burasıda kaynanasından dertli gelinler topiği hadi buyrun dedikoduya

canım allah yardımcın olsun kaynananla beraber mi yaşıyorsun şimdiden böyle yapıyorsa dogum yaptıktan sonra sana daha çok karışır sana tavsiyem çocugunu kendin büyüt başkalarının dedikleri şeylerle degil bu kaynananda olsa öyle yapma böyle yapma şu yanlış bu dogru derler ama kendi bildigini yap bebegin saglıklı hayırlı bir evlat olur inşallah benim kaynanam iyidir ama bazen tuhaflaşır 8 tane çocugu var ama pek bilmiyor çocuk büyütmesini biz beraber yaşıyoruz ama bana pek karışamaz bir şey söyleyemiyor çünkü diger gelinleri hiç yüzüne bakmıyor bende kabul etmesen sokakta kalır bende öyle birşeye müsade etmem aramız biraz mesafeli yani anlayacagın

ewet cnm şuan geçici olarak doğuma kadar bizde :sinifsinif:kendi annecim vefat ettiği için mecburen o kalıyor mafoldumbenama doğumdan sonra biraz toplanınca gönderirim çekemem daha fazlakaydirigubbakcemilesen şimdi berabermisin kaynananla cnmCADIARZUallah kolaylık versin sanada ne kadar iyi olsalarda bir yerde anlaşmazlık çıkıyor ben ayrı oturulması taraftarıyımÇok üzgünüm çoook

günaydın kızlarr
kaynanaları ne yapmalı kaynar kazana atmalı diye boşa dememişlernaniknanik
DERYABERıL boş ver canum kendini üzmekle kalıyor insan
onlar yokmuş gibi yaşamak daha iyi onlarda bu şekilde yaşamandan rahatsızlık duyarlar Çok üzgünüm çoooksen en iyisi o yokmuş gibi yaşa birşey sorarsa cevap veryerimseniben

Ashlygt keŞke dedıĞın gıbı olsa yokmuŞ gıbı davranabılsek ama aynı evın ıÇınde ıster ıstemez gÖze Çarpıyo

günaydın kıslarrrrrr........
bugün benim evliliğimin 10.ayı bitti...her ay gibi bugün de bir kutlama yapmayı diliyorum ama bu moralle ne kadar olur bilmiyorum...
dün eşimle küstüm ya hani ..akşama kaynanam ve ablası geldiler neymiş konuşup sorunu çözelimmiş. iyi bakalım dedik geldiler ....önce o başladı konuşmaya ve bağıra bağıra damarları çatlıyor bağırcam diye...baktım iş daha da kötüye gidiyor. ben zaten gerginim ve sinirliyim biraz daha zorlasa beni delircem saldırcam sonra...kötü olcak...sabır derya sabır dedim...gittim yanına oturdum...bak dedim sen böyle söylediğin zaman ben bunu böyle anlıyorum. bu şekilde davrandığında ben üzlüyorum kırılıyorum....
senin bu sözlerin bana laf sokma ima etme gibi geliyor ve sinirleniyorum.bu davranışını beğenmiyorum. zor da da kalsan derya böyle yaparsam hoşlanmaz deyip yapma dedim . bak dedim ben net bir insanım sana zamanında ben anahtarı verdim benim çizgilerimin olduğunu söyledim. o çizgileri aşanı kırarım dedim. beni nasıl memnun edeceğini sana söyledim ANAHTARI verdim sana kullanmasını bilmiyorsun dedim..bundan daha derin bir ipucu olabilir mi ???? dedim ve anlattım o da söyledi ama asla asla lafıın altında kalmadım:)
sonra güle oynaya gittiler giderken de içimden gelmese de sarıldım. fıstığım canım kızım diye diye gitti....
kapıyı kapatır kapatmaz da kocam sarıldı işte dedi sen böyle olduğun zaman ben seni çok seviyorum...öyle zoruma gitti ki ...2 saat evel anesi gelmeden böyle davrandığında seni sevmiyorum demişti annesiyle konuşup anlaşıyor gibi olunca seni seviyorum dedi..çok zoruma gitti. çok dokundu bana...sizce de gurur kırıcı değilm ikızlar??beni şartla sevmesi zoruma gitti. ben onu şartsız sevdim.sevgi kifayetsiz şartsız karşılıksızdır....şart koşulmaz ....
kırgın yattım ve ona beni sevdiğini bana inandırana kadar sana düzelmicem ...inandırabilecek misin dedim ???

