evinde işleri varmış cnm 2 günlüğüne gitmişti zaten:umursamaz:çok dua ettim gelemesin diye ama geldi dün mafoldumbenşimdide uyuyor horul horul :umursamaz:serdoş beni erkenden kaldırıyor :mymeka:bi uyutmadı bugünde tepik atıyor kalk diye büyüdükçe tepikleride kuvvetli:bbo:yine mi geldi kaynanan :umursamaz:
niye gitti niye geldi :ecrin_bebek:
evinde işleri varmış cnm 2 günlüğüne gitmişti zaten:umursamaz:çok dua ettim gelemesin diye ama geldi dün mafoldumbenşimdide uyuyor horul horul :umursamaz:serdoş beni erkenden kaldırıyor :mymeka:bi uyutmadı bugünde tepik atıyor kalk diye büyüdükçe tepikleride kuvvetli:bbo:[/QUOT
tatlışımmmmm adına üzüldüm walla ben bile dua etmiştim şu kızı biraz rahat bıraksın evde musluğu bozulsun...makinası arızalansın da başında durması gereksin gelemesin biraz kız kafasını dinlesin diye .yok gene gelmiş..ona göre ben gelinime bakıyorum ilgileniyorum daha ne istiyor kiiii diye düşünüyordur..klasik kaynana :)
canım uyutmayan bebiş olsun...kaynanan değil de...bırk bebişin tepikcikleriyle uyuyama...bak bizler o tepikleri hissedebilmek için burada yanıyoruz bekliyoruz....üzme kendini bitecek bu günler de..."ey aşk nerdesin" diye bir dizi var perşembe geceleri atv de mutlaka izle ben ordaki kızı kendinme benzetiyorum..yeni bebeği oldu annesi ve kaynanası arasında kalıyor. kaynanazede o da bizler gibi çççmuhakkak izle hatta internetten eski bölümlerini izle hiç seyretmedinse...göreceksin...
bebişini kucağına aldığın an herşey bitecek...allah sağlıkla o günü göstermek nasip etsin güzelim...
ewet oğluşum bi doğsun herşey çooookkkk güzel olucak :asigim:evinde işleri varmış cnm 2 günlüğüne gitmişti zaten:umursamaz:çok dua ettim gelemesin diye ama geldi dün mafoldumbenşimdide uyuyor horul horul :umursamaz:serdoş beni erkenden kaldırıyor :mymeka:bi uyutmadı bugünde tepik atıyor kalk diye büyüdükçe tepikleride kuvvetli:bbo:[/QUOT
tatlışımmmmm adına üzüldüm walla ben bile dua etmiştim şu kızı biraz rahat bıraksın evde musluğu bozulsun...makinası arızalansın da başında durması gereksin gelemesin biraz kız kafasını dinlesin diye .yok gene gelmiş..ona göre ben gelinime bakıyorum ilgileniyorum daha ne istiyor kiiii diye düşünüyordur..klasik kaynana :)
canım uyutmayan bebiş olsun...kaynanan değil de...bırk bebişin tepikcikleriyle uyuyama...bak bizler o tepikleri hissedebilmek için burada yanıyoruz bekliyoruz....üzme kendini bitecek bu günler de..."ey aşk nerdesin" diye bir dizi var perşembe geceleri atv de mutlaka izle ben ordaki kızı kendinme benzetiyorum..yeni bebeği oldu annesi ve kaynanası arasında kalıyor. kaynanazede o da bizler gibi çççmuhakkak izle hatta internetten eski bölümlerini izle hiç seyretmedinse...göreceksin...
bebişini kucağına aldığın an herşey bitecek...allah sağlıkla o günü göstermek nasip etsin güzelim...
