Burası WISH Chopard tutkunlarının paylaşım alanı

Wishh bebeğim ya ben şişemi yarıladım bile yakında 2.şişemi alırım
Canım ya sen bilirsin victoria secretin little sexy diye bir parfümü var mı? Bugün bir bayan arkadaşta duydum kokusunu çok hoşuma gitti. Sordum victoria secret little sexy dedi bana. Arama motorunda yazdım ama bulamadım. Hangisini demek istedi acaba

Canım bence sexy little things noir tease den bahsediyor:)

Kızlarrrr sonunda wish geldi

ilk yorumlarım

1- gerçekten ilk sıktığınızda koku çok fena, mutlaka dışarı çıkmadan önce sıkın

2- Zaman geçtikçe koku güzelleşiyor ama bana nedense şekerli bir koku gelmedi daha pudramsı vanilya gibi kokular geliyor burnuma

3- genel olarak beğendim, güzel ama bir daha alır mıyım emin değilim farklı şeyler denerim heralde

güle güle kullan canım ilk sıktığımda aynı seyleri hissetmiştim ama alıştım şu an ve gerçkten hoşuma gidiyor bende farklı şeyler deneyebilirim ama yine alır mıyım alırım seneye kışa :))
bu arada moschino cheap and chic almıştım o da fena değil çok öncelerden bir zamanı anımsattı bana sanırım oyuzden hoşuma gitti :))

teşekkür ederim canım sanırım benimde bugün daha da hoşuma gidiyor bi de ne kadar kalıcı, bileğimde dün akşam sıktığım hala kokuyor

moschino pink bonquet var bende ve şeker kokusu nedir anlıyorum full şeker kokuyor, onu bildiğim için wish'e şeker kokuyor diyemedim :) ama böyle yumuşak masum pudramsı bir koku sanki:=)

Sıradaki denemeyi istediğim parfüm chanel chance

ondan sonra angel

ondan sonra lolita

bu sıra böyle gider :)

Bende aksine pink boquetten şampuan kokusu alıyorum wishten ise şeker kokusu alıyorum

Aaaaa çok garip değil mi yahu bu arada jenna seni bulmuşken hemen sorayım angel nasıl acaba
Kötü şekerli ve ağır koku seven biri olarak ne yazık ki angel'ı sevemedim.
Çok ağır aynı wish'in ilk sıktığındaki hali gibi. Ve sürekli o koku hakim düşün artık:))

chanel chance bende istiyorum ama şu an bana tuzlu geliyor fiyatı :))))
angel çok çok ağırsa kullanamayabilirim wish bence tam kararında
çalıştığım yerde bir öğrenci abla sende dalin gibi çok hoş bir şey kokuyor dedi wish için :)))))
o kadar çok almak denemek istediğim koku var ki
yavaş yavaş alırım inşaallah :) açık parfüm hiç kullanmadım çok ağır alkol kokusu alıyorum çunku her ne kadar çoğu kişi fark yok dese de bence çok çok fark var orjinalleriyle
tester parfümlere de güvenemiyorum maalesef

Aynen canım angel ben de almam artık bende yavaş yavaş zebramodan orjinal küçük ml falan alacağım inşallah

Kötü şekerli ve ağır koku seven biri olarak ne yazık ki angel'ı sevemedim.
Çok ağır aynı wish'in ilk sıktığı
Aynen canım angel ben de almam artık bende yavaş yavaş zebramodan orjinal küçük ml falan alacağım inşallah
canım sence zebramo güvenli mi chanel chance 150 tl ye satan biri var işi ğereği elinde oluyomuş hep fazlası öyle yazmış ve hiç kullanılmamış orjinal tester demiş

canım sence zebramo güvenli mi chanel chance 150 tl ye satan biri var işi ğereği elinde oluyomuş hep fazlası öyle yazmış ve hiç kullanılmamış orjinal tester demiş

Ben 4 farklı kişiden ürün aldım 4 u de çok iyiydi bu satışlardan ikisi parfumdu ama ben checkcosmetic sitesinden sorgulayip aldım o yüzden sıkıntı çıkmadı

Ben 4 farklı kişiden ürün aldım 4 u de çok iyiydi bu satışlardan ikisi parfumdu ama ben checkcosmetic sitesinden sorgulayip aldım o yüzden sıkıntı çıkmadı
özellikle chanel satan kişi dikkatimi çekti hiç kullanılmamış çünkü 150 lira nasıl olur ki

Bugünn 16.15 itibariyle mizudan wishimi almış bulunmaktayım
sonunda çok şükür
lolita lampickam bitmişti ondan da aldım
kendime yılbaşı hediyesi
artıkkk bnm de copard wishim varr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…