- 21 Ağustos 2009
- 1.908
- 5
- 43
CADIARZUvaybe ne kaynanalar var bizimkiler seçmece mübarek :mymeka:sana kolay gelsin deryacım inşallah sınavda başarırsın :Saruboceq:canım sen tedavimi oluyon bebiş içinsengözlerimebaksanabbizimkide 1,5 seneden sonra oldu:gitme:
kaydirigubbakcemile5tam yerindesin cnm hoşgeldin aramıza:lepi:meraba arkadaşlar beni de alın aranıza kaynanasından ve de sadece kaynana değil görümcelerinden de çeken bi gelinim bende :sinifsinif:
ewet oğluşum bi doğsun herşey çooookkkk güzel olucak :asigim:
:umursamaz:en iyisi bile cadı canım işin içine oğulları girdimi kıskançlık krizi tutuyorkaydirigubbakcemile3
hoşgeldin berenim kaydirigubbakcemile5sende bizdensin desene kaynanazadeler topiği:roflol::roflol:
kaydirigubbakcemile3dök içini rahatla kardeş tut tut nereye kadar bende sevmiyomm:sm_cool:
aynen canım.. kaydirigubbakcemile5 ama ben onceden deyım de benımkı gıbısı yoktur olacagına ıhtımalım sıfır.. :sinifsinif: yapım asaması sekteye ugramıs baglantılarda bı hata kopukluk.. :umursamaz: tobe tobe Yarabbım.. :Saruboceq: yanı deyım onceden de bı karısıklık neyım olamasın.. :jeyyar:
hoşbulduk canım, nasılsın ? opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5tam yerindesin cnm hoşgeldin aramıza:lepi:
kıslarrrrrrrr...citosummmmmmmmm .....
flash flash flash....
deryaberilin evine bu akşam cadı sarı kaynanası gelior. hem de mecburen derya davet etti. daha önceleri epey eskiden anne diye hitap eden derya beril uzun süredir hiçbirşey söylemeden yüzüne konuşuyordu...bugün davet etmek için aradığında ise dilininucuyla adıın sonuna anne ekleyerek evnur anne diye hitap etti.
bu akşam 20.30 da gelcekler kocası dengezis ile birlikte...bakalım neler yaşanacak ??? hepsi sabah hanerlerindeeeeee....
flash flash flash....
deryaberilin eşi şubat ayında işten çıkartılarak 3,5 ay işsiz kaldı. sonra bulduğu yerde 2 ay çalıştıktan sonra yine 1 ay işsiz kaldı. son 20 gündür çalıştığı yerden de memnun değildi.dün gelen bir telefonla hayatıın değişeceğine inandı. ve bugün grüşmeye gitti. işin ve sektörün şartlarının daha iyi olduğuna inanan eşi bu akşam itibariyle istifa edip o işte başlamaya karar verdi.... bu yei ve taptaze haberi aileleri ile daha paylaşmayan deryaberil ilk önce kadılar klübündeki arkadaşlarıyla paylaşmak istedi .....
işte son gelişmeleri sunan deryaberil...yorumlarınızla sizleri bekliyor..ve yorumlara yaşanan son gelişmelere açıklık getirmek için sabah haberlerini beklemenizi istiyorrrr....
kaydirigubbakcemilelmaz: lülülülülülü
:roflol: :roflol: :roflol: kusura bakma deryacım gulmeden edemıycem.. :kedi: ama anlatımına guldum yalnıs anladılmasın yane.. yerimseniben sız gec kalmıssınız ıftar davetı ıcın benım adam daha ılk gunlerde cagırdı bıle hemde bana sormadan danısmadan ustelık.. :mymeka: sana kolay gelsın canım.. :1hug: esınle de ılgılı ınsallah hayırlı haberler alırsın hakkında hayırısı olsun.. :Saruboceq: sonucu beklıycem.. :lepi:
canım saol ..yok iftara değil canım bizimkiler yaşlı ilaç kullanıyorlar diye oruç tutmuyorlar. ben şeker olduğu için eşimde işi çok koşturmacalı olduğundan tutamıyor..bu yıl bize ramazan gelmedi yane...
walla gayet güzel geçti...kaynanama söylediğim laflar işe yaramış eli dolu geldi bu kez...:)
eşimde onlar gidince öptü teşekkür etti....
