• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

burberry classic

ballparmak

Guru
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2011
214
32
318
alldım maddi sıkıntıdan dolayı satıyorum en fazla 2 fıs sıkmışımdır
$tugce2.jpg $4099972_5880d7e0-e175-11e3-a66f-53a62523fab8.jpg

düşünenlere 70-80 tl arası gönderirim

alldım maddi sıkıntıdan dolayı satıyorum en fazla 2 fıs sıkmışımdır
Eki Görüntüle 1200116 Eki Görüntüle 1200118

düşünenlere 70-80 tl arası gönderirim

ben sizin bu ürünüze talip olmuştumda satıldı demiştiniz..ayrıca fiyat 50 lira idi.. hatta ben talibim dedikten sonra yazışırken lak diye satıldı diye yazmıştınızda tepki göstermiştim.. cevap verme nezaketinde bile bulunmadınız..

ben sizin bu ürünüze talip olmuştumda satıldı demiştiniz..ayrıca fiyat 50 lira idi.. hatta ben talibim dedikten sonra yazışırken lak diye satıldı diye yazmıştınızda tepki göstermiştim.. cevap verme nezaketinde bile bulunmadınız..

alan kişi havale yapmayınca kaldı :( iyi niyetimden uygun fiyatlı satıyorum ama alay edilmesinden hoşlanmam.

Son düzenleme:
alan kişi havale yapmayınca kaldı :( iyi niyetimden uygun fiyatlı satıyorum ama alay edilmesinden hoşlanmam.

üslubumda alay ifadesi mi gördünüzki.. buranın kuralıdır ilk talepte bulunulan kişiye satılır öyle yazışırken pat diye ben sattım denilmez.. yazılı olmasa da burda satış yapmanında bir adabı var.. bu şekilde güvenilirliğiniz sarsılır..

üslubumda alay ifadesi mi gördünüzki.. buranın kuralıdır ilk talepte bulunulan kişiye satılır öyle yazışırken pat diye ben sattım denilmez.. yazılı olmasa da burda satış yapmanında bir adabı var.. bu şekilde güvenilirliğiniz sarsılır..

bilmiyordum. üzgünümm kırılcağınızı düşünemedim

Back