• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

burberry london kullanan arkadaşlar kalıcılığı nasıl?

Ben şu anda Euphoria kullanıyorum, çok dikkat çekici çok farklı bi koku, ben bayıııldııım :) Sabah sıkıp akşam özellikle sıktığın yeri kokladığında alt notaları az da olsa hissediliyo :) Baharatlı-şekerli kokuları seviyosan tavsiye ederim :KK66:
siz nerden almıştınız parfümünüzü.mizu misspera gibi yerlerde çok uygun fiyatlar parfümeriler oldukça pahalı .fiyat farkıda düşündürüyo beni nerden alsam diye

Zaten bir kişinin çok parfümü varsa kesin işte bu dedıgını bulamamış olmasıdır.
:) yıne de ceşitlilik güzel

yorumlarınızı okudum arkadaşlar ve dün tekin acarda denedim gerçekten çok hoş çiçeksi bir koku ve hanımeli kokusu hissettiriyo kendisini çok severim hanımeli kokusunu zaten bayıldım cidden kokuya.satış yapan bayan orta kalıcılıkta olduğunu söyledi indirimdeymiş 191 tl ye inmiş calvin clein euphoria denedim onun daha kalıcı olduğunu biliyorum oda hoş bi koku ikisi arasında kararsız kaldım
Evet london hanımeli kokusu :) 2 sene önce ilk sephoraya gittiğimde bunu kokladım direk satıcı bayan bana yağmur sonrası toprak kokusu demişti :) sonra 3 hafta önce yine gittim sephoraya my burberry i merak etmiştim kokusuna bakmak için yine bana aynısını söylediler yağmur sonrası toprak kokusu dediler:KK48: nedense ben ne london da nede my burberry de yağmur sonrası toprak kokusu hissetmedim bana çok lüks ingiliz havasını anımsattı şık bir koku gibi geliyo her kokladığımda london u :KK66:

Zaten bir kişinin çok parfümü varsa kesin işte bu dedıgını bulamamış olmasıdır.
:) yıne de ceşitlilik güzel
sanırım ben biraz maymun iştahlıyım aynı parfümü ikincisini birkere aldım o da üretimden kalktı.hep değişik kokular alıyorum ama imza gibi beni hatırlatan bi koku olsun isterim

Evet london hanımeli kokusu :) 2 sene önce ilk sephoraya gittiğimde bunu kokladım direk satıcı bayan bana yağmur sonrası toprak kokusu demişti :) sonra 3 hafta önce yine gittim sephoraya my burberry i merak etmiştim kokusuna bakmak için yine bana aynısını söylediler yağmur sonrası toprak kokusu dediler:KK48: nedense ben ne london da nede my burberry de yağmur sonrası toprak kokusu hissetmedim bana çok lüks ingiliz havasını anımsattı şık bir koku gibi geliyo her kokladığımda london u :KK66:
satıcılarda bi alem :)

Ya o tam begenıp te piyasadan kalkma olayı cok kotu. Ben de organza kalkıcak dıye korkuyorum suan bulabılıyorum ama ya kalkarsa :( bazı parfumler sureklı uretılıyor ne guzel

sanırım ben biraz maymun iştahlıyım aynı parfümü ikincisini birkere aldım o da üretimden kalktı.hep değişik kokular alıyorum ama imza gibi beni hatırlatan bi koku olsun isterim

bu arada sureklı degıstırırsen hıcbır koku senı begenmez :)) saç gibi küsüyorlar..
boyle 1 ay kullansan tenıne alısıyor tenın bıle sankı oyle kokuyor.en guzelı kapılmamak en fazla 3 çeşit olmalı
gunluk, gece ve özel günler ıcın bır de yedek degısıklık kokusu olmalı :))
Ben suan 2. ve 3. parfümümü arıyorum :))
Eğer ıyı tepkiler devam ederse 3. kokum paris ya da envy me olabilir yedegım
ama 2. hala arıyorum:))

bu arada sureklı degıstırırsen hıcbır koku senı begenmez :)) saç gibi küsüyorlar..
boyle 1 ay kullansan tenıne alısıyor tenın bıle sankı oyle kokuyor.en guzelı kapılmamak en fazla 3 çeşit olmalı
gunluk, gece ve özel günler ıcın bır de yedek degısıklık kokusu olmalı :))
Ben suan 2. ve 3. parfümümü arıyorum :))
Eğer ıyı tepkiler devam ederse 3. kokum paris ya da envy me olabilir yedegım
ama 2. hala arıyorum:))
bebeklerim onlar benim küsmesinler :KK36:

Mizu'dan aldım cnm, Aralık sonuna kadar da Türk Telekom ve Avea'lılara özel ekstra %20 indirim var. Kaçırma derim :KK66:
peki parfümeriden aldığınızla mizudan aldıklarınızın farkı varmı .bende hep internetten aldım bugüne kadar orjinal olmama ihtimali varmı diye düşünüyorum hep .malum aynı parfüm mağazada fiyat olarak epey fazla

mizuyu bilmem ama misspera çok cici geliyor, hepsi de orgınalmış dıyorlar

Tabi ben henuz almadım dedıklerı gıbıyse cok guzel ))

aylar önce saydıgımda 12 adet parfümüm vardı..annem bence dagıtmalısın herkes senı tek kokuyla tanısın deyınce hak verdım ona..şişesi fazla guzel olmayanları dagıttım..güzeller bıblo gıbı :))
kullandıklarım da genelde aynı notaların farklısı secmeye calısıyorum ))

Back