Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben hazırladım, Trendyoldan saf borik asit aldm ve katamarin alıp içini boşaltıp doldurdum, Eldivenle çok titiz yapılması gerekiyor, 2 tane kapsülü fitil gibi koydum daha ilk günüm sonucu alırsam ayrı bir post açıp anlatacağım ama bunun dışında sorunuz olursa sorabilirsiniz
Ben hazırladım, Trendyoldan saf borik asit aldm ve katamarin alıp içini boşaltıp doldurdum, Eldivenle çok titiz yapılması gerekiyor, 2 tane kapsülü fitil gibi koydum daha ilk günüm sonucu alırsam ayrı bir post açıp anlatacağım ama bunun dışında sorunuz olursa sorabilirsiniz
Bende isimden tırsarak gezdim, yoksa daha hastalığımın başlangıcındada böyle önerileri okumuştum, O zamanlar hastalığın bu kdr ciddi olduğunu ve çok özenli tedavi edilmesi gerektiğini bilmediğim için ciddiye almamıştım, basit bir enfensiyon sanıyordum, ama bir baktım ki diyet ve ilaç yeterli gelmiyor birde bunu denedm şu anda şikayetlerim tamamen geçti, Özelden yazarsanız kendi aldığımı göstereyim sixe