- 29 Mart 2008
- 1.436
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hihoyyyt günaydınnnn hihoyyyt
a.s. güzel bir gün diliyorum herkese a.s.
günaydınnnnnnnnn a.s.a.s.a.sa.s.a.s.
Şenizgünaydın heram nuranım vee kardelenimŞenizŞenizgünaydınnnnnnnnnnnnnnnn:1hug:
:1huglurmu öyle şey eski yeni diye birşey yok canım benim sanada merhabaa.s.küstüm küstüm...bana merhaba diyen yok..günaydın diyen yok..tabi siz eskisiniz dye demi aranıza almıyorsunuz demiiiii
tamam ben de bana günaydın derim o zamannnn
günaydın berilin anesi derya :sinifsinif:
kıssslaaarrrrrrrr iyi hafta sonlarıııııı günaydın herbirinize....ben cumartesi günü şirketteyim öğleye kadar o yüzden siz yatacıklarınızdayken size bir günaydın diyeyim dedim
öğleden sonra evime gidip temizlik yapcam akşama üniversiteden arkadaşım yemeğe gelcek:)
kıslaaarrrr dün akşam kaynanam telefon etti annesine gitmişti dün akşam gelmiş geldim diye de bana haber vermeye arıyor. hoşgeldin dedim ben de bir akşam müsait olunca haber verin de gelelim dedi memleketten peynir geldi onu getirelim size dedi....tamam dedim çarşambaya kadar doluyuz program değişirse ararız seni dedim :)
sonra da kız kardeşi aradı yeni avon temsilcisi oldum da bana sipariş verei bir sürü :) gelini şimdi beğeniyorlar :) puanlar pıuanlarrr:)
hihoyyyt
derya'cım günaydın,
orda mısın?hihoyyythihoyyyt
günaydın elvancımkaydirigubbakcemile2derya'cım günaydın,
orda mısın?hihoyyythihoyyyt
sanada günaydın kader arkadaşımkaydirigubbakcemile3benimki 2 günlüğüne evine gitti ben kafa dinliyom şimcikhihoyyythihoyyytburdayım tatlım burdayımmmmmm.... hemen iki kaşın gözün arasında kaynanamı çıtlattım kıslara :)
günaydın şekerim :) hihoyyyt opuyorumnanaktan
mafoldumbenmalesef dün akşam üstü geldi cnm özgürlüğüm bitti yinemafoldumbencitosummm ayy wallla çok sevindim adına..ayy bi rahat nefes al kocişle başbaşa kal...ayy inşallah evinde bişeyler arızalanır yaptırmak için başında durması gerekir... :) sen de rahatlarsınnnn birazzz..
slm gönülcümopuyorumnanaktanselam kaynanazedeler..opuyorumnanaktan
günaydın batuşun güzel annesi sanada iyi bir hafta diliyorumopuyorumnanaktan
hoşgeldin canım benim serdoşumun teyzesi ŞenizŞenizŞenizben geldimm kaynanazede değilim ama -tatlicadiarzu-
hoşgeldin canım benim serdoşumun teyzesi ŞenizŞenizŞeniz