:umursamaz:en iyisi bile cadı canım işin içine oğulları girdimi kıskançlık krizi tutuyorkaydirigubbakcemile3ya böyle kaynanayla ilgili topink açılıyor ben görmüyorum olamaz bende kaynana madürüyüm
ya kendikendime diyorum kızım sev işte diyorum ama olmuyor sevemiyorum neler yaptığını saymak isterim ama hangisinden başlayacağımı bilmiyorum boş ver kaynana cadıları işte
hoşgeldin berenim kaydirigubbakcemile5sende bizdensin desene kaynanazadeler topiği:roflol::roflol:cıtır cıtosum datlum topıkın hayırlı ugurlu ola.. alkisalkisalkisalkisalkisalkiskaynanalar cekıstırme ve kaynatmalara meze ola.. :mymeka: yakın kazanların altını.. kötükedihüso ben pısırırım.. :lepi: :jeyyar: yazın benı de lıstenın en basına.. :lepi: kaynanafobık olaraktan.. :mymeka: kötükedihüso
kaydirigubbakcemile3dök içini rahatla kardeş tut tut nereye kadar bende sevmiyomm:sm_cool:Ay burada bunu rahat rahat söylemek ne güzel şeyyyyyyyyyyyy.....İtiraf ettim bilekaydirigubbakcemile2Eşimin ailesinden kimseyi sevmiyorum.......:sm_cool:
evinde işleri varmış cnm 2 günlüğüne gitmişti zaten:umursamaz:çok dua ettim gelemesin diye ama geldi dün mafoldumbenşimdide uyuyor horul horul :umursamaz:serdoş beni erkenden kaldırıyor :mymeka:bi uyutmadı bugünde tepik atıyor kalk diye büyüdükçe tepikleride kuvvetli:bbo:
seninkinin ne marifeti var cnm anlatta bilelim hem için rahatlamış olurkaydirigubbakcemile3bendede var sizdekilerden birtane.
neyi anlatayımki bilmiyorum
onu kendi haline bıraktım artık
herkese günaydınnn:kedi:deryacım sen hayırlısıyla bi kız doğur ben onu oğluşuma alıyımkaydirigubbakcemile3merak etme cadı kaygana olmam benakannehir
günaydın kıslarrr..bugün citostan evvel ben davranayım istedim:) ocitosumun kaynansı var şimdi onla uğraşıyordur...
kıslar ya dün akşam misafirim vardı eşimin eski iş arkadaşları...eşi hamile 2.çocuğuna 8.ayında..oğlu 3 yaşında ve ben hi bakmadım hep kayınvalidem baktı diyor. daha hamileyken bana neler neler yedirdi aman şunu ye buu yap bunu iç diye..doğduğu andan itibaren olumunherşeyiyile ilgilendi bana herşeyi o öğretti diyor..annem bakmadı kayınvalidem baktı oğluma herşeyini düzenle temiz ve titizlikle yaptı diyor. kaynanam derken annem der gibi diyor...ay nsıl değişik geldi....çocuk uyanınca babanne diye ağlıyormuş o kadar....gidince onlar bende eşime bak neler söylüyor dedim...bizimkiler de geri geri duruyor bişey isteyveririz diye deidm....
böyle işte kıslarrrr.......
hafta sonu aöf sınavım var çok fazla giremem pazara kadar:) görüşürükkkk
CADIARZUvaybe ne kaynanalar var bizimkiler seçmece mübarek :mymeka:sana kolay gelsin deryacım inşallah sınavda başarırsın :Saruboceq:canım sen tedavimi oluyon bebiş içinsengözlerimebaksanabbizimkide 1,5 seneden sonra oldu:gitme:kısssss senden önce davranayım dedim bir telefon geldi mesajı yazarken tamamlayamadan sen giriş yapmışın bile:)
ahh bir kız doğursam ahhhhhh çok kıymetli olcak walla sınavla alcam kızıma kocayı ...hem damadı sınava tutcam hem ailesini...benim dilim yandııııı köü körüne atladımm kızımı yakmam ...bakarızz bee citosummmsen sağplıkla damadımı dourda bi ...biz de yetişiriz arkadan :)