sabah da dargındım...giderken bana sarıldı ve sana seni sevdiğim iispatlıcam buna inanmanı salayacağım söz veriyorum dedi ve gitti...

gittiği gibi hemen ben de önceden malzemelerini hazırladığım çilek kremalı pastamın malzemelerini çıkarttım ve yaptım..harika bir şekilde de süsledim..dolaba attım . benden evvel gelip görecek dolapta...
dış kapının arkasına süslü kağıda da "sen benisevmesen de ben seni seviyorum" yazdım...

bakalım akşama neler yaşayacağız?????

hepinize kucak dolusu öpücükler diliyorum...dertsiz üzüntüsüz bir gün geçirelim inşallah.....

günaydın kızlar ..
deryaberil inş. gsl şeler yaşarsnz olgun davranşlarından dolayı tebrikler hem onun karşısında ezilmemişsn hemde istedklerini solemşsn sakince

günaydın kızlar ..
deryaberil inş. gsl şeler yaşarsnz olgun davranşlarından dolayı tebrikler hem onun karşısında ezilmemişsn hemde istedklerini solemşsn sakince

tatlım çok teşekkür ederim...yaptık bişey bakalım iyi mi kötü mü görcez.... bi de ne dedi biliyor musun kaynana..."sana bir ipucu vereyim kaynanan gibi değil de yaşı büyük bir arkadaşın gibi düşün , erkek tarafıyla ne kadar iyi olur isen o kadar mutlu olursun..kocan mutlu olur o da seni hiç ummadığın bir anda mutlu eder " dedi.....

niye ben onlarla iyi oluyorsam onlar benle iyi olsun..... aman artık bıktım ..bir daha sorana da nasıl gidiyor falan diyene de ayenen forumda sizlerden de öğrendiğim matıkla "bugün vaar yarın yok..kocamla iyi olayım yeter bana "" dicem geçcem....

çok öptüm canım saol:) opuyorumnanaktan zemuszemus :teytey:

kaydirigubbakcemile5en iyisi cnm boşver takma gafana kociklerimizle iyi olalım yeterzemuszemus

kaydirigubbakcemile5en iyisi cnm boşver takma gafana kociklerimizle iyi olalım yeterzemuszemus

teşekkür ederim canımcım yaa...valla artık ne olcak görücez...gece kocam ben yine ağlayınca tamam canım bundan sonra seni hiç üzmicem - artık herşey çok farklı olcak ben de değişicem . sana teyzem de çok çok hak verdi deryayı takdir ettim çok mantıklı ve olgun dedi. ben de farkındayım ve çok farklı olcak inan bana dedi....bakalım neler olcak görcez:)
dün de yengesini aradım kızı evlendi hayırlamaya diye konuştu konuştu bana aklı sıra laf sokuyor ..bayramda ailem izmirde olduğu için arefeden gidiyoruz 2 bayramdır. ee tabiki şimdi de gidicez...neymiş efendim 1.gün el öpelim de ondan sonra gidelimmiş izmire zate 3 gün hafta sonuna geliyor bi de. kayın pederim çok dikkat edermiş böyle şeylere...ben de kocama akşam baban onlara dikkat edeceğine bana laf söylemeyi kessin gönül alsın gidicez dedim . tabi dedi..yenge hanm bi de bana diyor ki sen böyle kaynana bulduğun için şükret diyor ..bende onlar da benim gibi gelin bulduklarına şükretsinler dedim...kocama da anlattım ohhh iyi demişsin ağzına sağlık dedi:)

[

:sm_cool: hihoyyyt :dance: :hooray:

Eklentiler

• $10wrdxwnrml8g9jqed3.jpg
    3,7 KB · Görüntüleme: 35

bu arada citosum beeee şu parlak parlak ışıl ışıl yazıları nasıl yapıyorsunuz????? ay bu kadar program yaparım , bilgisayarın her türlü tekniğini donanımını bilirim . inretnette snır tanımam ama yok bu forum olayında göçtüm yapamadım .dün şu kilo takibini denedim amaaan çok zor geldi:)

yardım edin bana da yaaaa

tatlım profil sayfanada yazdım ama tekrar ediyim bu imzaları sadece pro üyelere özel oluyor kadınlar kulübü kartından alıyorsun ve bu özellikler sanada oluyor tatlımyerimsenibendur ben sana link veriyim bak istersen sende alırsın belki:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…