burberry london kullanan arkadaşlar kalıcılığı nasıl?

greeneyesegs

lütfen çocukları pistten alalım
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2011
1.347
162
123
merhaba arkadaşlar bu kokuyu almayı düşünüyorum fikirlerinizi yazarmısınız ? şimdiden teşekkürler

Burberry London cook kadinsi cekici farkli bi kokudur asil şık bi kokudur vee coook kalicidir the beat'imle londonu dönüşümlü kullaniyorum burberry parfum konusunda cok iyi insana kendini şık hissettiriyor :)

Ben de o kadar kalıcı oldu ki yürürken insanların dönüp baktıgına şahit oldum..hatta utandım baya nooluyoruz oldum
Yani bir reklamda görsem yok artık dediğim olaydır..

ama kendimi çam ağacı gibi hissettim..orman kokusu gibi..
bir yanım tatlı hanımeli bir yanım keskin orman ağaç kokusu gibi...
yok bana göre değil...

yorumlarınızı okudum arkadaşlar ve dün tekin acarda denedim gerçekten çok hoş çiçeksi bir koku ve hanımeli kokusu hissettiriyo kendisini çok severim hanımeli kokusunu zaten bayıldım cidden kokuya.satış yapan bayan orta kalıcılıkta olduğunu söyledi indirimdeymiş 191 tl ye inmiş calvin clein euphoria denedim onun daha kalıcı olduğunu biliyorum oda hoş bi koku ikisi arasında kararsız kaldım

ben bvlgari pour femme kullanıyorum güzel koku ama valla kimse farkatmiyo kokuyu biraz farkedilmek isterdim açıkçası sizin gibi :)

Ben şu anda Euphoria kullanıyorum, çok dikkat çekici çok farklı bi koku, ben bayıııldııım :) Sabah sıkıp akşam özellikle sıktığın yeri kokladığında alt notaları az da olsa hissediliyo :) Baharatlı-şekerli kokuları seviyosan tavsiye ederim

teyzemde kullanıyo onu oğlumu kucağına alıp seviyo o gittikten sonra bile çocuk teyzem gibi kokuyo baya kalıcıymış cidden

keşke ben de euphoria kullanabilsem..ilk sıkınca agır dıye ılerısını beklemıyorum aslında oturunca daha guzel oluyor kokular. london sıktıgımda yarım saat sonra dersımız vardı ve hocamız sureklı etrafı koklayarak ders anlatıyordu )) guzel bırsey aslında..

hocanızda benim gibi bende yanımdan geçenleri koklarım güzel kokuya bayılırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…