- Konu Sahibi Berfinberfin24
Evet fitil kullanımlı progestan verdi size verdi miBenimde 1 hafta olacak nerdeyse hala ara ara kasik ağrısı oluyor size ilaç verdimi aşılama sonrası doktor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet fitil kullanımlı progestan verdi size verdi miBenimde 1 hafta olacak nerdeyse hala ara ara kasik ağrısı oluyor size ilaç verdimi aşılama sonrası doktor
Benim de 4.günüm. Ara ara kasık ağrılarım batmalar
Evet fitil kullanımlı progestan verdi size verdi mi
Evet sabah akşam kullanıyorum sizde progestanin herhangi bir etkisi oldu muEvet fitil kullanımlı progestan verdi size verdi mi
Anladım canım çok geçmiş olsun umarım inşallah bunların karşılığını olumlu sonuçlar alirisn. Bana adetin 4.5. günde de başlıyoruz demişti mesela yarın başlasa yine etkisini gösterir sonuç alırım değil mi ve eşimden numune almadan önce kaç gün perhiz istiyorlar yani bunları ayrıntılı yarın doktor anlatır birde değil miAdetin 2. günü ben hap ile başladım iğne ile başlayanlarda var yumurta yeterli büyüklüğe gelince de çatlatma iğnesi vuruluyorsun doktorun 36 saat sonra eşinden alınan numuleri rahmine yerleştiriyor ben bugün oldum aşılama ama aşırı agrım var bu denli ağrı ile karsılasacagımı düşünmemiştim normal hayatına dönersin demişti hemşire ama hala yatıyorum acıyla
Anladım canım çok geçmiş olsun umarım inşallah bunların karşılığını olumlu sonuçlar alirisn. Bana adetin 4.5. günde de başlıyoruz demişti mesela yarın başlasa yine etkisini gösterir sonuç alırım değil mi ve eşimden numune almadan önce kaç gün perhiz istiyorlar yani bunları ayrıntılı yarın doktor anlatır birde değil minşkh Rabbim
Teşekkür ederim canım inşlh Rabbim hayırlısı ise nasip etsin hepimize yani olur tabi cünkü yumurta büyütücü ilaç o. Ama eşime herhangi birşey söylemedi perhiz ya da başka bir konudaAnladım canım çok geçmiş olsun umarım inşallah bunların karşılığını olumlu sonuçlar alirisn. Bana adetin 4.5. günde de başlıyoruz demişti mesela yarın başlasa yine etkisini gösterir sonuç alırım değil mi ve eşimden numune almadan önce kaç gün perhiz istiyorlar yani bunları ayrıntılı yarın doktor anlatır birde değil mi
Ben sadece akşamları kullanıyorum yok olmadı şu anlık bir etkisi sizde yaptı mıEvet sabah akşam kullanıyorum sizde progestanin herhangi bir etkisi oldu mu
Bende göğüs hassasiyeti var ve uyku yaptı fitilBen sadece akşamları kullanıyorum yok olmadı şu anlık bir etkisi sizde yaptı mı
Sabah alımda sersemlilik uyku yapar diyordu sanki yan etkilerinde ondan olmuş olabilir canımBende göğüs hassasiyeti var ve uyku yaptı fitil
Sabah alımda sersemlilik uyku yapar diyordu sanki yan etkilerinde ondan olmuş olabilir canım
Amin amin aminAynen olabilir sanırım inşallah güzel sonuçlar alırız
Bugün gonal f verdi günlük dozu 50 verdi 9 gün kullancam sonra ayın 24 nde kontrol bunu kullanırken 24 ne kadar beraberlik oluyor mu yoksa yasak miTeşekkür ederim canım inşlh Rabbim hayırlısı ise nasip etsin hepimize yani olur tabi cünkü yumurta büyütücü ilaç o. Ama eşime herhangi birşey söylemedi perhiz ya da başka bir konuda