zemuszemus opuyorumnanaktanopuyorumnanaktankaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilelülülülülülü lülülülülülü
fabrika tek üretimmi yapmış cnmkaydirigubbakcemile3bendende yok çünkükaydirigubbakcemile3aynen canım.. kaydirigubbakcemile5 ama ben onceden deyım de benımkı gıbısı yoktur olacagına ıhtımalım sıfır.. :sinifsinif: yapım asaması sekteye ugramıs baglantılarda bı hata kopukluk.. :umursamaz: tobe tobe Yarabbım.. :Saruboceq: yanı deyım onceden de bı karısıklık neyım olamasın.. :jeyyar:
teşekkürler semasucum iyiyim tatlım sana kolay geleopuyorumnanaktanhoşbulduk canım, nasılsın ? opuyorumnanaktan
yoruldum, acıktımmmm mesai bitse de eve gitsem :sinifsinif:
buyrunnnnnnnnnteşkür cnm tek dertli ben değilim diye düşündüm:sinifsinif:Allah razı olsun be şu topiği açan arkadaştan..Dök içini rahatla tek kaynana olsa iyi birde 4 görümce hemde tek erkek benim ki.....
:roflol:kızz derya çok şekersin yaww haber spikeri gibi konuşmuşunkaydirigubbakcemile3eee bugün taze haberler ne merak içinde bekliyomzemuszemusŞenizkıslarrrrrrrr...citosummmmmmmmm .....
flash flash flash....
deryaberilin evine bu akşam cadı sarı kaynanası gelior. hem de mecburen derya davet etti. daha önceleri epey eskiden anne diye hitap eden derya beril uzun süredir hiçbirşey söylemeden yüzüne konuşuyordu...bugün davet etmek için aradığında ise dilininucuyla adıın sonuna anne ekleyerek evnur anne diye hitap etti.
bu akşam 20.30 da gelcekler kocası dengezis ile birlikte...bakalım neler yaşanacak ??? hepsi sabah hanerlerindeeeeee....
flash flash flash....
deryaberilin eşi şubat ayında işten çıkartılarak 3,5 ay işsiz kaldı. sonra bulduğu yerde 2 ay çalıştıktan sonra yine 1 ay işsiz kaldı. son 20 gündür çalıştığı yerden de memnun değildi.dün gelen bir telefonla hayatıın değişeceğine inandı. ve bugün grüşmeye gitti. işin ve sektörün şartlarının daha iyi olduğuna inanan eşi bu akşam itibariyle istifa edip o işte başlamaya karar verdi.... bu yei ve taptaze haberi aileleri ile daha paylaşmayan deryaberil ilk önce kadılar klübündeki arkadaşlarıyla paylaşmak istedi .....
işte son gelişmeleri sunan deryaberil...yorumlarınızla sizleri bekliyor..ve yorumlara yaşanan son gelişmelere açıklık getirmek için sabah haberlerini beklemenizi istiyorrrr....
kaydirigubbakcemilelmaz: lülülülülülü
hoşgeldin deryacım Şenizannat bakiim neler oldu bugünCADIARZUben dün kaynanayla köşe kapmaca oynarken yatak odamda kilitli kaldım kociş çilingir getirdi kapıyı açtıkaydirigubbakcemile3kadından kurtulmak için odaya kilitledim kendimi öfkeli kapattım biraz kilit içinde kırıldı:sinifsinif:bakalım daha neler gelcek başımıza kaydirigubbakcemile3günaydınnn kıslarrrrrrrrrrrrrrrr...ben de sandımki kısların hepsi bana yorumlar yasmıştır:sinifsinif:
herammmopuyorumnanaktan:asigim:citosssssssssss opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3kız hera peşinden koşmaktan yoruldumkaydirigubbakcemile3serdoş iyi tatlım bol bol tepik yiyoz iştenassın bebişim serdoş nasıl
kaydirigubbakcemile3kız hera peşinden koşmaktan yoruldumkaydirigubbakcemile3serdoş iyi tatlım bol bol tepik yiyoz işte
dur kızz gaz verme şımarıcak temelli başımdakaydirigubbakcemile3doğunca salarım topiğe sen bakarsın ona göre:roflol:napim gülüm bende hazır seni bulmuşken iki yazam diyorum bakıyorum başka yerdesin kaydirigubbakcemile3 aferin oğluşuma bas tepiğü anana:roflol: