• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Giyilebilir pompa tavsiyesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi axquer
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gözlerim yaşlı çooook tşkr ederim verdiğin bilgiler için bol sütlü günlerin olsun sütün bebeğine şifa olsun inşallah.
Malesef ben de çok sütlü biri değilim sağım su yiyecekler ile maksimum 400 cc gördüm. Ama genelfe 300 üzeri.
Ama cidden sıkıldım günümün 2-3 saatini alıyor oturmak en azından bulaşığımı makineye atarım oğlumla kitap okurum. İş yerinde de iyi olur diye düşünüyorum.
Ya evet göğüs ucu önemli mesela benimki büyük 24mm küçük geliyor sanırım tam da anlamıyorum o yerin hepsi mi girmeli içine tam girmiyor
insallah hepimizin cocuklarına şifa olsun:) google’ya “how to choose flange size” yazarsanız nasıl ölcüleceği ve doğru sağım için şekilleri görebilirsiniz. Önce meme ucu ölçülüyor ( nipple size) ve buna göre uygun pompa baslık boyu belirleniyor ( flange size) . Tüm klasik pompalar 24-25 mm satılır, size kücük gelseydi çok yaranız olurdu aslında. Meme ucu tam sığmalı pompa ucuna ve cok az 1 mm sağdan ve soldan boşluk olmalı, youtube’de de birsürü video var tarif eden.

Eklentiler

• IMG_7542.jpeg
    IMG_7542.jpeg
    27,5 KB · Görüntüleme: 11
Sizi tebrik ediyorum saglikla buyusunler insallah 🥰 ay ben yillar gecse bile unutmam yani unutamam doğumu gectim cok kafaya takan biriyim doydu mu doymadi mi uyudu mi uyumadi mi mama versem mi vermesem mi az daha deliriyodum. Velhasil dahadadogurmam 😅😅😅
Hım anladım. Şu anda bir çok kişi öyle düşünüyor. Ne diyim bir gün isterseniz bebek allah nasip etsin. Büyük konuşmakran hep korkarım bana da 3. Yap kız olur baskısı var ben aynı yukarda yazdığımı söylüyorum

insallah hepimizin cocuklarına şifa olsun:) google’ya “how to choose flange size” yazarsanız nasıl ölcüleceği ve doğru sağım için şekilleri görebilirsiniz. Önce meme ucu ölçülüyor ( nipple size) ve buna göre uygun pompa baslık boyu belirleniyor ( flange size) . Tüm klasik pompalar 24-25 mm satılır, size kücük gelseydi çok yaranız olurdu aslında. Meme ucu tam sığmalı pompa ucuna ve cok az 1 mm sağdan ve soldan boşluk olmalı, youtube’de de birsürü video var tarif eden.
Malesef ağrıyor benim de hassasiyet oluşmuş bayağı. Hım epey araştırmışsınız.blr de mochi ikili mi aldınız siz?

Ucu tamsmen giriyor ama tüm renkli yer girmiyor malesef

Malesef ağrıyor benim de hassasiyet oluşmuş bayağı. Hım epey araştırmışsınız.blr de mochi ikili mi aldınız siz?
Benim de hassasiyet oldu onun için de gümüş kapak kullanırsanız biraz iyi gelir. Mochi önce tek aldım denemek için sonra 2. Aldım. Aşağıdaki videoda perfect fit görebilirsiniz.

Sutu duzenli sagim yapmak ot yemek ve su icmek cogaltiyor ben 6 ay sagdim duzenli sagmayinca azaldi ama 6 ay gecti ustunden hala sütüm kesilmedi

Bebeao markasi almıştım, 3 ay ardindan çekim gücü azaldi Maalesef keske Almasaydim. Şimdilerde Mochi kullaniyorum çekim gücü gayet yüksek hemde yıkaması daha basit. Bebeao nun haznesi daha büyüktü (sanirim 240 ml) göğüste daha kaba dururken Mochinin haznesi 180 ml daha kibar görüntüsü var memnunum

Renkli kahverengi yerin girmemesi gerekiyor. Sadece meme ucunuz içeri girecek. Ölçüp üzerine 2 3 mm ekleyip doğru ölçüyü alacaksınız fotoğraftan bakın
Aynı ortadaki gbi duruyor o zaman bana klasik ölçü oluyor. Yine de ölçim. Peki diğer elektrikl ike aynı mı çıktı ölçünüz

Back
X