- 19 Ocak 2011
- 1.347
- 162
- 123
- Konu Sahibi greeneyesegs
-
siz nerden almıştınız parfümünüzü.mizu misspera gibi yerlerde çok uygun fiyatlar parfümeriler oldukça pahalı .fiyat farkıda düşündürüyo beni nerden alsam diyeBen şu anda Euphoria kullanıyorum, çok dikkat çekici çok farklı bi koku, ben bayıııldııım :) Sabah sıkıp akşam özellikle sıktığın yeri kokladığında alt notaları az da olsa hissediliyo :) Baharatlı-şekerli kokuları seviyosan tavsiye ederim
çok fazla parfümüm var parfüm sapığıyım diyebilirim.hepsi orjinal pahalı değil ama çok beğendiysem paraya acımam.en sevdiklerim lancome hypnose emporio armani bide avon little black dresskullandıgınız parfümler neler :))
Evet london hanımeli kokusu :) 2 sene önce ilk sephoraya gittiğimde bunu kokladım direk satıcı bayan bana yağmur sonrası toprak kokusu demişti :) sonra 3 hafta önce yine gittim sephoraya my burberry i merak etmiştim kokusuna bakmak için yine bana aynısını söylediler yağmur sonrası toprak kokusu dedileryorumlarınızı okudum arkadaşlar ve dün tekin acarda denedim gerçekten çok hoş çiçeksi bir koku ve hanımeli kokusu hissettiriyo kendisini çok severim hanımeli kokusunu zaten bayıldım cidden kokuya.satış yapan bayan orta kalıcılıkta olduğunu söyledi indirimdeymiş 191 tl ye inmiş calvin clein euphoria denedim onun daha kalıcı olduğunu biliyorum oda hoş bi koku ikisi arasında kararsız kaldım
sanırım ben biraz maymun iştahlıyım aynı parfümü ikincisini birkere aldım o da üretimden kalktı.hep değişik kokular alıyorum ama imza gibi beni hatırlatan bi koku olsun isterimZaten bir kişinin çok parfümü varsa kesin işte bu dedıgını bulamamış olmasıdır.
:) yıne de ceşitlilik güzel
satıcılarda bi alem :)Evet london hanımeli kokusu :) 2 sene önce ilk sephoraya gittiğimde bunu kokladım direk satıcı bayan bana yağmur sonrası toprak kokusu demişti :) sonra 3 hafta önce yine gittim sephoraya my burberry i merak etmiştim kokusuna bakmak için yine bana aynısını söylediler yağmur sonrası toprak kokusu dedilernedense ben ne london da nede my burberry de yağmur sonrası toprak kokusu hissetmedim bana çok lüks ingiliz havasını anımsattı şık bir koku gibi geliyo her kokladığımda london u
Evet bencede :) ben hiç bir alışverişimde satıcılardan etkilenmem herzaman kararlıyımdır ne alıcağımı bilirim onların yönlendirmesine izin vermem :)satıcılarda bi alem :)
sanırım ben biraz maymun iştahlıyım aynı parfümü ikincisini birkere aldım o da üretimden kalktı.hep değişik kokular alıyorum ama imza gibi beni hatırlatan bi koku olsun isterim
Mizu'dan aldım cnm, Aralık sonuna kadar da Türk Telekom ve Avea'lılara özel ekstra %20 indirim var. Kaçırma derimsiz nerden almıştınız parfümünüzü.mizu misspera gibi yerlerde çok uygun fiyatlar parfümeriler oldukça pahalı .fiyat farkıda düşündürüyo beni nerden alsam diye
bebeklerim onlar benim küsmesinlerbu arada sureklı degıstırırsen hıcbır koku senı begenmez :)) saç gibi küsüyorlar..
boyle 1 ay kullansan tenıne alısıyor tenın bıle sankı oyle kokuyor.en guzelı kapılmamak en fazla 3 çeşit olmalı
gunluk, gece ve özel günler ıcın bır de yedek degısıklık kokusu olmalı :))
Ben suan 2. ve 3. parfümümü arıyorum :))
Eğer ıyı tepkiler devam ederse 3. kokum paris ya da envy me olabilir yedegım
ama 2. hala arıyorum:))
hımmm bendede yazın hiç biri kalmıyo terliyorum diyeSüper bi koku bence yaz kokusu kışın çok kalıcı deil
peki parfümeriden aldığınızla mizudan aldıklarınızın farkı varmı .bende hep internetten aldım bugüne kadar orjinal olmama ihtimali varmı diye düşünüyorum hep .malum aynı parfüm mağazada fiyat olarak epey fazlaMizu'dan aldım cnm, Aralık sonuna kadar da Türk Telekom ve Avea'lılara özel ekstra %20 indirim var. Kaçırma derim
iyi o zaman bende ordan alayım baktım missperada 119 tekin acarda 191 tlmizuyu bilmem ama misspera çok cici geliyor, hepsi de orgınalmış dıyorlar
sevdiğim bişeyi ucuza bulunca benden mutlusu yok genelde alışverişlerimde zararlı çıkarım da. ben alırım 1 gün sonra indirime girerTabi ben henuz almadım dedıklerı gıbıyse cok guzel ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?