- 3 Temmuz 2009
- 255
- 0
off sorma yaw kuyrukki ne kuyruk mafoldumbenondan ancak uykuda kurtuluyom her dakka peşimde bu kadar üstüme düşmesinede gıcık oluyom şu bebişim hayırlısıyla bi doğsun bi ayaklanıyım yüzünü yakın zamanda görmek istemiyom:dilcikar:
ewet cnm şuan geçici olarak doğuma kadar bizde :sinifsinif:kendi annecim vefat ettiği için mecburen o kalıyor mafoldumbenama doğumdan sonra biraz toplanınca gönderirim çekemem daha fazlakaydirigubbakcemilesen şimdi berabermisin kaynananla cnmCADIARZUallah kolaylık versin sanada ne kadar iyi olsalarda bir yerde anlaşmazlık çıkıyor ben ayrı oturulması taraftarıyımÇok üzgünüm çoookcanım allah yardımcın olsun kaynananla beraber mi yaşıyorsun şimdiden böyle yapıyorsa dogum yaptıktan sonra sana daha çok karışır sana tavsiyem çocugunu kendin büyüt başkalarının dedikleri şeylerle degil bu kaynananda olsa öyle yapma böyle yapma şu yanlış bu dogru derler ama kendi bildigini yap bebegin saglıklı hayırlı bir evlat olur inşallah benim kaynanam iyidir ama bazen tuhaflaşır 8 tane çocugu var ama pek bilmiyor çocuk büyütmesini biz beraber yaşıyoruz ama bana pek karışamaz bir şey söyleyemiyor çünkü diger gelinleri hiç yüzüne bakmıyor bende kabul etmesen sokakta kalır bende öyle birşeye müsade etmem aramız biraz mesafeli yani anlayacagın
slm derya kız kaynanan yüzünden kavga edilirmi kocikle sende uygun bir anda nazikçe o laflarını yedirirdin kaynananalmaz:hem bebiş aldırmakta ne oluyor çocuğun ne günahı var cana kıymanın vebalini iyi düşün:gitme:
CİTOS2903 ; caım selam haklısında olmuyor işte hazmedemiyorum kocama saldırıyorum. dün ne güzel anlaştık akşam maça falan gittik rahatlıyım diye. tamam konuşcam ben sen merak etme dedi. iyi güzel .az evel konuşmuş telefonla şimdi arıyor kadıncaaz ağladı . ben evlendiğim günden beri ağlıyorum ya timsah gözyaşı onlar hemen zırlar..oğlu dayanamasın diye huyunu biliyor yaa... neymişşş akşam gelcekmiş de konuşcakmışız ne varsaa halletcekmişiz....aman bıktım onların mahkemelerinden....sinirlerim iyce kalktı valla...yeni evleneceklere tavsiyemmmm mümkünse kaynana ile aynı şehirde olmayın.... resmi olun...sakın ha öyle kaynanam değil anem gibi ayaklarına girmeyin.....o erkek anası ilk de olsa kaynanalık damarlarında işli oluyorlar birden cadılaşabiliyorlar.....
bunaldımmmmmm bıktımmmm...walla citos iyki açmışın bu topiği haa dertleşmeye yer arıyormuşuz....kötükedihüso kafamçokkarıştıklava: :enbuyukkk:
günaydın kızlar ..
deryaberil inş. gsl şeler yaşarsnz olgun davranşlarından dolayı tebrikler hem onun karşısında ezilmemişsn hemde istedklerini solemşsn sakince
kaydirigubbakcemile5en iyisi cnm boşver takma gafana kociklerimizle iyi olalım yeterzemuszemustatlım çok teşekkür ederim...yaptık bişey bakalım iyi mi kötü mü görcez.... bi de ne dedi biliyor musun kaynana..."sana bir ipucu vereyim kaynanan gibi değil de yaşı büyük bir arkadaşın gibi düşün , erkek tarafıyla ne kadar iyi olur isen o kadar mutlu olursun..kocan mutlu olur o da seni hiç ummadığın bir anda mutlu eder " dedi.....
niye ben onlarla iyi oluyorsam onlar benle iyi olsun..... aman artık bıktım ..bir daha sorana da nasıl gidiyor falan diyene de ayenen forumda sizlerden de öğrendiğim matıkla "bugün vaar yarın yok..kocamla iyi olayım yeter bana "" dicem geçcem....
çok öptüm canım saol:) opuyorumnanaktan zemuszemus :teytey:
kaydirigubbakcemile5en iyisi cnm boşver takma gafana kociklerimizle iyi olalım yeterzemuszemus
kaydirigubbakcemile5en iyisi cnm boşver takma gafana kociklerimizle iyi olalım yeterzemuszemus
tatlım profil sayfanada yazdım ama tekrar ediyim bu imzaları sadece pro üyelere özel oluyor kadınlar kulübü kartından alıyorsun ve bu özellikler sanada oluyor tatlımyerimsenibendur ben sana link veriyim bak istersen sende alırsın belki:lepi:bu arada citosum beeee şu parlak parlak ışıl ışıl yazıları nasıl yapıyorsunuz????? ay bu kadar program yaparım , bilgisayarın her türlü tekniğini donanımını bilirim . inretnette snır tanımam ama yok bu forum olayında göçtümyapamadım .dün şu kilo takibini denedim amaaan çok zor geldi:)
yardım edin bana da yaaaa