben aslan burcuyum 29 temmuz dogum günümdü :)
yükselenimde akrep
( ay burcum basak )
23 yasindayim, ask hayatimi sormak istiyorum, kimse olmadi ve yok hala ..

nıce yıllara boshayallersmile ah canım nede masumsun gamyoncuiremsu

aslan+akrep+başak

cok rısklı zor burclar...aslan yeteneklı hırslı ve alıngan
akrep kıskanc,sexy ve kıncı
başak tutucu ve kuralcıdır

lıder tarafını bastramıcagın ıcın sana bıraz pasıf burclar olmalı..yukselenle bırlıkte tabı..
balıklar yengecler uysal burclardır..

benim burcum koç, yükselen burcum yay, ay burcumda balık.
nişanlımın burcu boğa, yükselenini bilmiyorum.

merakla bekliyorum, öpüyorum canımcımmmŞeniz

koç,yay ve balık hassas kırılgan dobra ve yeteneklı bırı olmalısın

nısanlın burcu sana uygun boga ıdeal eştır..ona hep sevımlı ve anlayıslı gorunmelısın..kadında herzaman durustluk arar...

Son düzenleme:

amanın cılvede işvede sexapallıkte bırnumara bır kadın..bıracık kavgacı aşırı kıskanc ılgı hastası bır kedı :CüvCüv: terazı erkegı dılıyle baglamıştır bu kadını ama koç kadını seçtıgı içindır bu...koç ıstemezse ne olabılırkı ! kendımden bılıyorum hep bakış açısı bduur..asla bı erkegın elının altında olmazsın o romantık oyunlara ragmen ama sadakatte ılgıde hep number one sın zemuszemus ama terazı senın zıt burcundur bılesın umarım yukselen uymludur..herzmn zarıf ve sexy ol onayeter
eyvahedigeldismile

.

canım teşekkürlerr.....a.s.

evet zıt burcum biliyorum ama birbirini çeken bi çiftiz deeelmiisempatiksalakcinni

yükseleninide öğrenemedim gitti...doğum saatini bilmiyo ki-tatlicadiarzu-

[COLOR="magenta"]merhabalar,

benim burcum terazi yükselen burcum boğa

nişanlımın burcu terazi yükseleni bilmiyormuş sabaha karşı dedi:) bende evilik tarihimizi

sormak istiyorum tskler :)
[/COLOR]

ben sana bişey daha sorsam canım.şutarafagitti

burcum KOÇ
yükselen burcum YAY
ay burcum BALIK

bu burçların hepsini değerlendirdiğinde, benim törpülemem gereken olumsuz yanlarım olarak, en önemliden başlamak üzere ilk3 sıraya hangi yönlerim girer?
bu sorumun cevabını çok merak ediyorum, cevaplarsan çok sevinirim canımcım.

birde, beni tanıdın sanırsam canım, değilmi???
öpüyorumopuyorumnanaktan

MİRİANAalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Benim burcum akrep yükselenim koç
Zat ı muhteremin burcu koş yükseleni aslan
Bi yorum yapıversen çok mutlu olcam bacım gerçi bu dörtlü pek hayra alamet değil ama sempatiksalakcinni

canm banada bi yorum lütfennsırnaşık şey benm ikizler yükselenim kova arkadsımın aslan tam bi kral ama yükselenini bilmiyorum onun:çok üzgünüm:

X