- Konu Sahibi Berfinberfin24
İnşallah amin isteyen herkesin kucağı dolsun inşallahİnşallah gönlünüze göre olumlu olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah amin isteyen herkesin kucağı dolsun inşallahİnşallah gönlünüze göre olumlu olur
İnşallah sizin kac yumurta vardıİnşallah amin isteyen herkesin kucağı dolsun inşallah
2 adet vardı ama biri 20 biri 16 ydı çatlatma iğnesi yapıldı 2 gün sonra aşılama yapıldıİnşallah sizin kac yumurta vardı
Benim de tek yumurtaydi2 adet vardı ama biri 20 biri 16 ydı çatlatma iğnesi yapıldı 2 gün sonra aşılama yapıldı
Benimde zaten 16 olan çatlamamıştr tek yumurta umudum yok zaten ama Allah büyükBenim de tek yumurtaydi
Benim daha önce tek yumurta ile oldu düşük oldu ama yinede tutmuştu umutsuz olmamak lazımBenimde zaten 16 olan çatlamamıştr tek yumurta umudum yok zaten ama Allah büyük
Hiç belirtim yok bugün 12. Gün iğnenin etkisi gitmişmi diye test yaptım negatifti 11. Gün silik çizgi vardı bugün hiç yok etki gitmiş ama pozitife döner mi bilmemBenim daha önce tek yumurta ile oldu düşük oldu ama yinede tutmuştu umutsuz olmamak lazım
Umudunuzu kesmeyin. Hiç belli olmuyor ne sonuç çıkacağı . Bende sürekli umutsuzluğa kapılıyorum ama yapacak bişey yokHiç belirtim yok bugün 12. Gün iğnenin etkisi gitmişmi diye test yaptım negatifti 11. Gün silik çizgi vardı bugün hiç yok etki gitmiş ama pozitife döner mi bilmem
Amin inşallah yaUmudunuzu kesmeyin. Hiç belli olmuyor ne sonuç çıkacağı . Bende sürekli umutsuzluğa kapılıyorum ama yapacak bişey yok
Ben çatlama iğnesinden sonra aşılama oldumSadece yumurta catlatma ignesimi oldunuz yoksa aşılama mi kızlar
Yok hayır aşılama olmuyor kaç yıllık evlisinizAnladım canım ben niye olmadım acaba ,bana yumurtan büyümüş dedi letu kullanmıştım sonra iğne alın dedi aldık vuruldugum gün ve ondan sonra gün aşırı ilişki önerdi. Yani demek istediğim benim ki aşılama olmuyor o zaman demi
2.5 yıl olduYok hayır aşılama olmuyor kaç yıllık evlisiniz
Anladım bende 3 senelik evliyim doktora aşılama istiyorum diye belirtmistim onlar da uygun bulursa oluyor2.5 yıl oldu
Yok çatlatma iğnesi olmadım daha önce bı kimyasal gebelik ve bir düşük yaşadım hastanede direk aşılama istiyorum dedim yumurta büyüdü catlatma iğnesi verdiler. Sonra aşılama oldu ama tutmadıPeki daha önce sadece catlatma iğnesi olup hiç beklediniz mi yoksa direk aşılama mi istediniz
İnşallah sizde güzel haberler alırsınızGelmis geçmiş olsun inşallah biran önce güzel haberler alırsın![]()