• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama yaptıranlar

Hiç belirtim yok bugün 12. Gün iğnenin etkisi gitmişmi diye test yaptım negatifti 11. Gün silik çizgi vardı bugün hiç yok etki gitmiş ama pozitife döner mi bilmem
Umudunuzu kesmeyin. Hiç belli olmuyor ne sonuç çıkacağı . Bende sürekli umutsuzluğa kapılıyorum ama yapacak bişey yok

Anladım canım ben niye olmadım acaba ,bana yumurtan büyümüş dedi letu kullanmıştım sonra iğne alın dedi aldık vuruldugum gün ve ondan sonra gün aşırı ilişki önerdi. Yani demek istediğim benim ki aşılama olmuyor o zaman demi

Anladım canım ben niye olmadım acaba ,bana yumurtan büyümüş dedi letu kullanmıştım sonra iğne alın dedi aldık vuruldugum gün ve ondan sonra gün aşırı ilişki önerdi. Yani demek istediğim benim ki aşılama olmuyor o zaman demi
Yok hayır aşılama olmuyor kaç yıllık evlisiniz

Peki daha önce sadece catlatma iğnesi olup hiç beklediniz mi yoksa direk aşılama mi istediniz
Yok çatlatma iğnesi olmadım daha önce bı kimyasal gebelik ve bir düşük yaşadım hastanede direk aşılama istiyorum dedim yumurta büyüdü catlatma iğnesi verdiler. Sonra aşılama oldu ama tutmadı

Back