- 21 Ağustos 2009
- 1.908
- 5
- 43
CADIARZUvaybe ne kaynanalar var bizimkiler seçmece mübarek :mymeka:sana kolay gelsin deryacım inşallah sınavda başarırsın :Saruboceq:canım sen tedavimi oluyon bebiş içinsengözlerimebaksanabbizimkide 1,5 seneden sonra oldu:gitme:
saol canımcım....walla bebiş tedavisimi bilmiyorum....benim 98den beri polikistik over hastalığım var. adetim hiç düzenli olmadı. hep diana 35 kullandım...sonra da jasmin kullandım....evlenince geçecek deiler hep ama evlenince işin boyutu değişti..meğersem ben yumurtlayamıyorumuşum..yumurtam gelişemiyormuış öylesine bir kanama oluyormuşum...ilk defa bu ay bir yumurtam oldu klomen ve progestan ile...yumurtam 35mm oldu ama dev yumruta:) çatltma iğnesi vuruldum onla da çatlamadı....doktor bırakalım kendi halinde çatlasın dedi...bugün regl olmam gerekiyordu olmadım ...bakalımmmm bir iki gün daha durup cuma günü falan gidicem doktora ..korkuyorum ki çatlamayan yumoş kiste dönmesin diye....bakalım tatlım şu anda aslında bebk için maddi anlamda hazır değiliz....belki de allah görüyor ve şimdizamanı değil diye olmasına izin vermiyor...
o yüzden akışına bıraktık..hayırlı zaman ne zaman ise o zaman olsun diyoruz.....
kaydirigubbakcemile2 :teytey:kaydirigubbakcemile :teytey: