burasıda kaynanasından dertli gelinler topiği hadi buyrun dedikoduya

saol canımcım....walla bebiş tedavisimi bilmiyorum....benim 98den beri polikistik over hastalığım var. adetim hiç düzenli olmadı. hep diana 35 kullandım...sonra da jasmin kullandım....evlenince geçecek deiler hep ama evlenince işin boyutu değişti..meğersem ben yumurtlayamıyorumuşum..yumurtam gelişemiyormuış öylesine bir kanama oluyormuşum...ilk defa bu ay bir yumurtam oldu klomen ve progestan ile...yumurtam 35mm oldu ama dev yumruta:) çatltma iğnesi vuruldum onla da çatlamadı....doktor bırakalım kendi halinde çatlasın dedi...bugün regl olmam gerekiyordu olmadım ...bakalımmmm bir iki gün daha durup cuma günü falan gidicem doktora ..korkuyorum ki çatlamayan yumoş kiste dönmesin diye....bakalım tatlım şu anda aslında bebk için maddi anlamda hazır değiliz....belki de allah görüyor ve şimdizamanı değil diye olmasına izin vermiyor...
o yüzden akışına bıraktık..hayırlı zaman ne zaman ise o zaman olsun diyoruz.....
kaydirigubbakcemile2 :teytey:kaydirigubbakcemile :teytey:

meraba arkadaşlar beni de alın aranıza kaynanasından ve de sadece kaynana değil görümcelerinden de çeken bi gelinim bende :sinifsinif:

Allah razı olsun be şu topiği açan arkadaştan..Dök içini rahatla tek kaynana olsa iyi birde 4 görümce hemde tek erkek benim ki.....

kıslarrrrrrrr...citosummmmmmmmm .....
flash flash flash....
deryaberilin evine bu akşam cadı sarı kaynanası gelior. hem de mecburen derya davet etti. daha önceleri epey eskiden anne diye hitap eden derya beril uzun süredir hiçbirşey söylemeden yüzüne konuşuyordu...bugün davet etmek için aradığında ise dilininucuyla adıın sonuna anne ekleyerek evnur anne diye hitap etti.
bu akşam 20.30 da gelcekler kocası dengezis ile birlikte...bakalım neler yaşanacak ??? hepsi sabah hanerlerindeeeeee....

flash flash flash....
deryaberilin eşi şubat ayında işten çıkartılarak 3,5 ay işsiz kaldı. sonra bulduğu yerde 2 ay çalıştıktan sonra yine 1 ay işsiz kaldı. son 20 gündür çalıştığı yerden de memnun değildi.dün gelen bir telefonla hayatıın değişeceğine inandı. ve bugün grüşmeye gitti. işin ve sektörün şartlarının daha iyi olduğuna inanan eşi bu akşam itibariyle istifa edip o işte başlamaya karar verdi.... bu yei ve taptaze haberi aileleri ile daha paylaşmayan deryaberil ilk önce kadılar klübündeki arkadaşlarıyla paylaşmak istedi .....
işte son gelişmeleri sunan deryaberil...yorumlarınızla sizleri bekliyor..ve yorumlara yaşanan son gelişmelere açıklık getirmek için sabah haberlerini beklemenizi istiyorrrr....

kaydirigubbakcemile lmaz: lülülülülülü

:roflol: :roflol: :roflol: kusura bakma deryacım gulmeden edemıycem.. :kedi: ama anlatımına guldum yalnıs anladılmasın yane.. yerimseniben sız gec kalmıssınız ıftar davetı ıcın benım adam daha ılk gunlerde cagırdı bıle hemde bana sormadan danısmadan ustelık.. :mymeka: sana kolay gelsın canım.. :1hug: esınle de ılgılı ınsallah hayırlı haberler alırsın hakkında hayırısı olsun.. :Saruboceq: sonucu beklıycem.. :lepi:

canım saol ..yok iftara değil canım bizimkiler yaşlı ilaç kullanıyorlar diye oruç tutmuyorlar. ben şeker olduğu için eşimde işi çok koşturmacalı olduğundan tutamıyor..bu yıl bize ramazan gelmedi yane...

walla gayet güzel geçti...kaynanama söylediğim laflar işe yaramış eli dolu geldi bu kez...:)
eşimde onlar gidince öptü teşekkür etti....

zemuszemus opuyorumnanaktanopuyorumnanaktankaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilelülülülülülü lülülülülülü

ohh ohh ıyı hadı kazasız belasız atlattınız desene.. yerimseniben

günaydınnn kıslarrrrrrrrrrrrrrrr...ben de sandımki kısların hepsi bana yorumlar yasmıştır :sinifsinif:

günaydınnn kıslarrrrrrrrrrrrrrrr...ben de sandımki kısların hepsi bana yorumlar yasmıştır :sinifsinif:
hoşgeldin deryacım Şenizannat bakiim neler oldu bugünCADIARZUben dün kaynanayla köşe kapmaca oynarken yatak odamda kilitli kaldım kociş çilingir getirdi kapıyı açtıkaydirigubbakcemile3kadından kurtulmak için odaya kilitledim kendimi öfkeli kapattım biraz kilit içinde kırıldı:sinifsinif:bakalım daha neler gelcek başımıza kaydirigubbakcemile3

citosssssssssss opuyorumnanaktan
herammmopuyorumnanaktan:asigim:

kaydirigubbakcemile3kız hera peşinden koşmaktan yoruldumkaydirigubbakcemile3serdoş iyi tatlım bol bol tepik yiyoz işte

napim gülüm bende hazır seni bulmuşken iki yazam diyorum bakıyorum başka yerdesin kaydirigubbakcemile3 aferin oğluşuma bas tepiğü anana :roflol:

napim gülüm bende hazır seni bulmuşken iki yazam diyorum bakıyorum başka yerdesin kaydirigubbakcemile3 aferin oğluşuma bas tepiğü anana :roflol:
dur kızz gaz verme şımarıcak temelli başımdakaydirigubbakcemile3doğunca salarım topiğe sen bakarsın ona göre:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…