Yaklaşık 2 hafta önce aldığım bir koku ve tesadüfen keşfettim, koku arayışındaydım, ve ilk kokladıktan sonra begendim, ikinci kokladıgımda ise bu parfüme vuruldum, şimdi aşığım hahahaha :)
Özelliklerinden bahsedeyim, bir kere burberry sağlam bir markadır, ve bu markanın ürünü öyle ''iğrenç'' diyebileceğiniz kokular üretmez. İkincisi, kalıcı bir parfümdür. Ben hiç hafif diyeni duymadım, bu arada kalıcı fakat çok ağır bir parfüm değildir, yanlıs anlasılmasın, öyle bir parfüm ki hem gece hem gündüz kullanılabilir arkadaslar cunku ilk sıkıldıgındaki o çiçek meyve karışımı esansı sonra yerini ağaç ve vanilyaya bırakması günlük ideal ve kalıcıdır, gece için ise bence gayet iyi bir parfüm, genel olarak zaten dikkat çekicidir bunu belirteyim, ağır kokular gibi burnunuzun direğini kırmaz tam tersi daha çok koklamak istersiniz.
Ayrıca bana kalırsa kış,ilkbahar ve sonbahar için uygun bir koku. Yaz akşamları da kullanılabilir tabiki ama yaz için özellikle tavsiye etmiyorum çünkü yeterince terliyoruz, bu koku etkili ve kalıcı, ayrıca yoğun meyve ve biraz çiçek notaları barındırdığından biraz ağır olabilir, terle karıştığında hoş olmaz, bu nedenle yazın bundan daha fresh olan kokular daha iyi gidebilir, ancak yaz akşamlarında da kullanabilirsiniz.
Ben çok parfüm denedim, çok ağır olmasın ama hem gündüz hem gece kullanabileyim, fakat kalıcı olsun ve hafif çiçek daha çok meyve ve vanilya notaları barındırsın derseniz, bu parfüm tam size göre.