- 19 Ocak 2011
- 1.347
- 162
- 123
- Konu Sahibi greeneyesegs
-
Çok beğendiğim bi koku, classic olanını da tavsiye ederimmerhaba arkadaşlar bu kokuyu almayı düşünüyorum fikirlerinizi yazarmısınız ? şimdiden teşekkürler
nasıl bir kokusu var acaba, ben de bu ara değişik parfümler denemek istiyorum ama cesaret edip alamıyorum.Çok beğendiğim bi koku, classic olanını da tavsiye ederim
Hafif çiçekli koku sevenler için çok ideal :)nasıl bir kokusu var acaba, ben de bu ara değişik parfümler denemek istiyorum ama cesaret edip alamıyorum.
o zaman kesin denemem gerekiyorHafif çiçekli koku sevenler için çok ideal :)
klasik olan biraz meyveli gibi kokuyordu sanırımÇok beğendiğim bi koku, classic olanını da tavsiye ederim
bende uzun süredir şekerli meyveli vanilya gibi kokular kullandım hep şimdi çiçeksi bişey arıyorum hemde kalıcı olsun istiyorumnasıl bir kokusu var acaba, ben de bu ara değişik parfümler denemek istiyorum ama cesaret edip alamıyorum.
Evet meyveli ama baymayan, turunçgilli bi kokusu var..klasik olan biraz meyveli gibi kokuyordu sanırım
ben bvlgari pour femme kullanıyorum güzel koku ama valla kimse farkatmiyo kokuyu biraz farkedilmek isterdim açıkçası sizin gibi :)Ben de o kadar kalıcı oldu ki yürürken insanların dönüp baktıgına şahit oldum..hatta utandım baya nooluyoruz oldum
Yani bir reklamda görsem yok artık dediğim olaydır..
ama kendimi çam ağacı gibi hissettim..orman kokusu gibi..
bir yanım tatlı hanımeli bir yanım keskin orman ağaç kokusu gibi...
yok bana göre değil...
Ben şu anda Euphoria kullanıyorum, çok dikkat çekici çok farklı bi koku, ben bayıııldııım :) Sabah sıkıp akşam özellikle sıktığın yeri kokladığında alt notaları az da olsa hissediliyo :) Baharatlı-şekerli kokuları seviyosan tavsiye ederimyorumlarınızı okudum arkadaşlar ve dün tekin acarda denedim gerçekten çok hoş çiçeksi bir koku ve hanımeli kokusu hissettiriyo kendisini çok severim hanımeli kokusunu zaten bayıldım cidden kokuya.satış yapan bayan orta kalıcılıkta olduğunu söyledi indirimdeymiş 191 tl ye inmiş calvin clein euphoria denedim onun daha kalıcı olduğunu biliyorum oda hoş bi koku ikisi arasında kararsız kaldım
teyzemde kullanıyo onu oğlumu kucağına alıp seviyo o gittikten sonra bile çocuk teyzem gibi kokuyo baya kalıcıymış ciddenBen şu anda Euphoria kullanıyorum, çok dikkat çekici çok farklı bi koku, ben bayıııldııım :) Sabah sıkıp akşam özellikle sıktığın yeri kokladığında alt notaları az da olsa hissediliyo :) Baharatlı-şekerli kokuları seviyosan tavsiye ederim
Çok da hoş ve değişik bi kokudur, kış için tavsiye ederimteyzemde kullanıyo onu oğlumu kucağına alıp seviyo o gittikten sonra bile çocuk teyzem gibi kokuyo baya kalıcıymış cidden
gerçekten öyle teşekkürlerÇok da hoş ve değişik bi kokudur, kış için tavsiye ederim
Rica ederim :)gerçekten öyle teşekkürler
hocanızda benim gibi bende yanımdan geçenleri koklarım güzel kokuya bayılırımkeşke ben de euphoria kullanabilsem..ilk sıkınca agır dıye ılerısını beklemıyorum aslında oturunca daha guzel oluyor kokular. london sıktıgımda yarım saat sonra dersımız vardı ve hocamız sureklı etrafı koklayarak ders anlatıyordu )) guzel bırsey aslında..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?